Näppäimistön testaus pelkällä Workben...

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Näppäimistön testaus pelkällä Workbench 3.1 levyllä « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Hanzu
Käyttäjätunnus: hanzu

Rekisteröity: 3-2010
Tiistaina, 12. helmikuuta, 2019 - klo 11.34:   
Tässä pieni pähkinä purtavaksi, jos käytössäsi on pelkkä Workbench 3.1 levyke ja haluat testata koneen kaikkien näppäimien toimivuuden, niin miten kyseisin rajoituksin pystyy testaamaan funktionäppäimet F1 jne. sekä kursorinäppäinten yläpuolella olevat DEL ja HELP näppäimet.

Kaikilla muilla saa Shellissä jotain inputtia aikaiseksi yksin tai näppäinyhdistelmänä tai liikuteltua hiirenkursoria yhdistelmänä (kursorit).

Huomautan vielä että extras ja muut Workbench levyt eivät ole käytettävissä.

Osaatko ratkaista?

 

Jani Kuituniemi
Käyttäjätunnus: janik

Rekisteröity: 10-2009
Tiistaina, 12. helmikuuta, 2019 - klo 11.58:   
JOS oikein muistan, niin functio-namikat eivät ole normaalisti mäpätty mihinkään, mutta Workbench-levyllähän on FKey Commodity, jolla ne voi mäpätä. Taitaa toimia niiden toimintojen määrittely myös komentoriviltä, joten ehkä S:User-startup scriptiin voisi lisätä niille jotain näkyvää tapahtuvaksi. Del pitäisi kai toimia ihan normaalisti, mutta HELP .. olikos niin, että se avaa defaulttian HELP: assignista jonkun AmigaGuide formaatin tiedoston. En kyllä muista tarkemmin.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: