Amiga CD32 hankkimassa...

Saku-foorumi » Yleinen keskustelu » Viestit 2008 » Viestit 12/2008 asti » Amiga CD32 hankkimassa... « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Janne Turunen
Torstaina, 27. maaliskuuta, 2008 - klo 21.34:   
Tervehdys!

Kovasti kiinnostaisi hankkia tuollainen värkki olohuoneeseen. Itselläni ei ole koskaan ollut minkään sortin Amigaa mutta kavereilla tuli koneita/pelejä hakattua niin pirusti. Tippa linssissä tulee pelejä muisteltua...

Käsitinkös niin että tuolla pyörii kaikki amigan pelit kun esim vaikka hankkii/polttaa sellaisen cd -levyn johon on poltettu pläjäys pelejä?

Toisena kysymyksenä: Kannattaako hankkia pelkkä keskusyksikkö jos saa edullisesti; Mitä kaikkea piuhaa tuohon tarvitsee hankkia ja saako niitä mistään?

Jostain saksan sivulta yritin tulkata että tuohon kävisi c64 -levyaseman muuntaja mutta kun en ymmärrä saksaa juurikaan. Mitäs ehdotatte - miten saan koneeseen virrat, millä kuvan & äänen telkkariin ja millä näppylöillä pelaan pelejä. Tarvitseeko hiirtä mihinkään?

Auttakaa miestä mäessä - kiva olisi lopultakin päästä tahkoamaan superfroggia ja cannon foddereita omassa olkkarissa :)

PS. Tarjotkaa myös jos teillä on noita kilkkeitä tai jopa ylimääräinen kone!

 

PR
Perjantaina, 28. maaliskuuta, 2008 - klo 3.05:   
CD32 koneesta ei mitään muuta tietoa kun et luulisin et siihen nyt ei saa ihan kaikkee kuten vaikka tonnikakssataseen Cannon Fodderit (hiirellä ainakin itse pelailin) ja Super Froggia ihan joystickillä. Kai ne Pinball Dreams yms pelit toimii ihan padillä mut entäs North&South tai vähän vielä lisää nappia vativaa. Pirates oli kai sille hyvä myös.

A1200 koneessa on siis tv modulaattori nähtävää kuvaa varten. Myös viissatasella on modulaattori ja rgb-scartilla sais paremman jota en itse saanut littuun toimimaan. Meneehän toi "viikonloppukoneena" ja kaveri vetää sen vielä projectoriin. Voi pojat että SuperCars tai joku kymmenen niitä muuta (Skidmarks ja se ramppiautopeli yms) voi olla ihan muuta kaksistaan.

Konetta ei vaan ole myytävänä mut kokeile winuae -ohjelmaa eka jos on pc:tä (kuten luulisin) ensi hätään ja olkkariin sitten osta sellanen vaivaton "räppää kiinni jos huvitta" ja helppo makiina. Kysy kaveriltas mikä malli se oli (tai edes minkä muotoinen/väri) niin eiköhän pojat jelppaa täällä. Älä unohda joykkareita sit;)

Onnea uudelle harrastukselle ja varo, voi jäädä koukkuun, Amiga on vähän muutakin kun joku hieno peli joskus...

 

Jupp3
Perjantaina, 28. maaliskuuta, 2008 - klo 20.13:   
Pinball Dreams ja Slamtilt eivät toimi padilla (ellei joku siten ole huomaamtta tehnyt jotain patchia)

Pinball Fantasiesista, Pinball Illusionsista ja Pinball Preludesta on ihan CD32-versiot, joista Illusionsissa on kenttien taustamusat CD-audiona.

 

c64
Lauantaina, 29. maaliskuuta, 2008 - klo 11.19:   
Hanki ihmeessä netistä löyneen ainakin 3 levyimagea
222.444.888 joissa melkein kaikki A500 ajasta tutut pelit valitset vain joykalla pelin ja avot :) lisäksi laillisia peli imageja saa todella helposti

http://www.snesorama.us/board/archive/index.php/f-49.html
esim ja

itse tein powerin pc external USB kiintolevyn powerista ..ilmeisemmin vain 1541-II poweri käy sekin varmaan aikakovilla cd32 kans..

http://www.ianstedman.co.uk/Amiga/amiga_hacks/Amiga_Power_supplies/body_amiga_power_supplies.html#Adding_a_new_PSU_to_a_CD32
lisätietoa

itse ostin pelkän laitteen ja joypadin erikseeen ..

 

The Thing
Tiistaina, 1. huhtikuuta, 2008 - klo 1.30:   
Vaihtoehto CD32:llehan on A1200 ja sillä voi kikkailla semmoista mitä CD:llä ei.

 

A1000
Maanantaina, 7. huhtikuuta, 2008 - klo 21.00:   
Onko tuolla 222 kokoelmalla jotain, mitä ei 444 tai 888:lla ole?

Onko mitään uusia kokoelmia tulossa..

 

Huolestunut YH Kouvolasta
Tiistaina, 22. huhtikuuta, 2008 - klo 12.49:   
Hyi, tapatte amigan ku waretatte pelejä!

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: