Demopack-päivitys ja Demoshow-skripti

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2014 » Demopack-päivitys ja Demoshow-skripti « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

jPV
Käyttäjätunnus: jpv

Rekisteröity: 6-2009
Maanantaina, 22. syyskuuta, 2014 - klo 21.34:   
Päivitin Saku 2014:ää varten demokokoelmapakettiani sekä laitoin jakoon skriptin, jonka tein alunperin Saku 2012 -tapahtumaan ja jota päivitin hieman tähän tämän vuoden tapahtumaan. Skripti pyörittää soveliaita demoja (jotka quittaavat itsestään lopussa ja jotka eivät aiheuta muiden demojen kaatuilua) noin pari tuntia itsekseen ja haluttaessa näyttää pienen inforuudun demojen välissä. Lisäksi lopussa on noin tunti sellaisia demoja, jotka vaativat käyttäjän painamaan nappia tai esciä lopussa. Useimmat demot vaativat käytännössä 060:n.

Jos joku haluaa testailla, niin tuolta löytyy: http://jpv.wmhost.com/demopack/

Purkaa demopack.lha, demopack12_update.lha ja demoshow.lha paketit samaan hakemistoon ja ajaa sitten demoshow scriptin (paketissa on s-protection bit asetettu, mutta jos se hukkuu jossain vaiheessa, niin execute demoshow toimii myös). Varminta on mennä demopack-hakemistoon ilman startup-sequencea, mutta toimii myös WB:stä, kunhan on chippiä tarpeeksi vapaana.

 

Hanzu
Käyttäjätunnus: hanzu

Rekisteröity: 3-2010
Tiistaina, 23. syyskuuta, 2014 - klo 9.32:   
A4000T piirilevyn jälkeen (noin 20 kysyjää) tuosta jPV demoshowsta tultiin eniten juttelemaan. flux oli oikeassa että tuo olisi pitänyt saada videotykille pyörimään. Emme kuitenkaan saaneet sopivaa välijohtoa Indivision AGA Mk2 ja tykin välille vaikka flux kävi kotonakin hakemaan yhden (ja uhrasi olemalla tapahtumasta pois 45min tämän takia).

Mielenkiintoisinta oli nähdä että itse ei enää tajua demojen päälle kuten silloin ECS demojen aikaan. Tämän todisti juttelu Harri "Piru" Sintosen kanssa joka jo muutamassa minuutissa toi esille muutamia hienoja seikkoja ykkösnumerolla pyörineestä demosta.

Tosi iso kiitos jPV:lle että sait mut laittamaan tuon koneeseeni jota alunperin ajattelin pyörittämään OS4.1 Classic järjestelmää tai jotain raakaa tehoa vaativaa peliä OS3.9 päällä. Tämä oli oikea valinta.

fluxin koneeni päälle lainaamaa spektrianalysaattoria, joka jumppasi musiikin tahdissa myös ihasteltiin kovasti.

Minä muuten purin nuo paketin Amikitissä CF kortille jonka sitten törkkäsin Amigaan, koska OS3.1 jonka päällä pyöritin tuota oli sen verran karsittu eikä ollut lha purkia ja sellaisia. Ihmeen hitaasti tuo Amikit purki noita, kesti varmaan puoli tuntia toi isoin paketti ja Amikit varmaan oli jossain 68EC020 tilassa.

 

flux
Käyttäjätunnus: flux

Rekisteröity: 2-2010
Keskiviikkona, 24. syyskuuta, 2014 - klo 22.16:   
http://en.wikipedia.org/wiki/VESA_Plug_and_Display

Oletin, että projektorissa on dvi-liitintä, koska siinä näyttää olevan semmoinen. Sakuhappeningissä dvi-johto ei sopinut, projektorin liitin on liian leveä.

Muistin, että jätin kotiin projektorin mukana tulleita piuhoja, turha ylimääräistä kantaa mukaan. Kotosalla selvisi, että johto sopii outoon töpseliin, mutta toisessa päässä on vga ja usb. Hyvä että löytyi lähes yhtä hyvä eli lähes yhtä lähellä ollut ilmainen parkkipaikka turhan reisun jälkeen.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: