Macintoshiballa Amigan diskettejä?

Saku-foorumi » Yleinen keskustelu » Viestit 2003 » Viestit 06/2003 asti » Macintoshiballa Amigan diskettejä? « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

mkl
Perjantaina, 23. toukokuuta, 2003 - klo 4.56:   
PC:n floppykontrolleri ei tunnetusti osaa Amigan korppuja. Mutta mites Macit? Esim. jos tarvitsee kannettavan Amigaemulaattorilla, niin lukeeko joku poweribookki Amigan diskejä?

 

Piru
Perjantaina, 23. toukokuuta, 2003 - klo 10.26:   
Tuntematta asiaa tarkemmin, sanoisin että ei. Mac-rauta on floppyasioissa aika pitkälti identtinen PC:n kanssa.

 

JPQ
Perjantaina, 23. toukokuuta, 2003 - klo 14.11:   
Asiaa käytännössä tukien amiga on ainoa joka lukee jos sekään Amigan diskettejä. 100%:sen varma en ole mutta luulen että tulee sama "jäykkyys" vastaan kui PC:eessä. Kait joku Guru sen olisi virittänyt toimimaan jos onnistuisi.

 

itix
Perjantaina, 23. toukokuuta, 2003 - klo 14.25:   
Ei lue. Mäkki käyttää nykyään ihan normaaleja PC-korputtimia. Tosin kahdella korputtimella voisi onnistua jos porttaa sen ihme hilavitkutinsoftan MS-DOS:sta. Mutta siinäkin pitäisi kai iskeä rautaa sen verran joten tuskin...

 

itix
Perjantaina, 23. toukokuuta, 2003 - klo 14.38:   
Äh, siis tarkoitin tietysti sitä että levykeohjain on kyvytön lukemaan Amiga-korppuja. Itse asemastahan se ei ole kiinni.

 

Joanna
Perjantaina, 23. toukokuuta, 2003 - klo 15.22:   
Aussit on olleet kasaamassa joitin hardishärpkettä jolla pitäisi Amigan levyjen luku onnistua varmemmin kuin tuolla 2 levyn mutta en one nähnyt sitä sitten missään etten tiedä tuleeko ja milloin...

Käytännössä ainoat varmat tavat ovat oikea Amiga (siis ei AmigaOne) tai Catveasel ...

 

JPQ
Perjantaina, 23. toukokuuta, 2003 - klo 15.24:   
Joanna: taisipa joku teollinen levykkeen kopiointikin laite selvitä amigan disuista joskus siis sellainen millä tehtaassa pelit monistetaan. Näin käsitin että oli sellainen "tyhmä" sydeemi joka yrittäntkään löytää datasta järkeä.

 

mkl
Keskiviikkona, 28. toukokuuta, 2003 - klo 15.25:   
Miten tuon Amiga-levyjen lukemisen ja kirjoittamisen saisi kannettavaan jotenkin järkevästi? Eipä taida olla valmista systeemiä tuollaiseen. Uutta kannettavaa tuskin muutenkaan uskaltaa mennä avaamaan, jotta saisi sisäisen korppuaseman tällä tavoin toimimaan.

 

JPQ
Keskiviikkona, 28. toukokuuta, 2003 - klo 15.42:   
mkl: no niissähän ei ole kait PCI/ISA paikkoja ollenkaan eli CatWeasel ei tule kyseeseen eli eipä taida mulle ainakaan tulla mitään ratkaisua mieleen ikävä kyllä.:(

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: