Prometheus Zipper-henkilöllä

Saku-foorumi » Yleinen keskustelu » Viestit 2007 » Viestit 06/2007 asti » Prometheus Zipper-henkilöllä « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Apache
Tiistaina, 30. tammikuuta, 2007 - klo 15.12:   
Helloh.

Elikä vanhoja messuja tässä luin, niin Zipper-nimimerkillä (ei mailiosoitetta) on käytössään Prometti voodoo3:lla höystettynä... Annatko kivat tiedot miten sait sen toimimaan kunnolla. Ja jos on mahdollista koko helavatun boottipartitio voisi kelvata.... Jää häslääminen väliin.... Se tosin on juuri se Amiga parhaimmillaan....

Anyway... heivaatko jotain tietoa itsestäsi. Voit vaikka polttaa boottipartition cd:lle, jos mahtuu u know the thrill....

- Apache
0400 513 356

 

zipper
Tiistaina, 30. tammikuuta, 2007 - klo 19.36:   
No ihan sillä softalla mikä mukana tuli ja johon jotain päivityksiä sai Matayn sivuilta - ei ne toimivuuteen sinänsä minulla vaikuttaneet.
Päivitykset löytyy tuolta:
http://www.matay.pl/developer/en/ paitsi alkuperäinen ajuri-CD ei.
Amigasta en saa mitään ulos paitsi disketillä, kun en vaivautunut laittamaan verkkokorttia. Enkä ole Prometheusta flash-päivittänyt.

 

Apache
Tiistaina, 30. tammikuuta, 2007 - klo 19.57:   
Humm......

Kokeilin sitä ja kyllähän se kortit näki, mutta kun koitin niin ei vaan workkiny Voodoo:n kanssa. Mikähän.. Mullakaan ole päivitystä. Kummahomma. Eikä toi openPCI toiminut mulla... hmmhmm... täytyy vaan vissiin säveltää taas :)

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: