Edge Retro

Saku-foorumi » Yleinen keskustelu » Viestit 2004 » Viestit 06/2004 asti » Edge Retro « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

jansa
Maanantaina, 15. joulukuuta, 2003 - klo 19.22:   
Onko kukaan nähnyt Suomessa myynnissä uutta Edge-lehden Retro-numeroa, jossa on aiheena Amiga-pelien kerääminen? Pitäisi kuulemma olla laadukas ja mielenkiintoinen artikkeli.

 

Thoriel
Maanantaina, 15. joulukuuta, 2003 - klo 20.34:   
Myynnistä en tiedä, mutta Oulun kaupunginkirjastoon Edge on tullut tämän vuoden alusta lähtien. Saatiin oikein feimiä siitä Pelit-lehden (köh) foorumissa, kun olemme kai koko pohjoismaissa ainoa kirjasto, jossa sitä voi käydä lukemassa. Että pohjoisen jaosto voi ainakin käydä pääkirjastolla sitä kuikuilemassa.

 

JPQ
Maanantaina, 15. joulukuuta, 2003 - klo 23.28:   
Thoriel: ai että "nurin" oikein jaosto ? minä lienen tuppukylien amigistit jaostoa. Ja "nurin" täytyi pistää kun olikose kutomisessa on nurin ja oikein.:)

 

jansa
Tiistaina, 16. joulukuuta, 2003 - klo 11.47:   
En tiedä, tuleeko toi retro-numero kaikille lehden tilaajille vai onko se ihan oma julkaisunsa. Paikallisessa kioskissa on myynnissä ainakin kaksi erillaista Edgeä, joista toinen on se "normaali" numero ja toinen on sitä sarjaa, jossa käsitellään aina vain yhtä konetta. Tää retro taitaa sitten olla vielä kolmas julkaisu...

Lehtipisteen ja Edgen kotisivuilta ei luonnollisestikaan löydy mitään selvyyttä asiaan...

 

jPV
Tiistaina, 16. joulukuuta, 2003 - klo 20.27:   
Kävin pikaisesti selaamassa kirjastossa uusimman siellä olleen Edgen, mutta en kyllä huomannu siinä mitään Amiga-juttua... tai sitten se oli vaan niin pieni, että satuin selaamaan ohi :)

 

jansa
Tiistaina, 16. joulukuuta, 2003 - klo 21.15:   
Ilmeisesti toi Edge Retro on ihan oma julkaisunsa. Numerosta on keskustelua esimerkiksi comp.sys.amiga.gamesissa ja Amiga.orgissa.

 

Thoriel
Tiistaina, 16. joulukuuta, 2003 - klo 23.10:   
Niin, ja sitten on tietenkin semmoinen hommeli, ettei kirjastoja lasketa kestotilaajiksi, joten meiltä jäävät kaikki kestotilaajien lisäedut saamati...

 

JPQ
Tiistaina, 16. joulukuuta, 2003 - klo 23.25:   
Thoriel: jo on väärin. Kun kuitenkin maksanatte saman hinnan lehdistä. Voiko oulun kirjaston lehti puolta kaukolainata ? (anteeksi että kysyn noin työasioita nekun on lienee tylsiä)

 

jansa
Maanantaina, 5. tammikuuta, 2004 - klo 17.13:   
Lehti on näköjään viimeinkin löytänyt tiensä myös pohjolan perukoille. Ainakin paikallisesta Suomalaisesta kirjakaupasta se löytyi. Amigasta on 10 sivun juttu kuten myös C-64:stä ja joukosta muita koneita.

 

Lu0maska
Maanantaina, 5. tammikuuta, 2004 - klo 17.49:   
Löytyi myös jyväskylän sokoksen lehtihyllyltä.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: