Grafiikan tekijöitä hakusessa.

Saku-foorumi » Yleinen keskustelu » Viestit 2009 » Grafiikan tekijöitä hakusessa. « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Samuli Holopainen
Maanantaina, 3. elokuuta, 2009 - klo 2.15:   
On tässä Vuosikausia ollut ajatuksena tehdä kaupallista peliä Amigalle mutta on jäänyt toistaiseksi toteuttamatta.

Nyt alkaisi asiat mennä siihen pisteeseen että voisi olla että kyseistä projektia voisi joskus ensi vuoden aikana päästä aloittelemaankin etenkin kun tuolla Hollywood ohjelmalla saa käännettyä koodia niin Amigalle kuin PC-koneillekin joten helpottaa tuo kaupallisesti kannattava puoli projektissa.

Tuumasin että lähdenpä jo näin ajoissa liikkeelle ja alan jo nyt etsimään suurinta ongelmaa, grafiikan tekijöitä niin ei tule sitten asiassa kiirettä.

Joten hakusessa on siis Grafiikan tekijä/tekijöitä.

Suunnitelmana on tehdä peli siten että se julkaistaan Amigalle ilmaiseksi ja sitten PC-puolelta rahastetaan mahdolliset voitot.

Peli-ideoita on monia, ja niistä kaikki on suhteellisen yksinkertaisia.

Graafikon tyylistä pitkälti riippuukin minkä noista ideoistani toteutan.

Joten kaikentyypiset grafiikan tekijät pistäkää kuvia tulemaan niin näen tyylinne ja sopivuutenne. Niin realistiset tyylit kuin yhtä lailla manga tyyppisetkin. Monelle tyylille löytyy käyttöä.

Kaikki ideat ovat joka tapauksessa 2D pelejä ja olenkin suunnitelmissani pyrkinyt pitämään kuvien määrän vähäisenä sekä pitääkseni projektin köykäisenä kuin myös siksi etten kuitenkaan paljoa pysty niistä maksamaan.

Mikäli peli onnistuu kaupallisesti, niin silloin niitä tehdään myös lisää ja toivon mukaan paremmalla palkallakin.

Kiinnostuneet pistäkää viestiä sähköpostiin ugalabugala_miumau_ugalabugala.net

pistän viestiä asiasta myös ulkomaisiin foorumeihin.

 

hooligan/dcs
Maanantaina, 3. elokuuta, 2009 - klo 3.31:   
Hölmöä. Eikö kannata pistää hinnaksi 60eur Amigisteille ja jakaa pc-puolelle ilmaiseksi. Amigistit tukee kaikkea Amigaa mutta pc-pelaajat hakee vastaavan pelin ilmaisena tai kräkkinä jostain. Itsesiassa suosittelen tekemään pelin niin että se on portattavissa iphoneen ja sen saisi Applen kauppaan.

 

jPV
Maanantaina, 3. elokuuta, 2009 - klo 8.36:   
thg: eiköhän pc-puolen hairahdusostoista tule kuitenkin enemmän rahaa kuin vaikka jos jokainen aktiivinen amigisti sen ostaisi :-). Tarpeeks laajalle yleisölle spämmää, niin tuottaakin jotain.. onhan toi nähty.

 

kitaramies94
Maanantaina, 3. elokuuta, 2009 - klo 9.29:   
Tai sitten vaan kaikille ilmaseks..

Käy helpommin.

 

Samuli Holopainen
Maanantaina, 3. elokuuta, 2009 - klo 18.01:   
Tarkalleen ottaen tuossa Amigalle ilmaiseksi antamisessa on osaltaan takana se että on ilmaisia testaajia ja voi sitten vielä muokata sitä peliä palautteen perusteella ennenkuin julkaisee PC-puolelle.

PC-puolen julkaisua ei ole tarkoituksena saada kauppojen hyllyille, ellei sitten poikkeuksena Suomeen kuitenkin joihinkin nettikauppoihin vaan ennemminkin tähtäyksenä on tuollaiset Shareware pelejä myyvät paikat joita on itseasiassa aika moniakin.

Tämä lisäksi tekee juuri sen että ei tarvitse tehdä sellaista A-luokan 3D räiskintää vaan voi tehdä tuollaisen B-luokan 2D pelin jossa riittää hyvä idea ja toimiva toteutus. Suurin ongelma itselläni on lähinnä löytää se riittävän hyvä graafikko koska noiden grafiikan taso ei kuitenkaan ole millään muotoa huono, vaan sen täytyy olla yhtä hyvä kuin noissa muissakin Shareware peleissä tuolla PC-puolella.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: