Miten paljon käytät amigaasi ,ja kuin...

Saku-foorumi » Yleinen keskustelu » Viestit 2004 » Viestit 12/2004 asti » Miten paljon käytät amigaasi ,ja kuinka usein ) « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

jani v
Maanantaina, 9. elokuuta, 2004 - klo 16.07:   
tätä kysymystä multa kysytään miltei aina kun amiga kauppoja teen )


pitkän aikaa ollut jo kiinnostusta tietää miten paljon käytät Amigaa ja kuinka useasti , ja tietysti hauska tietää mitä amigaa =)

esim: ite käytän satunnaisesti Amiga tosin käyttö lisääntyy kun saan tuon svga näytön toimimaan nyt =)
kone = A1200

 

miksuh
Maanantaina, 9. elokuuta, 2004 - klo 16.54:   
No oikeastaan ihan jokaikinen päivä käytän, pois lukien toki sellaset päuivät etten ole kotona ja Amiga ei ole mukana.

Amiga on mulla edelleen ykköskone, jota käytän aktiivisesti. Esim PC:tä ei mun kämpästä edes löydy. Amigalla teen kaiken jokapäiväsen. Kaikkea tulee tuolla väsäiltyä: ohjelmoinnista, kouluprojekteista, kuvankäsittelystä, rendauksesta, SQL-tietokanta hommeleista jne jne, aina mp3-kuunteluun, demojen katseluun ja satunnaiseen pelailuun asti. Nettikäyttöä oli viimeksi nyt koko viikonloppu. kun olin assyilla (kotona ei ole nettiyhteyttä toistaseksi)

Vasta jokin aika sitten oli joku threadi täällä, missä kyseltiin mitä Amiga kamaa omistaa, mutta laitetaan nyt tän kerran sitten laitelista tähänkin.

A1200T
- Micronik Infinitiv -torni
- Blizzard 1260 (CPU: 68060 50Mhz)
- 64MB RAM
- Kickstart 3.1 ja AmigaOS 3.9
- Mediator PCI-väyläkortti
- Voodoo 3 3000 PCI
- Soundblaster 128 PCI
- Hauppauge WinTV GO PCI
- 10Mbit verkkokortti PCI
- 10GB IBM Deskstar kovalevy
- LG 52x24x52 CDRW
- Canon BJC-210
- Telewell ulkoinen ADSL-modeemi
- ADI 15" SVGA putki.

AmigaOne PPCG4 prossulla, AmigaOS4:lla ja TFT-näytöllä pitäs hommata heti kun on rahaa noihin.

 

miksuh
Maanantaina, 9. elokuuta, 2004 - klo 18.22:   
Niin se threadi missä porukka enempi kerto millasia Amigoita omistaa oli tämä:

Saku-foorumi:->Classic Amiga-> Yleinen keskustelu-A Viestit 04/2004-A Minkälaista Classic laitteistoa omistat??

En pysty varsinaista linkkiä postaamaan, kun täällä kirjastossa on niin tarkkaan estetty kaikii ylimääränen "tarpeeton" ei edes pysty linkkiä kopioimaan leikepöydälle :P

 

Ville
Maanantaina, 9. elokuuta, 2004 - klo 18.33:   
Voisinpa sanoa että jokaikinen päivä tulee käytettyä jos ei satu olemaan vaikka mökillä :) ja mallia A1200. Aina pitää jotain olla säätämässä sillä vaikke se mitään hyödyllistä oliskaan...

Selitä se sitten jollekin tyypille et miks mä käytän Amigaa :D

 

itix
Maanantaina, 9. elokuuta, 2004 - klo 18.34:   
Kyllähän sitä "Amigaa" (Pegasosta) tulee käytettyä 24/7. Mikäs siinä kun ei pidä edes ääntä.

Linkki aikaisempaan classic Amiga-keskusteluun: http://saku.bbs.fi/discus/messages/3/4095.html?1088711147

Mulla on Pegasoksessa vielä kaikki kolme PCI-paikkaa vapaana. Eipä niille keksi juurikaan käyttöä? :)

 

Zero
Maanantaina, 9. elokuuta, 2004 - klo 20.09:   
Silloin tällöin tulee pelailtua, viimeksi viime viikolla Pinball
Dreams/Fantasies/Illusionseja ja Sensible Socceria. Koneena
A1200 "hifi-koteloinnissa".

tarkemmat tiedot
ja kuvia


"Työkoneena" on sitten iBook.

 

Breed
Maanantaina, 9. elokuuta, 2004 - klo 20.41:   
Melkeinpä joka päivä tulee Amigaa käytettyä, työn puolesta kun käyttää päivästä toiseen PC-koneita niin vapaa-aikana ei edes haluta enää niihin koskea. A1200 PPC mausteilla on rautana ja kunhan lompakko antaa myöten niin AmigaOne tulee sen kaveriksi. Amigalla tulee lähinnä surffailtua (Hieman rajoittuneesti näillä nyky selaimilla you know), sit kaikkea muuta kans, demojen katselusta musan kuunteluun yms.

 

J.
Tiistaina, 10. elokuuta, 2004 - klo 9.08:   
Aika vähän tulee nykyään käytettyä, enempi menee aikaa Linux-tehomyllyn kanssa. Kun ei ole Amigassa laajakaistaa eikä siinä mm. toimi rullahiiri niin Linukka houkuttelee enempi.

Mutta kyllä tuota vielä tulee käytettyä.

 

Joanna
Tiistaina, 10. elokuuta, 2004 - klo 9.53:   
Ei ole yhtään siihen sukuun menevää konetta tätänykyä joten täsmällisin vastaus lienee .. En ollenkaan.

J.: En tiedä vanhemmista mutta ainakin Pegaos/MOS ympäristössä (jos se Amigaksi kelpuutetaan) rullahiiri toimi ihan sujuvasti ilman mitään temppuja. Oletan että sama koskee myös OS4:ää ja luulisin että vanhempiinkin saisi jonkin kivan patchin jolla esim Usb tai sarjaporttihiiren rullan saisi toimimaan.

 

J.
Tiistaina, 10. elokuuta, 2004 - klo 10.40:   
Joanna: vanhemmasta nimen omaan on kyse. Tornitettu A1200/060 Mediatorin kanssa. USB-hiiren saa kyllä toimimaan ja rullakin toimii, mutta jos USB-hiiri on kytkettynä systeemi jämähtää jumiin ennen pitkää mikä tekee koko USB-hiiren käyttökelvottomaksi.

Pegasos/AmigaOne olisi kyllä houkutteleva hankinta kun OS3.9 rankasti pätsättynä ei ole Linuxiin verrattuna kummoinen. Mutta kun ei ole kauaa siitä kun pistin melkein tonnin tuohon tehomyllyyn niin ei houkuttele taas pistää paljon rahaa uuteen koneeseen.

 

miksuh
Tiistaina, 10. elokuuta, 2004 - klo 12.09:   
"Kun ei ole Amigassa laajakaistaa"

No eihän se ole mikään ongelma jakaa ADSL yhteys myös Amigalle. Hommaat jostain PC-liikkeestä NE2000 yhteensopivan PCMCIA verkkokrtin vaan Amigaan.

"eikä siinä mm. toimi rullahiiri niin Linukka houkuttelee enempi. "

No jos hommaat Amigaan jonkin näistä hiiriadapotereista, joilla saa tavallisen PS/2 hiiren kiinni, niin kyllä sillon rullan saa taoimimaan Amigassa. Amigan omissa hiirissä ei ole rullallisia hiiriä, mutta kyllä PC:n hiren rullan saa toimimaan.

 

miksuh
Tiistaina, 10. elokuuta, 2004 - klo 12.13:   
J: Ainiin sulla oli mediatori, no sitten PCI-verkkokortti vaan kehiin ja jaat esim hubilla/switchillä nettiyhteyden Linux-boksille ja Amigalle.

 

J.
Tiistaina, 10. elokuuta, 2004 - klo 14.00:   
miksuh: verkkokortti on ostettu (jo ajat sitten), ei vain ole tullut asennettua vielä ja lojuu kaapissa. Pitäisi varmaan jossain välissä asentaa kunhan viitseliäisyyttä löytyisi ja saisi hubin hankittua.

Kokeilin kerran yhtä PS/2-adapteria (olikohan Mroocheck) mutta kone ei edes käynnistynyt jos se oli kytkettynä. Koneelle ei taas taitaisi olla terveellistä kytkeä adapteri koneen ollessa käynnissä.

 

JPQ
Tiistaina, 10. elokuuta, 2004 - klo 16.28:   
Minäkin kait melkein joka päivä jos en niin Pegasos2:sta mikäs siinä kun useimmat tarpeet sujuu sillä.:(

 

jPV
Tiistaina, 10. elokuuta, 2004 - klo 19.22:   
Amiga on päivät päällä ja netissä, jos vaan olen kotosalla. Muitakin koneita löytyy, mutta niiden käyttö on hyvin satunnaista.

 

zdax
Tiistaina, 10. elokuuta, 2004 - klo 20.53:   
A500 (laajenettuna 512kt lisämuistilla!) käytössä nykyään lähinnä satunnaiseen pelaamiseen. Ennenmuinoin tuli värkkäiltyä lähinnä DP:llä ja AMOS:lla.
Kunhan PegII saapuu, niin tämä PC-käyttö saattaa jäädä (toivottavasti) vähemmälle.

 

JPQ
Tiistaina, 10. elokuuta, 2004 - klo 21.24:   
jPV: mitäs muita ?

 

jPV
Tiistaina, 10. elokuuta, 2004 - klo 22.20:   
JPQ: 450MHz:n PC, jota tulee käytettyä vain DirectConnectiin (ei vieläkään Amigalle toimivaa clienttiä!) ja jotain Sparceja, joita käytin joskus irc-bouncereita, ssh-putkia yms. varten, mutta ei niitä jaksa pitää päällä lämmittämässä ja hurisemassa. Sitte jotain muita vailla minkäänlaista hyötykäyttöä... lista löytyy http://jpv.wmhost.com/jpv_computers.txt

 

Jani Kuituniemi
Keskiviikkona, 11. elokuuta, 2004 - klo 11.30:   
A4000 hoitaa edelleen pää-asiallisen käyttökoneen virkaa. Lisäksi pöydällä tai sen läheisyydessä ruksuttaa Winpuke PC pelaamista ja koulutöitä ja SGI leluamista varten. Puhetta on kyllä ollut tuon PC:n vaihtamisesta Macciin kunhan rahaa on ylimääräistä sen verran :)

 

tomppa
Keskiviikkona, 11. elokuuta, 2004 - klo 12.51:   
Ei paljoakaan tällä hetkellä. Oma A1200:nen kosahti for good... Tai ehkä vain virtalähde, mutta kun kaikkea muutakin pientä on ollut (kiintolevy, näppis, levyasema, whatnext..) ei korjaaminen ole kovin korkealla prioriteetilla. Sopivasti laajennettu classic-amy tai tommonen vähän uudempi PPC olisi ihan kiva lelu. Tällä hetkellä tietokoneen virkaa siis hoitaa Debian Linux c/o AMD mikä on ihan toimiva ja suurempia intohimoja herättämätön ratkaisu.
Juu ja kuusnelonen pitäisi tietysti joskus hankkia...

 

Jupp3
Keskiviikkona, 11. elokuuta, 2004 - klo 22.06:   
Aika vähälle on kyllä jäänyt toi amigan käyttö sitten Pegasos 2:n oston jälkeen...

 

Mikkihii
Keskiviikkona, 11. elokuuta, 2004 - klo 22.37:   
Hävettävän vähälle jäänyt amigan käyttö pc:n kokoamisen jälkeen. Tilannetta kyllä pelastaa se, että yli puolet ajasta on mennyt winUAE:n virittelyyn. :) Oikea amiga sen sijaan pääsi monien vuosien jälkeen taas televisioon kiinni demo/peli -koneeksi. Pitäis varmaan sen tähden myydä mediator-viritykset pois...

 

JPQ
Torstaina, 12. elokuuta, 2004 - klo 1.12:   
Jupp3: kappas et ole ainoa.:) Tosin midi ja musa touhut menee Classic
amigalla vielä ainakin. Eli kunnes tulee hyvä midi sequ ja hyvälle
äänikortille tuki. ja mailit kun en ole vielä ehtinyt
siirtää isohkoa arkistoani.
Mikkihii: ei muuten pelasta koska emut on leluja.... paitsi
laiton? amithlon. Se ainoa jota tietämistäni emuista tietojeni valossa
voisin kuvitella käyttäväni.

 

scab
Torstaina, 12. elokuuta, 2004 - klo 2.01:   
N. 1,5v tauon jälkeen kaivoin oman Amigani kaapista (A1200/060/IDEFix/Mediator/Voodoo 4,5k/SB128/joku verkkokortti, jota en muista hankkineeni, mistä lie tullut). Tarkoituksena oli pelata back2roots sivuilta löytyviä CD32 pelejä, joita en ikinä ole nähnyt livenä .. Ne alkuanimaatiot ja cd trackit lähinnä.. No, 5:stä cd:lle polttamastani pelistä yksikään ei suostunut toimimaan millään CD32 emulaattorilla, ei vaikka teurastin lippulaivani vakio A1200 koneeksi eri variaatioilla. Taitaa noissa koneissa olla jotain muutakin eroa kun näppäimistö/cd. Yritystä voi pitää sangen epäonnistuneena.

Aiheesta etsiessäni tietoa Saku-foorumilta, joku tiesi kertoa, että WHDLoad:lla saa CD32 pelit kovalevylle => toimimaan. Eipä Disposable Hero toiminut, jolloin päätin, että "Tolla pc:llä saa veivata pelejä, jos siltä tuntuu. Tätä ei välttämättä tarvi tulla sorkkimaan, tää ei meinaan oo mikään pelikone.". Meni hyvin läpi kavereille, joille Amiga voisi olla vaikka pesuainetta. Aloin valjastamaan konetta "hyötykäyttöön"...

Kovalevyn käyttötunnit olivat selvästi täyteen tuossa CD32 kokeilussa paljastuneiden bad block/rw virheiden myötä. Nopeasti vanhempieni luona kahvilla käytyä poistuin heidän koneen 2. hd povitaskussa. Eivätpä vanhat ihmiset paljon tuota warea ja pornoa imuttle, niin mitäpä tuolla.

3.1 käyttöjärjestelmän asennuksen aikana käyttöön tuli pieni katko kaverini tutkiessa näppäimistöä. Hän totesi käyttäneensä samanlaista ala-asteella (n. 15v sitten) ja vihjaili rumasti. Yksimielisellä päätöksellä kellastunut KeyTronic poistui ikkunasta naapureiden iloksi. Leveillessäni uudella Logitech näppäimistöllä totesin jälleen DIN ja PS/2 liitännän erot. 4,00e ja DIN-PS/2 adapteri pelastivat tilanteen, vaikka tinakolviakin jo tarjottiin. Muuten 3.1 asennus onnistui mukavasti, lukuun ottamatta rikkinäista sis. levyasemaa (ei alkup. Amiga), joka poistui KeyTronicin seuraksi. Onneksi tuli aikoinaan varattua noita PC/DD asemia.

Oli 3.9 asentamisen vuoro:

IDEFix'97 cd-ajurit eivät tuntuneet olevan kovin OS 3.9 yhteensopivat (molemmat CacheCDFS?). Vanha kunnon Gurun vastike tuli niin tutuksi, että keskustelimmekin vain etunimillä... Esim. installeri vihjaili minulla oleva 3.0 piirit ja epäilin jo itsekkin, kunnes iskin koneen taas atomeiksi ja tarkistin asian. Eivät olleet muuttuneet 1,5v komerossa olon jälkeen pykälää vanhemmiksi. Kunhan sisään iski 3.9 levyltä ko. kiekon omat ajurit, niin loppu suorastaan imeytyi kovalevylle.

...No tuntuu tulevan tarinaa paluusta Amigaan ainakin näin pienessä nousussa töiden jälkeen. Tästä voisi suunnitella vaikka jatkokertomuksen erääseen kerholehteen, jos jotakuta kiinnostaa lukea vastaavaa tekstiä. Kovin hauskaa tuo Amigan viritteleminen käyttökuntoon tuntui olevan. Vielä on puimatta Mediator + oheislaitteiden viritteleminen kuntoon. Ja AmigaOne...

 

JPQ
Torstaina, 12. elokuuta, 2004 - klo 5.45:   
scab: ennen kuin kukaan muu toki kiinnostaa.

 

miksuh
Torstaina, 12. elokuuta, 2004 - klo 14.42:   
"Taitaa noissa koneissa olla jotain muutakin eroa kun näppäimistö/cd. Yritystä voi pitää sangen epäonnistuneena. "

No onhan niissä. CD32:ssa on mm. Akiko -piiri, jota ei A1200:ssa ole.

 

TSK
Perjantaina, 13. elokuuta, 2004 - klo 9.39:   
Erittäin usein.

 

Jope
Perjantaina, 13. elokuuta, 2004 - klo 16.13:   
Amiga on päällä kerran-pari viikossa. Yleensä peli- tai demokäytössä.

Nyt on kotona vähän huonosti tilaa millekään suuremmalle ATK-säädölle, joten kaikki tapahtuu olkkarin pöydällä läppärin kanssa. :-)

 

Seppo
Perjantaina, 13. elokuuta, 2004 - klo 23.53:   
AmigaOne on nyt ykköskone kotona jolla teen kaiken mahdollisen mitä OS4 pre-release mahdollistaa - loput hoidan A1200:sella. Aktiivikäytössä molemmat siis :)

 

ZAK
Lauantaina, 14. elokuuta, 2004 - klo 8.49:   
Oikeestaan päivittäin nettikoneena.1200/060 lisäromppeilla.Amyn selaimet ei nyt ihan kaikkea osaa,mutta pankit sun muut asiat hoituu.Eikä ole huolta madoista,viruksista tai muista wintoosan satiaisista.

 

KimmoK
Lauantaina, 14. elokuuta, 2004 - klo 12.57:   
Harvoin tulee nykyisin käytettyä.
Kiinnostusta on muttei aikaa ... sitä kun pitäis hieman säätää ennen kuin sen saisin verkotettua... mutta kyllä se aika taas koittaa.

I want to believe.

 

kom
Sunnuntaina, 19. syyskuuta, 2004 - klo 21.04:   
Amiga 3000 koko ajan päällä ja netissä.
Hoitaa sähköpostit, irkin sekä telnet ja ssh-yhteydet.
Ylläpitää myös sähköpostilistaa, hyvin toimivaa sellaista jopa. Ei ole ainuttakaan roskapostia koskaan päässyt listalle kun Amiga suodattaa kaiken ylimääräisen pois.

Eikä ole ollut pelkoa viruksista tai madoista vaikka kone on kiinteällä IPllä netissä, ollut jo 4 vuotta. Ainoat ongelmat 'satunnaiset' kaatuilut, lähinnä kun irkki sekoilee ja puskurit täyttyy tms. Muuten pysyy vakaasti pystyssä useita viikkoja.

 

JPQ
Maanantaina, 20. syyskuuta, 2004 - klo 15.52:   
Minä olen pitkälti Pegasos2seen nyt "valunut" tosin classic amigalla on vielä tehtävänsä.

 

virgo
Sunnuntaina, 26. syyskuuta, 2004 - klo 22.49:   
A1200T 060/ppc,20GRAID,Bvision on tehokkaassa käytössä joka päivä

ja Puuceet on siivottu nurkkaan töitä häiritsemästä
nettiä selataan ja musiikkia kuunnellaan cdr poltellaan
piirilevyjä piirrellään C-onee ohjelmoidaan


olen kyllästynyt Pcn loputtomaan pop up ym. viruksen imutuksiin
ja mikkis softan mielikuvituksemattomuuteen ja jäykkyyteen
joten niitä ei kytketä nettiin kuin ehdottoman pakon edessä
Amiga hoitaa nettailun paljon paremmin ja siivonmmin
eikä sitä ole hylätty nuhjuiseen nurkkaan missään välissä
nykyään ei kyllä jaksa seurata uusimpia juttuja Classikki mallillekkaan
3.5os saa tällä hetkellä kelvata harware update
ei olla harkittu nykyinen toimii ja siinä on riittävästi kaikkea
paitsi muistia 64M loppuu joskus äänen kanssa temppuilessa
64,128 simmit ovat harvinaisia
tilanne on kuitenkin helppo korjata koviksen käytöllä

joten nykyään Amiga on ainoa työvälineeni
satunaisesti on kuitenkin pakko kaiva pc esiin
ja käyttää läppäriä mm. videoiden editointi ei nykyisellä Amigalla
luonnistu kuten ei myöskään eräiden C-one komponenttien
tekeminen esim development toolsseja ei ole Amigalle
vaan kaikki on tehty pclle
mutta C-onen ohjelmointi kuitenkin suoritetaan Amigan
omilla kääntäjillä nyt ja tulevaisuudessa

vielä kun saisin A2000 030/882 50mhz,delfina lite
pöydän alta serveri käyttöön
tilanne olisi entistä parempi kaksi Amigaa 24h käytössä
BBS (G-point) käyttöön se ei enään palaa valitan :(
(ei puhelin linjaa käytössä)
ehkä jotain muuta senkin edestä...

uudemmat Amiga mallit eivät minua kiinnosta joten en niihin ole
siirtymässä ehkä joskus kunnes tämän laitteiston elinkaari
loppuu ehkä minäkin olen silloin jo loppuun ajettu ;)

2077 hyvinkin mahdolista vai löytyisikö vielä jokiin patchi ;p

 

J.
Maanantaina, 27. syyskuuta, 2004 - klo 7.54:   
Tätä nykyä on Amigan käyttö aika vähäistä, suurin osa ajasta menee Linux-PC:n kanssa rämpätessä. Ei mikään ihme kyllä kun vertaa laitteistoa:

A1200/060/50 32 MB vs. Athlon XP 2800+ 1024 MB

Käyttiksetkin ovat ihan toista luokkaa, Classic AmigaOS ei ikuna pääse lähellekään SuSE 9.0:aa vaikka kuinka pätsäisi ja puukottaisi...

Jos olisi AmigaOne tai Peg2 voisi olla hieman tasaisempaa...

 

JPQ
Maanantaina, 27. syyskuuta, 2004 - klo 11.48:   
J.: riippuu mitä arvostaa niin tuo pingviini lentää ainakin täällä alta kauhuissaan.:) En sano että linux on huono ei vaan istu makuuni.

 

Pera
Maanantaina, 27. syyskuuta, 2004 - klo 17.35:   
A1200'060 tornissa jossa PicassoIV+Concierto,
DVD,(ei osaa käyttää mut lukee )polttava,Adsl yhteydellä.Vielä kun emäntä oppis käyttämään...
Dopus Magellan II kyllä rulettaa jos WB tuntuu
huonolta.

 

sloxa
Maanantaina, 27. syyskuuta, 2004 - klo 21.24:   
joka päivä....
en ole omistanut muuta konetta kun amy..
6 vuoteen...
peli konetta en tarvi ja hommat
hoituu amylla....

 

JPQ
Maanantaina, 27. syyskuuta, 2004 - klo 22.10:   
sloxa: mistä koneesta luovuit ?

 

Thematic
Torstaina, 30. syyskuuta, 2004 - klo 16.22:   
Yleensä käytän A1200:a päivittäin, mutta nyt ei ole vähään aikaan ollut nettiä kotona, niin ei sitten niin paljoa ole tietokonekaan päällä. Freespacea olen jonkin verran yrittänyt tahkota, Voodoo-kiihdytyksellä.

 

Jarmo Piippo
Perjantaina, 1. lokakuuta, 2004 - klo 10.42:   
Kaksi vaatimatonta, mutta 100% vakaata A1200/pikkuturbo/AGA-laitosta (toisiinsa varmennettuja) on yhä päivittäisessä hyötykäytössä tekstin, tiedonhallinnan, sähköpostin, Sakunet-messuilun yms. parissa. Uusista A1- tai P2-koneista haaveilen toki niille jatkajaa, mutta odottelen valmiita ja yhtä varmatoimisia paketteja kuin nuo Classikkoni ovat. Aikaa riittää, melkein yhtä kauan kuin vettä Oulujoessa. ;-) Haluan nimittäin samalla siirtää uusille "Amigoille" myös videoeditoinnin
ja -filtteröinnin PC:ltä, kunhan rauta/softatuki riittää, jotta voin sitten palata takaisin Amiga-puritanistiksi.

 

sloxa
Lauantaina, 16. lokakuuta, 2004 - klo 17.41:   
"vähän vastaus myöhässä"...

ostin ekan amyn 13v sitten.. vuonna
96-98 (tuli vähän peeseiltyä)..
mutta oli tuo a1200 rakennuksessa samalla...
kun sain siihen ppc ja mediatorit v2000
niin tönäsin nuo peeseet osan roskiin ja loput
jaoin niille kelle kelpas...
kun noita windows juttui amiksesta asti korjasi...
eli noin 95 vuodesta ja huomasi että 5 vuotta ja samat ongelmat.. niin minusta tuli 100% vakautunut
amigisti.... :)

 

Marko Raina
Lauantaina, 16. lokakuuta, 2004 - klo 22.56:   
AmigaOne hurisee pöydällä lähes päivittäin,
pöydän alla odottelee tornitettu A1200
BPPC-turboineen parempaa sijoituspaikkaa. A1:ssa
pääosin pyörii OS4pre, toki Linuxin puolella
pitää pyörähtää kun tarvitsee joskus lueskella
WWW-sivuja,joiden kanssa AWebAPL tai IBrowse-demo
eivät asiallisesti toimi.

Marko

 

John Mähönen
Lauantaina, 16. lokakuuta, 2004 - klo 23.26:   
Pari kertaa vuodessa tulee A4000:sta pyöritettyä muutama tunti päällä, jotta kellon akku saisi vähän virtaa. Ihan vaan sen vuoksi, koska kyseinen kone kustansi aikanaan 17500mk. Ja oli vielä Saksasta "halvalla" hankittu.

Aktiivikäytön lopetin vuonna 2000. Jos tuo OS4 joskus valmistuu, niin olen itselleni luvannut, että hommaan sitä tukevan raudan jossain vaiheessa.

Nykyväline on kyllä tehokas, mutta voima häviää käyttöjäjestelmän ylläpitoon. Käyttämisen ilo puuttuu.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: