Ovatko oikeusjutut ratkaisu ongelmiin...

Saku-foorumi » Yleinen keskustelu » Viestit 2003 » Viestit 09/2003 asti » Ovatko oikeusjutut ratkaisu ongelmiin ihmislten välillä? « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Joanna
Maanantaina, 14. heinäkuuta, 2003 - klo 11.31:   
linkki ann.lu

(alla vain osa.. se keskustelu ulottuu pitkin threadia ja on monelta osin todella vanhaa..)

Posted by Ben Hermans/Hyperion

" Tell you what Bill: come September (*) I'll serve Thendic France in the Brussels commercial court.

The writ will have my name on it.

Maybe that will convince you. "

(jne..)

 

Tero
Maanantaina, 14. heinäkuuta, 2003 - klo 11.34:   
No ei kyllä ole. Ei ainakaan sillon, jos osapuolien on tarkotus olla keskenään tekemisissä vielä oikeusjutun jälkeenkin. Yleensä oikeusjutut ei todellakaan paranna ihmisten välejä, päinvastoin.

 

Markus
Maanantaina, 14. heinäkuuta, 2003 - klo 11.59:   
Minulla on viikon päästä aika varattuna oikeusaputoimistoon... Riippuen siitä, miten asiat menevät, saatan ottaa kuitenkin vielä ennen sitä yhteyttä poliisiin... Minulla on todella mitta täynnä erään henkilön kanssa... Kaikki omat yhteydenottoni tähän henkilöön ovat tyssääneet siihen, että kännykkään soittaessa puhelu on mennyt aina suoraan vastaajaan, ja joka kerta, kun olen käynyt ovellaan koputtamassa, ovea ei ole avattu, vaikka asunnossa selvästi ollaan kotona...

 

Markus
Maanantaina, 14. heinäkuuta, 2003 - klo 12.05:   
Hups, tämä ei ollutkaan "Vapaa sana"-palsta ja täysin yleistä keskustelua liittyen otsikon aiheeseen, vaan liittyy Amiga-aiheiseen saippuaoopperaan. :) Sorry.

 

Joanna
Maanantaina, 14. heinäkuuta, 2003 - klo 12.11:   
Eikai se haittaa.. Ennenkään ole keskustelu aina jossain alueessa pysynyt. Ja jos haittaa niin eiköhän joku moderaattori korjaa asian.

 

Markus
Maanantaina, 14. heinäkuuta, 2003 - klo 12.54:   
Tarvittaessa hieman off-topic postaukseni voi poistaa. :) Otsikon aiheeseen liittyen voisin todeta, että en usko, että mahdollinen oikeusjuttu enää huonontaa "suhdettani" tähän erääseen henkilöön, mitään "suhdetta" ei varsinaisesti edes ole. En tosin usko, että tämä mahdollinen oikeusjuttu tekee minusta ja tästä eräästä henkilöstä kavereita, mutta emme ole sitä muutenkaan...

 

Joanna
Maanantaina, 14. heinäkuuta, 2003 - klo 13.06:   
Eipä oikeusjuttuja yleensä tarvita ennenkuin tilanne on mennyt normaalin keskustelun ja kanssakäymisen ulottumattomiin. Tuskinpahan se koskaan suuremmin parantaa välejä vaikkakin ehkä selvittää joitain riitoja.

 

Janne
Maanantaina, 14. heinäkuuta, 2003 - klo 13.08:   
Kuulostaa vähän siltä ettei Hermans ehkä aio oikeasti viedä Thendiciä oikeuteen, lähinnä lähettää paperit ja ehkä sitten perua jutun tai jotain. Voi olla että luen asiaa väärin, toki.

Ihmeellistä pelleilyä, kylläkin. Hermansilta puuttuu huumorintaju aika totaalisesti. BBRV on ristiriitainen persoona, mutta he saavat Hermansin näyttämään kyllä aika kakaralta käytöksessään. Auttaisi Hermansia oikeasti tosi paljon "ottaa vähän iisimmin". Jos BBRV oikeasti tarkoittaa tuoda Hermansista pahimmat piirteet esiin, he onnistuvat turhan hyvin Hermansin kannalta...

 

Joanna
Maanantaina, 14. heinäkuuta, 2003 - klo 13.30:   
Janne: Voi olla että hän tekisi jotain tuollaista mutta minusta hänen tai muidenkaan Hyperionissa ei kannattaisi Ihan Liikaa innostua toisten haastamiseen. Voi meinaan olla että se kolahtaa takaisin aika äkkiä kun omistakin löytyy sanomista.

Sitäpaitsi.. oikeuslaitos ei varmaankaan pidä siitä jos niitä käytetään hyväksi tuollatavoin... niillä on ihan tarpeeksi työtä ilmankin että aletaan kehittämään hasteita näyttämisen halusta.

 

Tero
Maanantaina, 14. heinäkuuta, 2003 - klo 14.38:   
No kyllä minä jossain määrin ymmärrän sen että Hyperionilla alkaa mennä hihat, kyllä sitä syytä varmasti on ihan riittävästi kertynyt viimeaikoina.

 

JPQ
Maanantaina, 14. heinäkuuta, 2003 - klo 15.18:   
No viimeinen ratkaisu yrittäisin kaikkeni sitä ennen.

 

miksuh
Tiistaina, 15. heinäkuuta, 2003 - klo 11.56:   
No eikös se Genesikin ole ihan yhtälailla uhitellut oikeudella. Yhtähyvin voi kysyä, että onko se ratkasu ihmisten ongelmiin. En mä nyt oikeen ymmärrä miksi se oikeuteen haastaminen olisi sen lapsellisempaa tai vähemmän huumoria ymmärtävää, jos Hyperioni niin tekee.

 

miksuh
Tiistaina, 15. heinäkuuta, 2003 - klo 12.09:   
En siis jaksanut lukea tuota ann juttua, mut ihan noin yleensä..

 

Joanna
Tiistaina, 15. heinäkuuta, 2003 - klo 12.15:   
miksuh: sen mitä olen seurannut se Genesin haaste Amigaincille on edelleen menossa eli siinä ei ole kyse mistään tyhjästä uhkailusta. Ja, jos muistan oikein asia etenee kai ensikuun alkupäivinä jolloin siitä tulee uutta tietoa.

 

miksuh
Tiistaina, 15. heinäkuuta, 2003 - klo 13.49:   
No mistä tiedät että toiselta puolelta on tyhjää uhkailua.

 

miksuh
Tiistaina, 15. heinäkuuta, 2003 - klo 14.06:   
Tarkotan siis sitä, et ellei ole selvänäkö kykyjä, niin ei sitä voi tietää suuntaan tai toiseen varmasti.

 

Joanna
Tiistaina, 15. heinäkuuta, 2003 - klo 15.08:   
No, ainakin AmigaIncin yli vuotta vanhat puheet OS lisenssöinnistä ja oikeustoimista voitaneen unohtaa täysin hampaattomana louskutuksena.

Mitä tulee nyt mainittyyn Ben Hermansin tapaukseen, niin siitä sinun pitää lukea itse ja arvella omat johtopäätöksesi.

 

Janne
Tiistaina, 15. heinäkuuta, 2003 - klo 17.00:   
Jos Hermansilla on todellinen ja hyvä syy siihen mitä tekee, mielestäni asia on OK. Mutta viimeistään nyt kaikki ne jotka ovat mollanneet Genesiä harhaanjohtavista kommenteista voivat todeta Hyperionin tai Hermansin tekevän nyt ihan samaa. Antaa ymmärtää paljon, kertomatta kuitenkaan mistä on kyse. Eipä ole pulmunen kukaan. :-)

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: