Gotek, DF0 vai DF1?

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2021 » Gotek, DF0 vai DF1? « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Tero Siironen
Käyttäjätunnus: zero

Rekisteröity: 9-2010
Maanantaina, 8. kesäkuuta, 2020 - klo 9.44:   
Pitäisi viimein vaihtaa konkat A1200:een ja samalla ajattelin vähän päivitellä sisuksia. Kovalevy vaihtuu Cf-korttiin, mutta toinen mikä oli mielessä ois Gotekin lisääminen.

Mulla on kotelossa alkuperäinen korppuasema ja siellä oli aiemmin myös nyt hyllystä löytyvä lisälevyasema jonka kanssa oli muistaakseni jotain pientä häikkää. Oiskohan ollut niin että luki levyt ok, mutta kirjoituksessa oli satunnaisia ongelmia.

Joka tapauksessa, mietin että laitan Gotekin korppuaseman kaveriksi, mutta kumpi järjestely ois parempi, Gotek DF1:ksi ja korppu edelleen DF0, vaiko toisinpäin? Onko käytännön merkitystä jossain tilantessa?

 

Jani Kuituniemi
Käyttäjätunnus: janik

Rekisteröity: 10-2009
Maanantaina, 8. kesäkuuta, 2020 - klo 12.24:   
Luultavasti vain peleissä. Ne on monesti hard-koodattu latailemaan tavaraansa vain df0:sta.

 

Tero
Käyttäjätunnus: zero

Rekisteröity: 9-2010
Keskiviikkona, 5. elokuuta, 2020 - klo 18.37:   
Näköjään sitä lisälevyasemaa ei sitten löytynytkään hyllystä :-( Nyt aloin pohtimaan että oonkohan mahtanut myydä sen jossain vaiheessa tämän foorumin kautta. Mitään muistikuvaa ei ole asiasta, mutta varmastikaan sitä en ole hävittänyt.

No, nyt pitäis sitten varmaan hankkia adapteri jolla saan sisäisen aseman ulkoiseksi tai sitten Gotekin. Googlailin että löytyy sekä valmiina että DIY settejä. Onko kokemusta että mikä nyt kannattaa hankkia? Mieluusti sellainen että toimii kummankin asematyypin kanssa.

 

tutri
Käyttäjätunnus: tutri

Rekisteröity: 1-2021
Perjantaina, 5. maaliskuuta, 2021 - klo 22.48:   
Huudossa myyjä nimimerkillä rainisto on myynyt valmiita Gotek-settejä silloin tällöin, itsellä hänen tekemänsä toiminut hyvin. Olen käyttänyt sitä lisälevarin paikalla A500/ACA500+ -kombossa jolla saa bootattua DF1:stä suoraan menusta ilman kolvailua tai muuta kikkailua. A1200:n kanssa GoADF -niminen ohjelma on käytännössä korvannut gotekin omassa käytössäni, mutta tietty NDOS-levyjen latailuun gotek on edelleen ainoa vaihtoehto korppujen ohella.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: