AGLOCO | googlessa jo 2 000 000 haku...

Saku-foorumi » Yleinen keskustelu » Viestit 2007 » Viestit 06/2007 asti » AGLOCO | googlessa jo 2 000 000 hakutulosta « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

aika älytöntä
Tiistaina, 6. maaliskuuta, 2007 - klo 22.21:   
AGLOCO | Omista internet

HUOM!! älä lue tätä mikäli, et ole ikinä asentanut koneellesi mitään ohjelmaa, sillä tämä tienaaminen edellyttää sinulta tietokoneen peruskäyttötaitojen omaamisen.

Maksaako kukaan sinulle TV:n katselusta? Saatko rahaa kun luet sanomalehtiä? Entä kun surffaat netissä? Miksi et vaikka samalla kohtaat useita markkinointiviestejä käyttäessäsi ko. mediaa. Maksavathan ne yritykset maltaita siitä että juuri sinä näkisit heidän mainoksen.

Nyt on olemassa myös yritys joka jakaa saamansa mainoseurot käyttäjilleen. AGLOCO on ensimmäinen internetissä toimiva yhtiö joka on 100%:sesti jäseniensä omistama. AGLOCOa yritetään listata myös Lontoon pörssiin, joten liittyessäsi AGLOCOon sinusta tulee samalla myös osakas yhtiöön ja mikäli asiat etenee kuten näyttää niin vieläpä pörssiyhtiöön. Ja mikäli AGLOCO nousee youtuben tai googlen kaltaiseksi jättiyhtiöksi, niin sitten varmaan ymmärrätkin osakkuutesi (liittymisesi kautta ilmaiseksi saadun osakkuuden) arvonkasvun joka tulisi olemaan.. jotakin HUIKEATA. Esimerkiksi googlen liikevaihto vuonna 2005 oli 6,14 miljardia ja googlen liikevaihto syntyy juurikin samoista asioista kuin aglocollakin on tarkoitus eli mainostusohjelmista... Ja mikäli niin ei käy niin MUISTA et menetä silti mitään sillä tämä lysti on täysin ilmaista. Liity sinäkin nyt, sillä se on todellakin täysin ilmaista!

Lue lisää:
http://agloco-finland.awardspace.us/

MIKSI LIITTYISIN?

Agloco maksaa sinulle. Sinusta tulee omistajajäsen. Liittyminen on TÄYSIN ILMAISTA.

Lue lisää ja liity:
http://agloco-finland.awardspace.us/

MITÄ MINUN PITÄÄ TEHDÄ?

Otat koneellesi pienen mainospalkin, joka näyttää mainoksia, n. 5 tuntia kuukaudessa.

KUINKA SAISIN ENEMMÄN RAHAA?

Pyydä mukaan perheenjäsenet (yli 18v) ja ystävät. Jos haluat enemmän, tee omat kotisivut tai blogi. Älä lähetä sähköpostia tuntemattomille.

MITÄ JOS TULEN KATUMAPÄÄLLE MYÖHEMMIN?

Voit erota ja irtisanoa jäsenyytesi milloin vain.

Älkää hyvät ihmiset jättäkö tilaisuutta käyttämättä, sillä AGLOCOn perustajat, perustivat jo 7 vuotta sitten palvelun AllAdvantage.com joka toimi silloin 18 kuukautta, mutta ehtivät silloinkin jakaa käyttäjilleen 120 000 000 dollaria. Nyt seitsemän vuoden jälkeen he ovat jälleen sorvin ääressä ja tuloksena AGLOCO. Ja maailmakin on valmiimpi tähän nyt, sillä yritykset panostavat yhä enemmän internetmainontaan. Yhtiö tullaan noteeraamaan Lontoon pörssissä myöhemmin. Taustalla on todelliset Internetin veteraanit.

AGLOCOssa tulot riippuvat suoraan siitä, että miten monta uutta jäsentä hommaat, ja ennen kaikkeia siitä, että kuinka monta ne hommaavat. Jos käytät tuota AGLOCOn sivuilla olevaa laskuria, niin laita siihen alempaan ruutuun pieni luku, esim 2 tai 3. Se on realistista, kun ei kaikki kuitenkaan hommaa yhtään jäsentä. Yksi jäsen taas voi hommata vaikka satoja, ja parhaathan ovat saaneet kasaan jo yli 20.000 jäsentä.

Lue lisää AGLOCOsta ja liity halutessasi mukaan alla linkki suomennuttuun AGLOCO sivustoon:
http://agloco-finland.awardspace.us/


PALJONKO AGLOCO sitten muka maksaa viewbarin käytöstä
AGLOCOhan maksaa käyttäjilleen tuntien mukaan ja se viisi tuntia on se oman viewbarin käyttöaikamaksimi, lisäksi suosittelu ystäville kannattaa, sillä referralkäyttäjien tunnit lasketaan mukaan kokonaistuntimäärääsi. Ja mainosmyynnin mukaan AGLOCO määrittelee tuntipalkkion viewbarin käyttäjille. AllAdvantagen aikaanhan se tuntipalkkio käyttäjille oli puolen dollarin paikat.

Eli seuraavaksi pieni esimerkki AGLOCOn tienaamismahdollisuuksista jo pelkän viewbarin kautta, näissä esimerkeissä on oletuksena se että sinun tarvii saada vain kaksi uutta tyyppiä mukaan. (tässä esimerkin laskelmissa ei ole kuitenkaan huomioitu liikevaihdosta kuukausittain saamaasi osuutta eikä vuosittaisesta tuloksesta saamaasi osuutta, sillä niiden laskeminen olisi liian mutu -pohjaista).. sitten esimerkkeihin

SUOSITTELUYHTEISÖ KOKO 2 plus SINÄ
Oletetaan että Liityt AGLOCOon ja saat kaksi ystävääsi mukaan. (oman suositteluverkostosi koko on nyt itsesi lisäksi kaksi käyttäjää)..
TUNTISI yhteensä 3 jäs. x 5h = 15 tuntia x 0,5$ = 7,5$ sinulle per kk (pelkästä viewbarin käytöstä)
(0,5 dollaria perustuu AllAdvantage aikaan maksettuihin viewbarin käytön tuntipalkkioihin, ei pitäisi kauaksi heittää aglocon vastaavista)


SUOSITTELUYHTEISÖ KOKO 6 plus SINÄ
...oletetaan että myös molemmat ystäväsi saavat kaksi ystäväänsä mukaan (oman suositteluverkostosi koko itsesi lisäksi on nyt 6 ).
TUNTISI yhteensä 7 jäs x 5h = 35 tuntia x 0,5$ = 17,5$ sinulle per kk (pelkästä viewbarin käytöstä)
(0,5 dollaria perustuu AllAdvantage aikaan maksettuihin viewbarin käytön tuntipalkkioihin, ei pitäisi kauaksi heittää aglocon vastaavista)

SUOSITTELUYHTEISÖ KOKO 14 plus SINÄ
...oletetaan että myös ystäviesi ystävät onnistuvat molemmat hankkimaan kaksi uutta henkilöä mukaan (oman suositteluverkostosi koko itsesi lisäksi on nyt 14 ).
TUNTISI yhteensä 15 jäs. x 5h = 75 tuntia x 0,5$ = 37,5$ sinulle per kk (pelkästä viewbarin käytöstä)
(0,5 dollaria perustuu AllAdvantage aikaan maksettuihin viewbarin käytön tuntipalkkioihin, ei pitäisi kauaksi heittää aglocon vastaavista)

SUOSITTELUYHTEISÖ KOKO 30 plus SINÄ
...oletetaan että myös ystäviesi ystävät onnistuvat molemmat hankkimaan kaksi uutta henkilöä mukaan (oman suositteluverkostosi koko itsesi lisäksi on nyt 30 ).
TUNTISI yhteensä 31 jäs. x 5h = 155 tuntia x 0,5$ = 77,5$ sinulle per kk (pelkästä viewbarin käytöstä)
(0,5 dollaria perustuu AllAdvantage aikaan maksettuihin viewbarin käytön tuntipalkkioihin, ei pitäisi kauaksi heittää aglocon vastaavista)

SUOSITTELUYHTEISÖ KOKO 62 plus SINÄ
...oletetaan että myös ystäviesi ystävät onnistuvat molemmat hankkimaan kaksi uutta henkilöä mukaan (oman suositteluverkostosi koko itsesi lisäksi on nyt 62 ).
TUNTISI yhteensä 63 jäs. x 5h = 315 tuntia x 0,5$ = 157,5$ sinulle per kk (pelkästä viewbarin käytöstä)
(0,5 dollaria perustuu AllAdvantage aikaan maksettuihin viewbarin käytön tuntipalkkioihin, ei pitäisi kauaksi heittää aglocon vastaavista)

TOISAALTA YHTÄ LAILLA SAMOIHIN ANSIOIHIN PÄÄSET MYÖS SITEN ETTÄ HANKIT YHDEN YSTÄVÄSI ALLE JOKA ONNISTUISI SAAMAAN 61 jäsentä allensa, myös tässä tapauksessa kuukausittaisin saamasi summa olisi tuo 157,5$ (laskettu 0,5$:n oletus tuntipalkkiolla )

JA TÄMÄN PÄÄLLE VIELÄ OSUUDET KUUKAUSITTAISESTA LIIKEVAIHDOSTA
Tuossa myös erään ns. kotimatemaatikon Wink laskelmia, sivut englanniksi.
http://simmonsreport.spaces.live.com/

Ja jos jostakin syystä AGLOCO ei onnistukaan, niin mitä sitten KUN TÄMÄ ON TÄYSIN ILMAISTA!

Kritisoida saa vapaasti ja hakea itsekin aktiivisesti tietoa, kuta tämäntyylinen tienaaminen kiinnostaa.

AGLOCO™ on ollut vasta 17 viikkoa olemassa ja jo nyt agloco sanalla haettaessa google antaa 1 780 000 hakutulosta. eli lähiviikkoina on 2 miljoonaa hakutulosta saavutettu.

 

Piru
Tiistaina, 6. maaliskuuta, 2007 - klo 23.15:   
"Älä lähetä sähköpostia tuntemattomille."

Okei. Eli siis sähköpostia ei saa lähettää tuntemattomille, mutta tätä p*skaa sää tunkea joka foorumiin?

Seeelvä.

Jospa kuitenkin vetäisit ittes kiikkuun. Paljon kehittävämpää puuhaa kuin kiusata ihmisiä tällä roskalla.

 

Ano-nyymi
Keskiviikkona, 7. maaliskuuta, 2007 - klo 0.01:   
Just.. Kuka viitsisi lähettää saku-foorumin puolesta virallisen valituksen Emofirmalle ohjeiden vastaisesta jäsenkalastelusta? Suora lainaus Agloco.com:in omilta sivuilta.
" No spamming: AGLOCO™ strictly forbids spamming to get referrals. This means you can only tell people you know or who explicitly agree to receive your invitation to be referred. If you use spam to try to get referrals, your account will be terminated. "


Jos emofirmassa ovat vastuullisia niin tämä agcocofinland lentää ulos kuin leppäkeppi ilmiselvän jä törkeästi ohjeiden vastaisen toiminnan takia, ja jäävät ne vähäisetkin mainostulot unelmiksi.. Jos taas eivät ole, no ilmoitus paikalliselle poliisille riittänee,... Ovat oppineet jo tutkimaan erilaisia verkkohuijauksia ja tuomioita tulee harva se kuukausi.

 

Tohtori AivoTurmio
Keskiviikkona, 7. maaliskuuta, 2007 - klo 22.52:   
Ja mitä pörssiin listautumiseen tulee, niin kyllä minä olen kuullut aika tuhottoman monen Verkosto firman puhuvan pörssiin listautumisesta ehkä jo vuoden päästä tai voi olla että menee jopa 20 vuottakin, mutta menevät kuitenkin.

No eipä ole montaakaan siellä näkynyt, ja aika monet ovat jo tähän mennessä toimintansa lopettaneetkin.

Yksi firma tosin on jopa saanut itsensä listattua, mutta se on sellaisella pilipali listalla merkattuna, ettei sillä oikeata merkitystä ole.

Ei ettenkö sinänsä ihan positiivisesti verkostoihin suhtautuisi, mutta kunhan huomautan tuosta pörssiin listautumisesta ettei sitä kokemksen perusteella kauheasti kannata hehkuttaa.

 

JPQ
Torstaina, 8. maaliskuuta, 2007 - klo 1.47:   
Tohtori AivoTurmio: mikä se firma on ? huom. ei mainoksen vuoksi vaan muuten.

 

mkl
Torstaina, 8. maaliskuuta, 2007 - klo 13.58:   
Auvoturmio: Itse en suhtautuisi kylläkään positiivisesti tuollaiseen, kyseinen toiminta kulkenee nimellä pyramidihuijaus. Ketjukirje on vähän samanlainen homma, lienee laitontakin.

 

Ibe U
Perjantaina, 9. maaliskuuta, 2007 - klo 1.00:   
käy epäilemään että oisko tuo sama tyyppi joka testaili voiko saku foorumin formeissa suorittaa koodia

onko kukaan pistänyt viestiä ehostamolle ?

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: