Miten msxissä käskytetään basicissa v...

Saku-foorumi » Yleinen keskustelu » Viestit 2008 » Viestit 12/2008 asti » Miten msxissä käskytetään basicissa videopiiriä « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

JPQ
Maanantaina, 28. huhtikuuta, 2008 - klo 0.27:   
Voittaaksesi Yhdysvaltain Green Card -arvonnassa ja saadaksesi sen nojalla oikeuden asua ja työskennellä Yhdysvalloissa sinun on annettava seuraavat tiedot ?
ps. heti kun löydän erään bitin testaamaan emuja jotka emuloi sopivaa msx mallia. sillä vinkillä saa toisen paletin käyttöön... ja spectravideo svi-738 on kait se millä onnistui.

 

JPQ
Maanantaina, 28. huhtikuuta, 2008 - klo 0.41:   
Anteeksi tässä kävi näin eli nolona eräs pätkä joka kopioin leikepöydälle tuli viestin osaksi eli otsikko ja alun tekstikin mutta kysymyskin oli oikeasti eli miten msxäsissä käskytetään basicissa videopiiriä?

ps. helskutti mikä soppa..

 

hooligan/dcs
Maanantaina, 28. huhtikuuta, 2008 - klo 13.46:   
Meinaatko muuttaa jenkkeihin? Harmi juttu, tullaan kaipaamaan.

 

allu
Maanantaina, 28. huhtikuuta, 2008 - klo 15.26:   
vpoke:lla ja vpeek:llä voi kirjoittaa/lukea videorammia. Rekisterien käpläykseen oli joku muu käsky jota en nyt muista(VDP??? tjsp). Rekisterikarttaa voi tutkiskella vaikka piirin datasheetistä.

MSX1:n videopiirillä ei pysty palettia muuttelemaan mutta MSX2:n piirillä voi. Ja 738:ssa, vaikka MSX1 onkin, on MSX2:sen videopiiri.

blueMSX on ihan hyvä emulaattori kaikille MSX malleille. www.bluemsx.com/

 

JPQ
Maanantaina, 28. huhtikuuta, 2008 - klo 17.31:   
Hooligan/dcs: en todellakaan kieli taito eikä varat riitä ja jos muuttaisin ja olisi kielitaito jne kunnossa lähinnä ranska tai svetsi tai saksa tms vois olla ok mutta kyllä suomi paras on amigistien määränkin takia jo...
eli lainasin tänne kuten sanoin vahingossa pätkän kun leike pöytä kusi tai sitten minä. piti laittaa se ihan muualle se lainaus.
allu: rekisteri kartan löysin ja 738 oli oikein muistettu mielenkiintoista kun löytää sen yksikertaisen paletti jutun katsoa miten toimii ja mistä johtuu toiminta jos muistikartta kertoo sen koska se ei ollut mikään koko paletti uusiksi tyylin kikka. vaan muutama hassu "poke" .ja bluemsxän asensin.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: