Vanha demo haussa... (en muista nimeä...

Saku-foorumi » Yleinen keskustelu » Viestit 2008 » Viestit 12/2008 asti » Vanha demo haussa... (en muista nimeä) « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Etsijä
Torstaina, 15. toukokuuta, 2008 - klo 19.35:   
Muistan joskus (taisi olla 1988 tai 1989) vanhan Amiga-demon joka oli tehty suomalaisen kooderin muistolle. Kyseinen henkilö oli kuollut liikenne-onnettomuudessa.

Demossa oli muistaakseni ruskea teema ja se oli aika yksinkertainen. Kooderin nimi oli joku lyhyt, Z..., T.... tms.

Muistaako kukaan mistä demosta ja kenestä oli kyse?

Kiitos.

 

hooligan/dcs
Torstaina, 15. toukokuuta, 2008 - klo 20.09:   
http://www.scene.nl/wiki/index.php/List_of_deceased_sceners

 

Etsijä
Torstaina, 15. toukokuuta, 2008 - klo 20.12:   
Mielenkiintoinen lista, kiitos :)

Mutta, tuota etsimääni ei siinä ollut. Lista näemmä alkaa vuodesta 1990, muistaakseni tämä tapaus oli tosiaan joko 1988 tai 1989.

 

Bud
Torstaina, 15. toukokuuta, 2008 - klo 21.19:   
Muistan lukeneeni exoticasta tai jostain, että olisi ollut joku Gate tai Phalanx jäsen kuoli liikenne onnettomuudessa. Mutta hämärästi, en ole sitten varma siitä oliko kyseessä kooderi vai musan tekijä? joku muistaa varmasti paremmin. Voin olla tiedenkin väärässä.

 

Apache
Perjantaina, 16. toukokuuta, 2008 - klo 9.47:   
NIin vaan kaikki putoilee pikkuhiljaa. Oioi noita aikoja kun oma kone oli seudun upein ja näyttävin. Muut koneet kun vaan piippasivat ja käyttivät merkkigraffaa :). Useastikin elvistelin porukoille varsinkin kun Delfina:sta sain Real3D:lle kiihdytyksen kiitos Teemu Suikin.

Vieläkin oma nelitonniseni on tykimmin buuttava laite mitä iteltäni löytyy. Workbenchiin 4 sec... PItäs vaan saada ja saada :) Warp3D ei toimi PPC:Llä, mutta 060:lla kyllä.... jokin mättääpi.

Delfina Loistava kortti, aivan Amigamainen. Harmi vain ettei X-Surf III:een käy Clockporttiin kytkettävä Delfina jos X-Surf on nelitonnisessa :(

Puuceella on vain rajoituksia rajoituksien perään... harmittaa koko surkea paska.
Esim FSX:llä asensin NCC Voyagerin simuun ja kuinkas ollakkaan, en päässyt 99 999 metriä vai olikos jalkaa korkeammalle. Hui hai... X-plane 9 kolkuttelee jo ovella. Heitän vesilintua FSX:n romulla. Palvelinkäytössä on lähes pakko olla wintoosa tuon Dual-Xeon:n kanssa, kun Linu ei suostu löytämään kun 1 ytimen. Se kyllä löytää kaikki 2, joissa sibligsejä 2 eli hypertulpalla 4 "prosua" mutta ei saa kuin yhden käyntiin. Vika on mahdollisesti BIOS:ssa kun ei mitään tapahdu kun vainkka kuinka ytimiä kääntelen Xeonille jne jne rkele...

Oma "pelipallo" kyllä löytyy millä distrolla tahansa ja kaikki 4 ydintäkin, muttei tuo Dual-Xeon... ei vaan...

Uhh, meni vähän off topic mutta :)

 

SID
Sunnuntaina, 18. toukokuuta, 2008 - klo 20.41:   
Minulle tuli mieleen Coax, mutta hän olikin tuossa listassa... Kuuntelin juuri hänen C64 sävellyksiään kun luin tämän ketjun...

 

PR
Maanantaina, 19. toukokuuta, 2008 - klo 9.54:   
@Apache
Uiuiui nelitonninen se piti olla, Lemmingsiä iltalomilla 12 vuotta sitten. Nyt ei ole kun pari tonnikakssatasta ja AmigaOne, viissatanen tietty lcd:ssä. Sais vain Scarttiohjeet kun on elämän projekti siinä. (Boogie jos lukee tätä niin ei tullut ohjeita.) Sit piti WinVista hommata ja kysynkin viisaimmilta kun noi pc-tyypit vaan tuittuilee toisilleen. Surrogate lakkasi toimimasta ilmoituksia tulee harva se hetki ja kone menee jumiin joskus. Sain eilen kaikki koneet jumiin että taitoa riittää;)

@Everybody

Sitten kaikista tärkein kun os4 heittää DSI-erroreita kun yrittää installoida jotain ja se hieno päivitysohjelma menee kans tilt tv:n puolelle. Oliskohan installerista joku parempi versio vai missä lie vika? Onneks tulee uus päivitys hypeltä jossa DVI-support ja pari muuta ylläriäkin;) Back to the ongelma:

Ajattelin kysellä täältä siis kun pc tyypit vaan tappelee keskenään. Amigameininki Rulez! Jos uskaltaisin laittaa s- osoitteen kun Amymiehet on toivottavasti aika luotettavia niin voi neuvoa poloista cp:n kanssa.

Thank You very many.. Help appreciated.
siispä:

-Surrogate lakkasi toimimasta+tuhat muuta vikaa;) (Visva, 2gb muistia, luulis riittävän?)
Codec ongelma?
-DSI error installoidessa jotain ja Payback esim. (Warpup?) ei toimi... (A1XE-OS4,512mb,933MHz,Radeon128mb9250-DVI;)

Sit kannattaa installoida pc:hen Amigaemulaattori jos sais toimimaan 99% rottelon jotenkin jossa kaikki DeluxeGalaga fullversionista lähtien, sillä toi pc liittyy Amigasivuille jos joku ihmettelee..;) Sayonarina, hyvä Suomi, ja jopa Venäjä.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: