Amiga 1200 IDE ja kaksi CF-korttia

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2017 » Amiga 1200 IDE ja kaksi CF-korttia « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Jani Mäkelä
Käyttäjätunnus: makeljan

Rekisteröity: 2-2017
Tiistaina, 11. huhtikuuta, 2017 - klo 19.48:   
Onko kukaan saanut toimimaan Amigan IDE väylässä kahta CF-korttia yhtä aikaa? Itselleni tuli tänään Delockin CF to IDE adapteri (http://www.vesalia.de/e_ide25cfx2hdd.htm) jossa olisi kahdelle kortille paikat. En saa kuin toisen kortin näkyviin josta se osaa bootata.
Samoin yritin 3-way piuhalla saada kahta CF-korttia samaan aikaan (molemmille oma cf-adapteri) näkyviin siinä onnistumatta. Pystyn kuitenkin käyttämään IDE väylässä Delocin sovitinta johon saan yhden CF-kortin kiinni ja 3-way piuhan päässä on DVD (http://www.vesalia.de/e_amigaslimcddrive.htm), ja nämä toimivat ok.

 

Joni Valtanen
Käyttäjätunnus: jvaltane

Rekisteröity: 7-2010
Keskiviikkona, 12. huhtikuuta, 2017 - klo 12.34:   
Mulla oli joskus tuollainen saman näköinen ide-adapteri erotuksella että master oli SD-kortti ja slave cf-kortti. En saanut kumpaakaan toimimaan a600:ssa ankä a1200:ssa. Sitten päätin testata sitä atari ste:ssä jossa oli prosessorin päälle pistetty ide-rom-jne. -päivitys ja siinä se yllättävästi toimi moiteetta. En tiedä oliko adapterissa oikeasti jotain vikaa vai onko (jotkut) Amigat vaan jotenkin nirsoja noiden suhteen.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: