Uusi Catweasel MK4 tulossa.

Saku-foorumi » Yleinen keskustelu » Viestit 2004 » Viestit 12/2004 asti » Uusi Catweasel MK4 tulossa. « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Joanna
Sunnuntaina, 18. heinäkuuta, 2004 - klo 21.14:   
Ann.lu

Jens:in postituksessa on iso nippu teknisiä parannuksia. Laitteen pitäisi olla demokunnossa heinäkuun lopulla Amiwestissä ja arvioitu myyntihinta noin 99 Euroa...

 

mkl
Sunnuntaina, 18. heinäkuuta, 2004 - klo 21.37:   
Tuossa on pari sellaisia ominaisuutta, joita osasin kaivata:
-Low-profile PCI-sopivuus
-Mahdollisuus käyttää samaa asemaa myös emolevyn ohjaimella.
Sekä ne muut jutut.

 

JPQ
Sunnuntaina, 18. heinäkuuta, 2004 - klo 22.35:   
mkl: tuo toinen kohta onkin tosi hyvä ja muutenkin selkeästi parannettu eikä mikään pikku parannus tyylinen niinkuin liian usein uudet versiot ovat.:)

 

Joanna
Sunnuntaina, 18. heinäkuuta, 2004 - klo 23.50:   
Minusta on hyvä että Jens jaksaa jatkaa cateaselin kehittämista, ja on hyvä että siitä saadaan raudaltaan ajantasainen painos. Kaikesta päätellen korttiin tulee paljon uudempi ohjelmoitava logiikka, johon saadaan mahtumaan paljon hyödyllisiä toimintoja.

Ajurit.. no niiden kanssa tuki on ollut (ja näemmä on edelleen) hieman horjuvaa... No toivotaan että asia selviää joskus ja politikoinnista päästään loppukäyttäjien sujuvaan palveluun.

 

JPQ
Maanantaina, 19. heinäkuuta, 2004 - klo 0.11:   
Joanna: no niin minustakin sitähän tarkoitankin jos käsitit minut väärin.

 

itix
Maanantaina, 19. heinäkuuta, 2004 - klo 0.14:   
Riippumatta siitä mikä on Jensin politiikka niin SID näyttää mielenkiintoiselta. Ehkä Frodoonkin voisi nyt toteuttaa aidon sampletuen ilman kikkailuja tai älytöntä koodaamista.

 

Jupp3
Maanantaina, 19. heinäkuuta, 2004 - klo 10.53:   
Käsittääkseni oli niin, että Catweasel MK3 myytiin loppuun, eikä sen kehitystä sellaisenaan voitu jatkaa, joten oli pakko tehdä hardwareen muutoksia.

Kiva kuitenkin nähdä, että korttiin tehtiin samalla iso kasa "oikeita parannuksiakin" :)

 

KimmoK
Maanantaina, 19. heinäkuuta, 2004 - klo 13.25:   
Jens puhui levottomia kommentissa 64.

Kelpaisi Amigafaneille varmaan Jensin tekemä uudelleen ohjelmoitava Northbridge Artisia:n sijaan... (edes joskus parin vuoden päästä)

 

JPQ
Maanantaina, 19. heinäkuuta, 2004 - klo 14.37:   
KimmoK: ja Neiti? Jerin tekemä Customi piirisarja....

 

KimmoK
Maanantaina, 19. heinäkuuta, 2004 - klo 15.24:   
@JPQ

Siviilisäädystä tai säädyttömyydestä välittämättä: eipä kait siitä haittaa olisi ... etenkin jos se olisi vaikkapa toiselle FPGA:lle jonkun niin halutessaan ladattavissa oleva "piiri". .... joku latais sinne C64 raudan, joku toinen C1 raudan, kolmas AGA raudan ja neljäs vaikkapa kovokiihdytetyn tietoliikenneprotokollan.... siinäpä customia kerrakseen.

 

JPQ
Maanantaina, 19. heinäkuuta, 2004 - klo 15.46:   
KimmoK: joku (lue minä) AAAn....

 

KimmoK
Maanantaina, 19. heinäkuuta, 2004 - klo 19.06:   
Ihme hommaa tuolla ANN:ssä. Mielestäni on ihan ok jos Jens on näreissään BBRV:n kusetettua häntä(kin).

 

JPQ
Maanantaina, 19. heinäkuuta, 2004 - klo 19.18:   
KimmoK: kerrohan minullekin miten ? ja entäs muut kusetetut ?
PS. Se on enemmän kuin täysin ok jos kusetettu on näreissään.
Nimimerkki kaikkea ei aina huomaa.

 

itix
Maanantaina, 19. heinäkuuta, 2004 - klo 19.44:   
No mites BBRV on kusettanut Jensiä? Vai oliko kenties niin että Jens yritti sahata BBRV:tä linssiin ja epäonnistui?

 

KimmoK
Maanantaina, 19. heinäkuuta, 2004 - klo 20.45:   
@JPQ
Jens:n tapausta voipii yrittää penkoa tuolta ANN ketjusta. (BBRV/Genesi on jättänyt jotain sovittua maksamatta)

Ja muista voi tonkia historian sivuja (OpenBSD yms. jutut).

@itix

Niin. Jospa se onkin BB jota kaikki muut kiusaa.

 

KimmoK
Maanantaina, 19. heinäkuuta, 2004 - klo 20.57:   
Saamansa lämpimän syleilyn jälkeen...

Posted by Jens Schönfeld:" u want drivers? Make your own. The Catweasel MK4 is not designed for MorphOS or the Pegasos. Any support is experimental. "

 

itix
Maanantaina, 19. heinäkuuta, 2004 - klo 21.14:   
"Niin. Jospa se onkin BB jota kaikki muut kiusaa."

Ainakin minä olen laittanut Jensin ostoboikottiin ja niin on tainnut tehdä suurin osa muistakin MorphOS-käyttäjistä. Jens on kuin kiukutteleva pikkulapsi.

 

KimmoK
Maanantaina, 19. heinäkuuta, 2004 - klo 23.03:   
Miksi minusta tuntuu enemmän ja enemmän että siellä sinisessa porukassa on jokin joka haluaa tappaa kaiken muun kuin Genesi+DCE raudan. Sama peli näyttää jatkuvan mikä alkoi jos 90 lopulla....


Ohessa vielä Jensin selitys siitä mitä BB tötteröi.

"Posted by Jens Schönfeld (217.95.128.113) on 19-Jul-2004 19:36:29
In Reply to Comment 183 (Johan Rönnblom):
You really want to stir up some mud here, right? Here's the shortest version I can give: BBRV ordered 36 square meters for my show. They showed up late, then all of a sudden complained that they don't have enough space. In the end they needed 54 square meters, and I had to rent about 130 square meters more because of that.

BB promised to take care of that. Well, he didn't. He's right telling that I got paid, and that I even have more money than the first invoice was written for. However, that invoice is only for 36 square meters, so they *do* owe me money. There are enough pictures that show the size of their booth, check the web.

Another problem I had was that they did not pay VAT. It would not have been a problem if they would have given me theit VAT ID number. They refused to, which would have gotten me down another 344,- EUR. I found out the number through other channels, luckily. Do you think that kind of practise is fair? How am I supposed to approach a man who's word is worth nothing? I better not deal with him at all. I'm fine with the last words I spoke with him about a year ago: "There will be no next time" (this was after I said "next time, we'll do everything written", which obviously made him feel uncomfortable). There are quite a few whitnesses to that talk, it was at Amiwest last year.

Now is this muddy enough for you? Do you think this improves your feeling about BBRV? It's still my issue against theirs. It's just that I'm not the only one who they treated this way. Luckily, they leave me alone, and I suppose they will do so for the rest of my life. I some information and recorded phone calls that reveal some of the true personality of BB. I see this as kind of my insurance.

Jens Schönfeld "

@itix

Jos BB:tä on uskominen niin niitä leikkiviä lapsia on kaikki paitsi he. En usko.

 

Piru
Tiistaina, 20. heinäkuuta, 2004 - klo 0.14:   
En kyllä vieläkään ymmärrä mitä tuolla on tekemistä Catweaselin ajurituen kanssa.

Jotenkin tuntuu että Jens haluaa rankaista kollektiivisesti kaikkia MorphOS käyttäjiä.

 

itix
Tiistaina, 20. heinäkuuta, 2004 - klo 0.18:   
"Sama peli näyttää jatkuvan mikä alkoi jos 90 lopulla...."

*köh* Kannattaisi joskus lukea MagicSN:n tai Ben Hermansin juttuja 2000-luvun alusta niin tietäisit kuka oikeasti on tappamassa muita platformeja. Mutta eipä tuolla ole mitään merkitystä enää.

[jens]

Tulihan se Jensinkin versio sieltä. Oikeastaan uskon että Jens on tuossa enemmän oikeassa. Mutta mitä ihmeen tekemistä tällä on MorphOS:n kanssa? Se että Jensillä ja BB:llä on riitaa niin miksi se pitää kostaa MorphOS-käyttäjille? Heillä ei ole mitään tekemistä asian kanssa??

 

Joanna
Tiistaina, 20. heinäkuuta, 2004 - klo 0.32:   
Tuota vuosia vanhaa tilavuokra-juttua (se ennen joulua ollut tapahtuma jossa Mos1.0 julkaistiin pegasos 1+april1 koneiden kanssa, olikohan vuonna 2002?) arvelinkin homman taustaksi, koska sen jälkeen suhde muuttui. Sitten että mikä on totuuus noista tilanmaksuista, minulla ei ole käsitystä kun en ole suuntaan tai toiseen mitään dokumenttiä nähnyt.

Piru: No, näissä sotkuissa on likimain aina loppukäyttäjä kärsijänä. Asiat olisivat paljon paremmin jos vaikkapa PUP/WOS sotkua tai Elbox-vs-kaikki_muut riitoja ei olisi olemassa.

 

itix
Tiistaina, 20. heinäkuuta, 2004 - klo 6.52:   
Noh, Polyhead kommentoi asiaa hyvin...

MooBunny

"(...) In the end genesi aren't handing money over because he isn't much of a threat... so he drives away some amiga users from the platform.. that can only be a good thing, as amiga users is the last people they want buying pegasos anyway."

 

KimmoK
Tiistaina, 20. heinäkuuta, 2004 - klo 11.28:   
" that can only be a good thing, as amiga users is the last people they want buying pegasos anyway."

Niinpä, toista se oli hetki sitten. Kun on kuorittu kermat päältä niin sitten on paskan hailee. Loppuviimein on Genesi valunut kuta kuinkin yhtä alas kuin AmigaInc.

 

KimmoK
Tiistaina, 20. heinäkuuta, 2004 - klo 11.41:   
Ajureista... Ei ollut järin kauaskantoista Jensin puolelta myydä pegasostaan. Vaikka tuskinpa se muinainen non-april peg1 olisi auttanut peg2 ajureiden teossa. Anyway... jos peg2 tuen tekeminen edellyttää uuden raudan ostamista ja samalla sellaisen yrityksen tukemista joka nussi melkoisesti rahaa jo kertaalleen, niin eipä ihme jos mieli teki laittaa hintalappu ajureihin.

Jensin herkkähipiäisyyttä osoittaa kyllä se että muutaman sinisen v*ttupään takia (pääosassa ei BBRV) hän jättänee MOS tuen tyystin.

btw:
Jos Abox sukupolven MOS:lle tekee ajurin niin toimiiko se Qbox sukupolven MOS:ssa?

 

KimmoK
Tiistaina, 20. heinäkuuta, 2004 - klo 11.57:   
Hyvä kommentti ANN:stä:

"Posted by -D- (206.100.223.21) on 20-Jul-2004 08:53:43In Reply to Comment 224 (Amon_Re):
I haven't read through most of this thread, and I'm only writing this because I met Jens (albeit very briefly) at AmiWest last year and think he's a genuinely nice guy, and one of the few left in "amiland" that actually has anything creative/constructive/interesting/new to contribute. Anyhow, I think it's ridiculous and downright sad for anyone to bash the guy, he's definately not entitled to support any specific platform, and furthermore I wouldn't invest any serious effort - for minimal or likely "zero" profit - into something that didn't interest me, for whatever reason...especially considering some of the people surrounding the platform are acting like complete, unbridled wankers. Just my .02. (the above opinion from someone who owns a pegasos)

Damion "

 

Jupp3
Tiistaina, 20. heinäkuuta, 2004 - klo 14.20:   
Mielestäni oli hyvinkin kohtuutonta yhtäkkiä vain lopettaa MorphOS tuki Catweasel 3:lle.

Jensin mukaan siinä ei ollut mitään vikaa, koska "Tuotetta ei enää mainostettu morphos-yhteensopivana, ja käyttäjät voivat aina myydä oman Catweasel-korttinsa."

(lähde: ann.lu threadin kommentit)

 

Tero
Tiistaina, 20. heinäkuuta, 2004 - klo 14.42:   
itix: "Ainakin minä olen laittanut Jensin ostoboikottiin ja niin on tainnut tehdä suurin osa muistakin MorphOS-käyttäjistä. Jens on kuin kiukutteleva pikkulapsi. "

En nyt tarkota että sinä tai joku suomalaisiat näin ajattelisi, vaan yleisesti.

Eli jos joku tulee BBRV:n kusettamaksi ja sitten siitä on kiukkunen, niin se on naurettavaa. ja MOS käyttäjät alkaa heti boikotoida sellasta, joka on omakohtasesti nähnyt millanen BBRV on ja sanoo sen ääneen ? BBRV:tä ei saa haukkua, mutta OS4:n ja Hyperionin haukkuminen on hauskaa ? noinko se siis menee ?

 

Tero
Tiistaina, 20. heinäkuuta, 2004 - klo 14.43:   
Minunmielestäni tommoset boikotit ne vasta lapsellisia onkin.

 

itix
Tiistaina, 20. heinäkuuta, 2004 - klo 14.43:   
"I haven't read through most of this thread, and I'm only writing this because I met Jens (albeit very briefly)"

Ei voi sanoa samaa. Jos MorphOS-käyttäjä kysyy CW-ajureista niin voisi ainakin olettaa että vastaukset ovat aikuisen miehen tasoa.

 

Tero
Tiistaina, 20. heinäkuuta, 2004 - klo 14.48:   
itix: "*köh* Kannattaisi joskus lukea MagicSN:n tai Ben Hermansin juttuja 2000-luvun alusta niin tietäisit kuka oikeasti on tappamassa muita platformeja. Mutta eipä tuolla ole mitään merkitystä enää. "

Ensinnäkin, mitä merkitystä jollakin 4 vuotta vanhalla kommentilla on ? Minusta näyttää siltä, että sinisessä leirissä kokoajan kaivellaan jotain vuosien vanhoja juttuja ja sillä perusteella hyökätään muita vastaan.

Punaisella puolella Hyperionin väki ja muut on kiukkuisia nykysestä tilanteesta missä siniset hyökkää kokoajan, ja kuten KimmoK sanoi haluaisi tapaa toisen puolen.

Kyllä niitä kommenttja on luettu ANN:sta vaikka kuinka, missä fanaattisimmat MOS käyttäjät kokoajan toivoo OS4:n ja Hyperionin tuhoa.

 

itix
Tiistaina, 20. heinäkuuta, 2004 - klo 14.56:   
@Tero:

Ehkä "sinisten" pitäisikin pakata kimpsunsa ja kampsunsa ja ja häipyä omille teilleen.

 

JPQ
Tiistaina, 20. heinäkuuta, 2004 - klo 15.08:   
itix: mitäs me purppurat teemme silloin ???

 

itix
Tiistaina, 20. heinäkuuta, 2004 - klo 15.27:   
JPQ: Jatketaan entiseen malliin. Välillä näytetään sinistä väriä, välillä punaista, toisinaan molempia... :)

No eipä täältä Sakusta kenenkään kannata lähteä mihinkään. Epäilenpä vain että maailmalla käy toisin. A.org:stakin on tullut jo eräänlainen "Classic Amiga" -foorumi.

 

...
Tiistaina, 20. heinäkuuta, 2004 - klo 15.48:   
Taidanpa ostaa Macin seuraavaksi tietokoneeksi. Tai jättää koko paskan. Tai pitäiskö aluksi vaan lopettaa ANN.lun lukeminen? Ei tätä kestä selvin päin.

 

miksuh
Tiistaina, 20. heinäkuuta, 2004 - klo 15.59:   
Itse olen siirtänyt aikalailla painopistettä AW.net:n. Sitä tulee luettua ja sinne tulee nykyään kirjotettua kaikki eniten Sakufoorumin lisäksi.

Ongelma ANN:n lukemisen kokonaan lopettamisessa on se, että sinne tulee monesti Classic Amigan uutiset nopeiten. Itse olen monesti miettinyt kyllä, että en enää jaksa sitä seurata, mutta ton yllämainitun jutun takia sitten kuitenkin tulee luettua. Keskusteluja en kuitenkaan enää lue ANN:ssa kuin satunnaisesti, koska ne ei saa yleensä kuin huonolle tuulelle.

Kyllä se valitettavasti vähän niin on, että AW.net ja Mophzone/morphos news on OS4:sta ja MOS:sta kiinnostuneille lepposimat sitet, niillä ei juuri tapella. Ulkomaiset yhteiset sivut onkin sitten yhtä trollausta jne.

 

KimmoK
Tiistaina, 20. heinäkuuta, 2004 - klo 16.31:   
Kyllä Jensillä varmaan on enemmän kannustajia kuin selkään puukottajia tms. Tuolla ANN:ssä on vain taas kovaäänisimmät idiootit meuhkaamassa...

Karseeta katsottavaa. Vois olla hyvä hetki minunkin pistää Jensille meiliä kiitokseksi erinomaisesta BuddhaIDE kortista ...

 

itix
Tiistaina, 20. heinäkuuta, 2004 - klo 16.40:   
ANN:ssa on tosin se hyvä puoli että siellä on aika tasaisesti sinisiä ja punaisia trolleja. ANN edustaa tätä yhteisöä aidoimmillaan. Kaikki kaunistelu ja mielistely on jätetty pois.

 

JPQ
Tiistaina, 20. heinäkuuta, 2004 - klo 18.16:   
...: lopeta lukeminen ja mac kyllä hyvä vaihtoehto varsinkin nykyään
on MacOS X.:) Minuakin riidat rassaa mutten silti Maciin siirry
joskus ehkä nykyisten rinnalle. SIttenhän sen jälkeeen edustankin ööh
onkohan se valkoista vai harmaata leiriä jos Mac on vihreä,PC:hän on
väritön.:(
KimmoK: kannataa.

 

itix
Tiistaina, 20. heinäkuuta, 2004 - klo 18.58:   
Mutta jotain positiivista väliin. CW Mk4 saa myös classic-tuen:

ANN (unmoderated).

Tuki koskee vain Prometheusta mutta Redrumloa on yksi niistä harvoista jotka hoitavat asiansa tyylikkäästi.

 

Joanna
Tiistaina, 20. heinäkuuta, 2004 - klo 21.02:   
Tosin tuon ilmoituksen aiheuttamasta keskustelusta ei voi käyttää samaa sanaa... Ainakin siitä päätellen paljonko sieltä on trollauksia poistettu ...

Mutta hyvä että classicillekkin tulee uutta rautaa vielä tässä vaiheessa.

 

Jupp3
Keskiviikkona, 21. heinäkuuta, 2004 - klo 11.29:   
Joanna:

Eihän se rauta tule classicille vaan ajurituki :)

 

Joanna
Keskiviikkona, 21. heinäkuuta, 2004 - klo 11.56:   
Niin no.. Siis ajurit jotka mahdollistavat sen käytön tietyssä PCI_adapterissa klassikoissa.. :)

Mutta suurimman osan aikaa niiden PCI adapreien käyttöä on (hinnan lisäksi) rajoittanut se ettei niihin saa kovinkaan montaa hyödyllistä korttia kiinni kun ei ole ajureita. Eikä tilannetta helpota se että eri adaptereiden tekijöillä on kaikilla omat systeeminsä eli samat kortti-ajurit ei toimi..

 

JPQ
Keskiviikkona, 21. heinäkuuta, 2004 - klo 15.53:   
Joanna: niinpä kuten joskus sanoinkin hyvää laatuäänikortti kaipaavani. Eli laatu ja onko myös moderninraudan (Radeon 7000 esimerkiksi ei liene tuettu) tuki uupuu.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: