Amigan tv-modulaattorin piuhat?

Saku-foorumi » Yleinen keskustelu » Viestit 2007 » Viestit 12/2007 asti » Amigan tv-modulaattorin piuhat? « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Jani
Tiistaina, 30. lokakuuta, 2007 - klo 18.11:   
Kysellääs tätä kautta että miten nuo johdot oikein asennettiin telkkariin että sai myös äänet?
Itsellä lyhyt piuha jonka kärjestä lähtee kaksi erilleen menevää pistoketta. toinen nähtävästi video out mutta entäs toinen? saan kyllä kuvan mutta ääntä en. Ainoastaan äänien kanssa saan kuvan kun laitan kaksi erillistä kaapelia. Toinen tuohon video out ja toinen sitten taas R-tai L-audioon.
Vastauksia odotellaan :)

 

Seppo
Tiistaina, 30. lokakuuta, 2007 - klo 18.59:   
Audioon tarvit sellaisen Y-kaapelin, jossa toisessa päässä on erilliset L- ja R- pistokkeet (nämä tökätään Amigan audio-lähtöihin) ja toisessa päässä yksi ainoa pistoke (tämä tökätään siihen modulaattorin kylkeen). Modulaattorista sitten tv-kaapeli telkun antennipistokkeeseen.

Jos käytät komposiittivideolähtöä, joudut tuomaan äänet erillisellä kaapelilla suoraan telkkuun - modulaattorin kautta äänet saa vain tuolla TV-kaapelilla.

 

Jani
Tiistaina, 30. lokakuuta, 2007 - klo 23.40:   
Niin taisikon olla että Y-kaapelin kaksipäätä laitettiin audio lähtöihin ja siitä kiinni modulaattoriin. Mutta eikös modulaattorista voitu vetää myös video out pistokkeesta kaapeli telkkarin video in pistokkeeseen ja sitä kautta ääni ja kuva tulee?

 

Jarmo Piippo
Keskiviikkona, 31. lokakuuta, 2007 - klo 5.49:   
Video out -johdossa ei välity ääni. Olet tehnyt oikein ensimmäisessä viestissäsi: kaksi kaapelia, joista toinen kuvalle, toinen äänelle. Tosin äänikaapelin pitäisi olla kaksijohtoinen,(vasen ja oikea), jotta saat molemmat äänikanavat kuuluviin.

 

Jani
Keskiviikkona, 31. lokakuuta, 2007 - klo 11.23:   
Yksi tapa miten sain kuvan ja äänen oli että toinen piuha lähti video out ja toinen sit lähti jommasta kummasta ääni lähdöstä koska kuului telkkarin molemmista kaiuttimista.
Tuli vain mieleen kun mulla oli amiga jo n.10v sitten ja ei mulla ollut tuota rf antenni kaapelia vaa se vedettiin jotenkin muuten modulaattorista.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: