En tiedä mitä sanoa...

Saku-foorumi » Yleinen keskustelu » Viestit 2008 » Viestit 12/2008 asti » En tiedä mitä sanoa... « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Amiga4ever
Torstaina, 10. huhtikuuta, 2008 - klo 22.57:   
Myin tätä kautta Eizon näytön, ostaja vinkuu et näyttö ei toimi Amigassa, joka toimi omassa 1200:ssa aivan moitteitta, näytössä on hertzi alueet ihan eri luokkaa kuin "normaaleissa" pc näytöissä eli paremmat.. en kyllä myy yhen ainutta Amigaan liittyvää enään tätä kautta, kun on tuollaisia itkuvinku ostajia, ennemmin vaikka roudaan ne sitten kaatopaikalle. :)

 

Frn
Perjantaina, 11. huhtikuuta, 2008 - klo 2.49:   
Onko kyseessä 15.xkHz taajuuksiin pystyvä vehje vai mitä tiloja olet käyttänyt? Jos kyseessä on 31kHz vehje, VGAOnly:n ajaminen voi auttaa.

 

jPV
Perjantaina, 11. huhtikuuta, 2008 - klo 16.27:   
Kyseessä on ilmeisesti tämä monitori. Pikaisesti katsottuna netti näyttäisi sen taajuusalueeksi 20-50kHz, joka ei ole riittävä Amiga-käyttöön ilman erillistä hardwarea (scandoubler, näytönohjain), vaikka tavallista pc-näyttöä alemmas pääseekin. Ilmoituksesta taas tulee helposti sellainen mielikuva, että se toimisi Amigassa ilman lisälaitteita. Amigassa sellaisenaan toimivalla monitorilla olisikin jotain arvoa, mutta muutenhan noi putket ovat suht arvottomia nykyään... eli ilmeisesti ostaja on nyt luullut saavansa erilaisen tuotteen, joten sanoisin jonkinlaisen sovittelun olevan paikallaan :-)

 

itix
Perjantaina, 11. huhtikuuta, 2008 - klo 18.26:   
No kyllähän siinä WB toimii, kun käyttää Productivity-modea (640x480) tai DblPal- tai DblNTSC-tiloja.

Jos sen laittaa suoraan kiinni Amigaan ennen kuin on tehnyt mitään säätöjä niin eihän se toimi, koska Amiga käyttää oletuksena TV-taajuuksia.

Jos haluaa pelata pelejä tms. niin eihän se sitten toimi :)

 

Just user
Sunnuntaina, 13. huhtikuuta, 2008 - klo 9.58:   
Amiga4Ever: Et kai tarkoita, että teidän kahden välinen (sinun mielestäsi epäonnistunut) kauppa on tämän paikan syytä?

 

Just user
Sunnuntaina, 13. huhtikuuta, 2008 - klo 9.59:   
Amiga4Ever: Ja piti vielä sanoa, että kuka tässäkin threadissa on "itkuvinku"? Jokainen tehköön päätelmänsä.

 

Tohtori AivoTurmio
Keskiviikkona, 16. huhtikuuta, 2008 - klo 23.14:   
Täytyy kyllä todeta Amiga4Everin tappioksi että jos katselin oikeata ilmoitusta niin siitä kyllä saa sen vaikutelman että monitori toimii suoraan Amigassa ilman sen kummempia.

Näin ainakin itse kohtuu heikosti monitoreita tuntevana olisin olettanut ja tuollaisen ostaessa luultavasti peettynyt.

Sitähän toki emme sitten tiedä kuinka tylysti ostaja sitten on valittanut ja vinkunut asiasta Sähköpostitse/puhelimitse Amiga4Everille, sillä herkästi myös ostajassa on usein tällaisissa tilanteissa vikaa että vaikka moka onkin tapahtunut myyjän puolelta niin ostaja ei välttämättä anna tilanteelle yhtään ymmärrystä.

 

Amiga4ever
Tiistaina, 13. toukokuuta, 2008 - klo 20.01:   
no tuota.. ostaja vaati scandoubleria kuuluvan kauppaan mukaan.. ja sen verran tuolla näytöllä pelaamisesta voin sanoa, että ne pelit mitä pelasin kyseinen näyttö kiinni ollessa, niin toimivat moitteitta :)guuglella ois jo osto hetkellä nähnyt, että Eizo ei ole suoraan Amigaan yhteen sopiva, vaan että on kyseessä pc näyttö ja tarvii niinkun ylempänä mainitaan erillisen näytön ohjaimen tai scandoublerin. Nykyään kun guuglella löytyy mitä vaan, niin olin siinä oletuksessa, että ostaja tietää mitä on ostamassa, eikä sit jälkikäteen tule avautumaan et se olikin väärän värinen tai vastaavaa, mut tällaisia tallaajia riittää.. näemmä pitää myynti-ilmoitukseen laittaa tuote historia jo tehtaalta lähtien ja sillei että pikkulapsikin sen ymmärtää :)

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: