CRPG Addict pelaa nyt myös Amiga pele...

Saku-foorumi » Yleinen keskustelu » Viestit 2013 » CRPG Addict pelaa nyt myös Amiga pelejä emulaattorilla « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Hanzu
Käyttäjätunnus: hanzu

Rekisteröity: 3-2010
Torstaina, 21. marraskuuta, 2013 - klo 15.29:   
CRPG Addict eli Chester Bolingbroke on alkanut pelaamaan vanhoja RPG kategorian yksinpelejä järjestelmällisesti vanhasta uutteen järjestyksessä ja bloggaamaan siitä vuonna 2010. Hän ylläpitää omaa listaansa RPG peleistä joita mikä tai kuka tahansa lähde on väittänyt RPG peliksi. https://docs.google.com/spreadsheet/lv?key=0Ar06A8hYXxv3dEFVbWJzb1J5S3BqWjRDRng2TUxkUVE&usp=sharing

Pitkien blogianalyysiensä lisäksi hän antaa pelille pisteitä omalla listallaan https://docs.google.com/spreadsheet/lv?key=0Ar06A8hYXxv3dElVRjJuUjczaV9lMnNxeHpwNkpyOGc&usp=sharing

Hän ei käytä cheatteja eikä juurikaan sallittujakaan apuja, mutta joka RPG peliä ei ole pakko voittaa, mutta pitää pelata vähintään 6 tuntia, jonka jälkeen peli saa Played - Unfinished statuksen.

Tähän mennessä hän on:
Voittanut 100 peliä
Keskeyttänyt 34 peliä
Hylännyt 13 peliä hänen omaan RPG kategoriaan kuulumattomina
Hylännyt 5 peliä saatavuuden tai toimimattomuuden takia

Pelaamattomia on huikeat 2091 ja listaa on kirjoitettu vasta vuoteen 2002 asti.

Kommentit monilla foorumeilla ovat olleet puolesta ja vastaan. Monet sanoivat alussa, ei tule jaksamaan pitkään, ihan kahelia tai muuta vastaavaa, mutta ukko vaan porskuttaa ja lisää pelejä myös listan alkupäähän ja pomppii sinne pelaamaan jotain välistä jäänyttä aina välillä.

Marraskuussa 2013 hän viimein päätti meidän Amiga mielisten kommentoijien taivuttelemana ja bugisen Legend Of Faerghail DOS käännösversion väsyttämänä siirtyi hankkimaan Amiga Forver emulaattorin ja alkaa pelaamaan myös Amiga versioita peleistä. Vielä kun saisi hänet ymmärtämään tuon WHDLoadin käytön tuomat edut.

Tässä ensimmäisen Amiga pelisession stoori ja kuvia verrattuna saman pelin DOS versioon:
http://crpgaddict.blogspot.fi/2013/11/reboot-legend-of-faerghail.html

Itse pelaan itseltä yhtä osaa lukuunottamatta väliin jäänyttä Ultima sarjaa alusta loppuun ja siksi ajauduin seuraamaan hänenkin tekosiaan. Olen jonkin verran auttanut häntä pelilistansa oikoluvussa, virheiden korjauksessa, Amiga pelituessa sekä tietysti kommentoiden, kirjoituksia mutta muuta tekemistä itselläni ei ole kirjoittajan tai hänen bloginsa kanssa.

Taisi muuten jossain vaiheessa sanoa että yhtäkkiä tuli kovasti kävijöitä Suomesta jossain varmaan mainostettu muuallakin siis, kenties jotkut teistäkin ovat jo tuolla käyneet.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: