Empire: Wargame Of The Century V3.0 (...

Saku-foorumi » Classic Amiga » Pelit » Viestit 2014-2019 » Empire: Wargame Of The Century V3.0 (26.5.1990) « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Hanzu
Käyttäjätunnus: hanzu

Rekisteröity: 3-2010
Maanantaina, 3. lokakuuta, 2016 - klo 15.07:   
http://hol.abime.net/2853

Onko jollain tämän pelin viimeisintä eli tuota V3.0 versiota?

Ostan tai vastaanotan missä tahansa muodossa jos joltain löytyy.

Ebaystä tms. vaikea löytää siten että tietäsi mikä versio on kyseessä, kun eivät nuo myyjät suostu niin tarkasti asiaa selvittämään. Monet eivät edes suostu testaamaan toimiiko peli.

Tämä oli yksi suosikkipeleistäni Amigalla. Peli AI vastustaja osasi todella yllättää ja piilotella kattoittamattomilla alueilla ja iskeä yllättäen voimalla. Olisi hauska koittaa tuota viimeisintä versiota kun sitä ei itsellä ole koskaan ollut.

 

jPV
Käyttäjätunnus: jpv

Rekisteröity: 6-2009
Maanantaina, 3. lokakuuta, 2016 - klo 19.18:   
TOSEC:sta näyttäis löytyvän ainakin neljä eri versiota 3.0:sta... jos ihan mikä vaan muoto siis kävi :-)
linkki 1
linkki 2
linkki 3
linkki 4

Pitäis itsekin tsekata.. tuskinpa Amigani levyltä löytyvä versio on tuo uusin...

Tätä tuli aikoinaan pelattua tuntikausia varsinkin kaksinpelinä yhden koneen äärellä. Koukuttava ja toimiva kevytstrategia... Internet-aikaan sitten joskus innostuttiin pelaamaan "play by mail" optiolla, tallennustiedoston lähettäminen toiselle pelaajalle meni näppärästi drag&dropilla irc-ikkunaan (auto accept dcc:lle suoraan pelin hakemistoon), joten se oli melko reaaliaikaista kamppailua etänäkin :-)

 

Hanzu
Käyttäjätunnus: hanzu

Rekisteröity: 3-2010
Tiistaina, 4. lokakuuta, 2016 - klo 9.43:   
Kiitoksia! Jotan tälläistä ajoin takaa, kun ebayssä ei ole yhtäkään Amiga versiota myynnissä ja vaikka olisi niin millä todennäköisyydellä yksikään niistä on V3.0. Saattaa olla että kyseistä versiota ei ole levitetty kaupallisia teitä ollenkaan. Mene ja tiedä.

En tiennyt tai muistanut play by mail versiota ollenkaan. Hauska kuulla sen kekseliäästä käytöstä. Kai tuo vieläkin toimisi, vai?

 

jPV
Käyttäjätunnus: jpv

Rekisteröity: 6-2009
Tiistaina, 4. lokakuuta, 2016 - klo 16.44:   
Joo voi epäillä, että ois harvemmassa ne 3.0 versiot, kun näyttävät ilmestyneen pari vuotta aiempien versioiden jälkeen. Ja Amiga-lehtien arvostelutkin on aiemmilta vuosilta...

Toki se etäpeli toimii vieläkin, kunhan vaan sen tallennustiedoston siirtää jollain tavoin pelaajalta toiselle. Sehän vaan helpottuu ajan myötä ja mitä helpommin ja nopeammin siirtää, niin sitä joutuisammin peli kulkee :-) Ehkäpä vois nykyään vaikka mountata esim. netfs:llä toisen Amigan osion ja tallentais aina suoraan koneelta toiselle :-)

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: