Alternative Party 2010

Saku-foorumi » Yleinen keskustelu » Viestit 2010 » Alternative Party 2010 « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Jupp3
Käyttäjätunnus: jupp3

Rekisteröity: 10-2009
Torstaina, 14. lokakuuta, 2010 - klo 15.57:   
Demoparty ja digitaalisen kulttuurin festivaali Alternative Party 22.-24.10.


Alternative Party 2010 järjestetään ensi viikolla, 22.-24.10. Helsingissä ja jo kolmatta kertaa Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa. Tänä vuonna jo kymmenettä kertaa järjestettävän tapahtuman teemana on avaruus. Alternative party yhdistää demopartyn taide- ja teknologianäyttelyihin joissa pääsee mm. testailemaan arcade-konsoleita ja vanhoja pelikoneita. Liput ovat myynnissä etukäteen osoitteessa www.altparty.org/liput

Flon invitro http://www.altparty.org/2010/news/item/items/alt-invitro-released.html

Konepaikkalippuja on myynnissä vielä kymmenisen kappaletta. Partyilla on tietenkin nukkumatilat, suihkut ja muut tarvittavat palvelut. Voit katsoa lisää ositteesta www.altparty.org/2010/info/services

Alternative Party on vuosittainen demoparty sekä digitaalisen kulttuurin festivaali, jonka kävijäkunta koostuu ohjelmoijista, muusikoista, hakkereista ja muista digi-intoilijoista. Alternative Partyssä voi nähdä pilkistyksen huomispäivän innovaatioista ja kokea nostalgiamatkoja menneiden vuosien teknologian parissa.

Mukaansatempaava ohjelma tarjoaa paljon viihdettä myös sattumanvaraisemmille kävijöille. Avaruusteemaan sopivasti päävieraina ovat Mars-tutkija Sini Merikallio, suomalainen avaruusmatkapioneeri Vesa Heilala, sekä itseään astroanarkistiksi luonnehtiva tähtitaivaan valokuvaaja J-P Metsävainio. Musiikkiohjelman päänimenä on Siilinjärven avaruusdiskotrio Aavikko sekä ruotsalainen chillout-legenda Carbon Based Lifeforms.


Alternative Party 2010
Space, the forgotten frontier
22-24 October 2010
Cable Factory, Helsinki
Finland

Tarkoitus on toki tuoda (taas) näyttelyyn paikalle Classic Amigoita (ja toki muitakin klassikkokoneita) pelaamista ja demojen katselua varten. Varmaan saamme taas viritettyä 2 Amigaa Stunt Car Raceria varten :-)

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: