Deluxe Paint 3 ja Youtube

Saku-foorumi » Yleinen keskustelu » Viestit 2008 » Viestit 12/2008 asti » Deluxe Paint 3 ja Youtube « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

C=64
Keskiviikkona, 24. joulukuuta, 2008 - klo 1.19:   
Tutkin tuossa vanhoja levykkeitäni ja löysin Deluxe Paint 3:lla tehtyjä animaatioita jotka on aikomuksena laittaa Youtubeen kaikkien nähtäväksi. Nyt vaan on ongelmana että miten saisi muunnettua animaatiot Youtuben ymmärtämään muotoon vai joudunko kuvaamaan kameralla ruudulta, mikä ei tunnu kovin hyvältä idealta. Olisiko foorumilaisilla mitään vinkkiä tähän pulmaan?

 

allu
Keskiviikkona, 24. joulukuuta, 2008 - klo 13.04:   
winuae:lla pyörität. Sillä pystyy tallentamaan Amiga menoa. Todennäköisesti valmista videota joutuu kroppailemaan jälkikäteen. Mutta parempi kuin ei mitään.

 

Piru
Keskiviikkona, 24. joulukuuta, 2008 - klo 21.05:   
Joo WinUAE:lla raw aviksi jota sitten croppaa, leikkaa ja enkoodaa vaikkapa TMPGEnc:llä.

 

Jarmo Piippo
Torstaina, 25. joulukuuta, 2008 - klo 15.13:   
Parempilaatuinen vaihtoehto voisi olla tallentaa animaatio DP:stä suoraan kuvasarjaksi, joka sitten muunnetaan videoksi. Tuolloin ei tarvita croppailuja, ja videon kuvanopeuskin tulee samalla oikeaksi, jolloin YouTuben bittivirta hyödynnetään tarkemmin kuin jos väliin tulisi ylimääräisiä frameja.

Amyllä tallennetun IFF-kuvasarjan voi muuntaa esim. PC-puolella XnView-ohjelmalla BMP-sarjaksi, jonka taas voi muuntaa haluamakseen videoformaatiksi esim. VirtualDubilla (molemmat ilmaisohjelmia).

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: