Total Amiga lopettaa

Saku-foorumi » Yleinen keskustelu » Viestit 2007 » Viestit 06/2007 asti » Total Amiga lopettaa « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

TSK
Lauantaina, 7. huhtikuuta, 2007 - klo 18.43:   
Valitettavasti välillä huonoja uutisia. Total Amiga lehti lopettaa. Tosin saksalainen lehti Amiga Future aikoo paikata syntyvää "aukkoa" alkamalla julkaisemaan lehdestään myös englanninkielistä versiota heinäkuusta alkaen. Linkki Total Amigan sivustolle. Amiga Futurea julkaistaan kuusi kertaa vuodessa.

 

itix
Lauantaina, 7. huhtikuuta, 2007 - klo 19.15:   
Outoa lopettaa juuri nyt kun uusi Amiga on tulossa ja Amiga on tekemässä paluuta juuri tänä vuonna.

 

JPQ
Lauantaina, 7. huhtikuuta, 2007 - klo 23.03:   
itix: Mihin sä viittaat ?

 

Joanna
Lauantaina, 7. huhtikuuta, 2007 - klo 23.58:   
jpq: Luultavimmin tuo on vain itix:in kommnetti siihen minkälaista kuvaa tuo lehti (jota tosin itse en ole lukenut useaan vuoteen, joten voin olla väärässä) antaa lukijoilleen tilanteesta.

Jos lehden linja olisi jossain vaiheessa aikuistunut ja muuttunut tosielämäpohjaisemmaksi hypetyksen sijaan, tuon kommentin sävy/tyyli viittaisi mitä luultavimmin vain yleiseen Amiga-fanitukseen.

 

JPQ
Sunnuntaina, 8. huhtikuuta, 2007 - klo 0.18:   
Joanna: mä en koskaan enkä hirmu aktiivisti jaksa seurata tilannetta joten piti kysyä.

 

PR
Sunnuntaina, 8. huhtikuuta, 2007 - klo 8.39:   
Voi Ei! Total Amiga oli se viimeinen lehti sitten mitä tilasin Suomeen (Niistä monista) . Viimeinen tuli kun tilausaika meni sopivasti sitten umpeen näköjään kun seuraavaa tilausta odottelin et kun alkaa uutisia siitä tulemaan niin pääsen Visaa vinguttamaan. Pitää varmaan julkaista oma painos kohta... Laitan kyllä niille enkuille vähän "small talkia";)

Netti tappoi kaikki Amigalehdet ainakin.

Edelläkäviänä taas, jotain auto/tiede lehtiä on lukematta pino kun on netti vienyt nekin ajat jos ei muuta remppaa/työtä aina.

No ei niin paha jos se Saksalainen pystyy paikkaamaan hommat. Kait se TA tulee PDF muodossa joskus niinkuin muutkin?

 

Ibe U
Sunnuntaina, 8. huhtikuuta, 2007 - klo 12.57:   
Hmm en mä nää mitään pahaa fanituksessa / hypetyksessä, ei amiga harrastuksesta saa mitään kovin aikuista luettavaa millään päin.

 

itix
Sunnuntaina, 8. huhtikuuta, 2007 - klo 13.18:   
No oikeastaan ajattelin vain että eihän Amiga-lehtiä osteta lukemista varten.

Syydin itsekin aikoinaan satoja markkoja Amiga-lehtiin vaikka ei niistä oikeasti mitään informaatiota saanut.

 

PR
Sunnuntaina, 8. huhtikuuta, 2007 - klo 18.25:   
No sitten meni kaikki ohjeetkin hukkaan pelinläpipelaamisesta ohjelmointiin ja sängyssägään ei saanut enää lukea uusista Amigoista ilman töllöttimen tuijottamista.

Aikuismatskun hakijan kannattaa kattoa peiliin:
Tämä ei työ, tämä harrastus. Aikuisilla nimittäin pitää olla harrastuksia ettei mene kaikki aika töihin.

Jos ei informaatiota saa niin vois opetella englantia. Mulla ainakin tää harrastus pitää kielitaitoa yllä aika 100%

Kaikella Hyvällä: PR

 

Joanna
Maanantaina, 9. huhtikuuta, 2007 - klo 1.42:   
En ainakaan minä tarkoittanut etteikö Amiga.aiheisia (tai muita harraste) lehtiä saisi olla.. Tuon lehden ongelma minusta oli siinä että liian usein meni toimitukselta sekaisin se lähetettiinkö heille fiktiivistä tarinaa vai vakavammin otettavaa tietokoneasiaa.. Lehdessä kun oli usein hyödyllisiä ja hyviäkin juttuja seassa (Tutoriaaleja ohjelmien käyttöön yms)...

Ja selvyyden vuoksi.. Fiktiivisessä kirjallisuudessa (esim Scifissä ja Fantasiassa) ei ole mielestäni mitään vikaa, jos se on hyvin kirjoitettua ja oikeassa asiaankuuluvassa paikassaan. Olen itsekkin niitä lukenut vuosien varrella paljon ja arvostan ihmisiä joilla on näkemystä nykyajan ulkopuolelle ... (jne jne jne)

Olisi jopa kiva lukea, jos joku kirjoittaisi (kunnolisen) kokonaisuuden siitä miten maailma olisi muuttunut jos Commo ei olisi kaatunut ... Miten erilainen maailma olisi esim 2000 tai nykyään jos mikkisoftalla ei olisi valta-asemaa. (tai jopa jos se olisikin ollut konkassa ennen 95:n julkaisua) Olisiko joku toinen OS monopolistinen vai olisiko vaihtoehtoja joku kymmenkunta erilaista ... Tai entäs jos Linus ei olisi koskaan tehnyt Linuxista vapaata vaan taas yhden kaupallisen käyttiksen?

Ainiin, aiheesta tulikin mieleen mainita: Finncon (+Animecon) on kesällä JKL:ssä.. :)

 

JPQ
Maanantaina, 9. huhtikuuta, 2007 - klo 16.22:   
Joanna: no maailman vakio käyttis olisi tuolloin AmigaOS4 ja Windowsilla hoidettaisiin jotain erikois tehtäviä kuten 3d räiskintöjen pelaaminen. Linux olisi kuollut pystyyn. Peruspiirteet on nämä.

 

Mikkihii
Maanantaina, 9. huhtikuuta, 2007 - klo 22.18:   
JPQ: Ei se amigakaan olisi menestynyt ilman pelaajia. Niin kauan kun pelaajat suosivat windowsia, se myös pysyy ykköskäyttiksenä. Tai oikeastaan: niin kauan kun pelintekijät suosivat windowsia...

 

JPQ
Maanantaina, 9. huhtikuuta, 2007 - klo 23.42:   
Mikkii: nimenomaan hyvä oikaisu. Ja pelaajia toki amigallakin tuossa mun mallissa mutta tuo windows puoli tarkoitti jotain erikois tehtäviä niinkuin nykyään amigalla on omat erikoishommansa vielä jossain kuten minulla midi sekvenseri et retrodemo/retropeli laite.

 

PR
Tiistaina, 10. huhtikuuta, 2007 - klo 11.45:   
MikkiHiiri:
Tosiaan en olis päässyt Amigaan ilman pelejä mut sitten "vakavoiduttiin" ja ruvettiin tekemään kaikkea hyödyllistä kun kone antoi sen mahdollisuuden. Kaikki melkein tähän päivään asti tehty Amyllä paitsi nyt se hemmetin läppäri tuli töihin josta en kovin tykkää.
Pitää vielä neuvoa tyyppejä käyttämään sitä vaikka en ikinä omistanut pc:tä! Eiks ole outoo. Amigapohjalta osaa jotenkuten loogisesti päätellä "mitä pitäis ainakin yrittää saada koneen tekevän"

Piti ihan NewTekin DigiViewGold4-"laite" käydä ostamassa pentuna Malagasta junalla ihan yksinään huumehörhöjen seurana ja alkaa vaan niiden lätkien kanssa digitoimaan viissatasella ja dd:lle:).
Siinä on jo jotain yritystä nykymeininkiin verrattuna?

Joannalle: Jos Com ei olis istunut vaan rahakasan päällä ja "get the act together" me kilpailtas samaan tyyliin PowerAAA SpecialChipseteillä Pc:tä vastaan ja tapettais se omalla elinpiirillämme.
Radeon ja NVidia ei oliskaan niin kova sana.

Motorola olis tehnyt sen '060 jatkon ja heillähän oli se '080 jo liki valmis enennkuin meni PPC:lle.

Kilpailu olis vähän niinkuin joku PS3 ja XBox mutta niille tuli jalansija kun Amigamiehet mokas ja ne parhaat tech-ukot joilla jo uudet koneet melkein valmiina lähti muihin leireihin ns. vi*utuksen vuoksi. Jäi vain vanhat patentit käteen.

Näin se pc-leiri "Gateway" jota epäilen valenimeksi joka Bill Gatesin keksimä tappoi Amigan varalta ettei innovatiivisuutta ole liikaa mut en tiedä mitä koko sana enää tarkoittaa....

Macit saatiin taas viimeisenä "samaan leiriin" kun yks mies ei taipunut muulla kun rahalla lopulta ja varmistus tulee samalla ettei AmigaOnelle saada enää prosessoreita kovin pitkään.

Sony onneks hangoittelee hurjan menneisyyden voimalla XBoxia vastaan hyvällä menestyksellä ja kun Microsoft keskittyy nyt kilpailemaan sitä vastaan hyppää Amiga OS5 uudella mullistavalla käyttiksellä ja pienenpienellä taskukoneella jonka saa jokamaailman pc:hen "loiseksi" ja jolla saa vaikka mikroaaltouunin Intiasta päälle Suomesta käsin jos niikseen haluaa.

Sit voidaan nauraa partaamme (jos sitä on) ja sanoa kuuluvalla raikuvalla äänellä : Syömään.. Eikun siis: Kyllähän minä sen jo tiesin.

Good Bye! ;)

 

Jarmo Piippo
Tiistaina, 10. huhtikuuta, 2007 - klo 20.02:   
PR: Digi-View -tyypit rulettaa! Peace, Brother! :-)

 

PR
Tiistaina, 10. huhtikuuta, 2007 - klo 23.12:   
Yes, DigiView on sitä jotain. RGB- "ropelilla" sai värikuvia videokameralla kun otti x3 ja kun nopeesti liikku ennen seuraavaa ottoa mustavalkosissa sai vaikka kaksoset kaverista ja siitähän se kikkailu alkoi;)

 

Apache
Keskiviikkona, 11. huhtikuuta, 2007 - klo 20.58:   
Niinhän se menee.... PAras kone antoi parhaat tekijänsä puuceelle... stana..

Mikkisoftakin meni ostamaan Bars´n´Pipes:n. Hitto. jengi ei oo edes kuullutkaan Dopuksen kaltaisista ohjelmista.

 

tomazkid
Torstaina, 12. huhtikuuta, 2007 - klo 7.44:   
Tässä puolivirallinen kommentti asiaan.

TA lopettaa koska Robertilla ei ole aikaa jatkaa päätoimittajana, ja hän ei löytänyt ketään sopivaa henkilöa sijaiseksi.

TA:lla on hyvä talous, ja tilauksia on rittävästi.
Sopimus AF:än kanssa oli paras ratkaus tilanteeseen.

 

itix
Torstaina, 12. huhtikuuta, 2007 - klo 23.50:   
"Hyvä talous" on aika suhteellinen käsite. Vaikea kuvitella tyypin saaneen työstä kovin hyvää tuntipalkkaa ja tuskin juttupalkkiot ovat kovin huimia olleet.

Sama tietysti Amiga Futuressa. Jotenkin tuntuu hassulta että 500 ihmistä tilaa lehteä jossa on heidän itse kirjoittamiaan juttuja ja aina sama ja yksi mainostaja.

 

tomazkid
Perjantaina, 13. huhtikuuta, 2007 - klo 0.40:   
Hyvä talous tässä asiassa tarkoittaa että tulot - menot = pieni voitto.

 

Boogie
Sunnuntaina, 15. huhtikuuta, 2007 - klo 13.23:   
Jesh, Gates-Way. Parasta nannaa :) Olishan tuo pitänyt..

Itix, meet taas aika ääriasenteella - Lue ajatuskella: Harrastus, lehdet, tiekkaria, harrastus. Mistähän lehdestä olet saanut "rahallisen vasteen"?
Ja niinhän niitä rahoja sieltä täältä itsekullekin syydetään.
Pitäis katsoa eteenpäin eikä jäädä polkeen paikoilleen silloin jos kokee seisovansa navetan takana!
Muuten ihan ok elämä, vai ? :)
Mikä se ykköskäyttis on, eli valtavirta, tai mainstream, ihan sama - Jos siitä saa tapeekseen, ilman että tuo sen kotiinsa, niin onko liian poikkeava ?! Tästä voisi vetää hienoja "maksullinen ihminen" vertauksia, jotka vielä toimisivat ihan in RL.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: