Video Toaster PAL-A4000T:ssa?

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2016 » Video Toaster PAL-A4000T:ssa? « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

lausvi
Käyttäjätunnus: lausvi

Rekisteröity: 2-2012
Torstaina, 10. maaliskuuta, 2016 - klo 20.38:   
Hei!

Kyselin tätä jo AmiBayn puolella (http://www.amibay.com/showthread.php?81259-Troubleshooting-a-Video-Toaster-4000) mutta kokeillaanpa löytyisikö lähempää ideoita.

Ostin itselleni NewTekin Video Toaster 4000- kortin. Arvelin kyllä että ihan läpihuutojuttu se ei tulisi olemaan, jo pelkästään NTSC-kuvan kanssa, jonka tuottamiseen ja näyttämiseen kyllä minulta pitäisi laitteet löytyä. Löytyypä Time Base Corrector (TBC):kin jos nauhalta haluaisi ajaa kuvaa sisään :-)

Asensin kortin A4000T-koneeseeni (OS 3.9, Picasso IV yms) ja perään alkup. softan CD:ltä. Softan asennuksen jälkeen käyttis valittaa joka käynnistyksellä että resource.libraryä (versiota 44) ei löydy, tämän seurauksena (tai tähän liittyen) työpöydän taustakuva (jpg) ei näy, ja useat Prefs- ikkunat eivät aukea (samaa libraryä valittaen). Ko. tiedosto löytyy LIBS-kansiosta, ja version- komento sanoo sen versioksikin oikean kuuloisten 44.jotakin. SnoopDOS ei näytä herjojen aikanakaan että mitään puuttuisi.

Seuraava ongelma on että Toasterin ohjelmisto ei aukea, vaan valittaa 'Toaster is not responding'. Myöskään ulostuloista en ole saanut mitään kuvaa ulos.

Onko joku muu yrittänyt Toasterin käyttöä? Pitääkö emolevy jumpperoida NTSC-moodiin? Pitääkö RGB-monitori olla käytössä, vai voinko käyttää Picassoon kytkettyä LCD-näyttöäni (jossa oletukseni on että ohjaimet näkyisivät)?

Pitäisikö kortin näkyä Early Startup Menun laajennuskorttien listassa? Jostain olin lukevinani että tuo on sen verran "passiivinen" että ei juurikaan Amiga-puolta vaivaisi, vaan tekee suuren osan itse ja saa ohjelmistolta lähinnä ohjauskomentoja.

Voin palauttaa kortin jos haluan, mutta luulen että vaikkei toimisikaan niin pidän kuitenkin vaikka sitten vain koriste-esineenä, onhan tuo oman alansa klassikko-kortti.

Asioiden vaikeuttamiseksi kaikki tarvittavat osat ovat eri paikoissa (töissä, varastossa, kotona) joten testailu voi viedä hetken.

 

Joni Valtanen
Käyttäjätunnus: jvaltane

Rekisteröity: 7-2010
Perjantaina, 11. maaliskuuta, 2016 - klo 22.31:   
Mulla on käynyt pari kertaa samanlainen resource.library ongelma. Ongelmaan on itselläni auttanut sys:classes/gadgets:ien kopiointi toisesta 3.9 asennuksesta. Ja kerran taisin joutua 68040 ja/tai 68060 libraryn kopioimaan.

Tuolta lisää ongelmasta: http://www.gregdonner.org/os39faq/installtips.html

 

lausvi
Käyttäjätunnus: lausvi

Rekisteröity: 2-2012
Perjantaina, 11. maaliskuuta, 2016 - klo 23.02:   
Juu samaa päädyin kokeilemaan. Yritin ensin pelkkien classes -hakemiston alaisten palautusta mutta en saanut toimimaan joten vedin koko Workbench: -osion takaisin backupista, jollainen onneksi löytyi SCSI- nauha-asemalta.

Palautus ja Toasterin (uudemman) softan asennus ei muuttanut tilannetta kortin toiminnan suhteen (ei tosin tällä kertaa aiheuttanut resouce.library- ongelmaa). Seuraavaksi varmaan pitäisi kokeilla puhtaan WB 3.1:n asennusta ja kokeilla josko siitä olisi apua... Ja/tai testata ilman Picassoa käyttäen RGB-lähtöä.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: