Amigan kiintolevyn polttaminen CD:lle

Saku-foorumi » Yleinen keskustelu » Viestit 2006 » Viestit 12/2006 asti » Amigan kiintolevyn polttaminen CD:lle « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Johannes
Perjantaina, 15. syyskuuta, 2006 - klo 12.15:   
Ongelmana olisi etten saa vanhaa Amigan kiintolevyä auki PC:llä, Linuxilla olen jo yrittänyt, ei onnistu, kun ei edes muista mikä tiedostojärjestelmä tolla levyllä oli... Eli viitsisikö joku jeesata ja polttaa ton kovalevyn (540 MB) sisällön CD:lle Amigalla korvausta vastaan? Mielummin Lahden alueelta, toki voin lähettääkin... Sen verran hyvää matskua se sisältää menneiltä vuosilta...

Ota yhteyttä sähköpostiin johannesthelen@hotmail.com
jos voit auttaa...

 

I.P.
Perjantaina, 15. syyskuuta, 2006 - klo 12.31:   
Siis, onko sun kovis sanonut POKS, vai eikö sulla muuten vaan ole polttajaa? Jos ensimmäistä, niin näin myös mullakin kävi aikoinaan, jotenkas nyt kaapissa saman kokoinen kovon raato, johon en pääse käsiksi. Sisällä ois ollut muutama suht tärkee tekstitiedosto, mutta minkäs teet, kun "neula" hakkaa kuin maantievasara kun siihen virtaa torppaa. Eikä tietenkään kyseisistä tiedostoista ehättänyt tehdä varmuuskopiota. On noi vanhat kovalevyt sitten mukavia!!!

 

Johannes
Perjantaina, 15. syyskuuta, 2006 - klo 15.50:   
ei, kovalevy on ehjä, mutta kun pc:llä ei voi lukea levyä, koska se ei ymmärrä amigan filesystemiä. ja tuli amiga myytyä hetken mielenhäiriössä pari vuotta sitten... muutenhan ei olisi ongelmaa..

 

Jani Kuituniemi
Perjantaina, 15. syyskuuta, 2006 - klo 16.04:   
Linuxin kerneli ainakin tukee OFS/FFS:ää, joten normi tiedostojärjestelmällä oleva levy pitäisi kyllä saada mountattua.

Jos siinä oli jokin muu (PFS, SFS jne) niin sitten toki ei onnistu noin jossa tapauksessa levyn luku ei myöskään onnistu toisellakaan Amigalla jos siinä ei ole tuota kys. tiedostojärjestelmää asennettuna.

 

Piru
Perjantaina, 15. syyskuuta, 2006 - klo 17.20:   
Linux kerneli tukee SFS:ää. Moduulin nimi: asfs.

 

Jope
Tiistaina, 19. syyskuuta, 2006 - klo 8.53:   
Windowsissa taas WinUAE tukee Amigan kovalevyjä suoraan, joten voit bootata emulaattorin käyntiin kovalevyltäsi ja kopsata WinUAE:lla määriteltyyn "hakemistokovalevyyn" kaikki fileesi.

 

Johannes
Tiistaina, 19. syyskuuta, 2006 - klo 10.15:   
Kiitoksia vinkeistä, tässä yksi kaveri lupasi jo tuon kovalevyn kopioida, mutta pitääkin kokeilla tuota WINUAE:ta. Kiitoksia kaikille!

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: