Uusi Delfina, eritäin viilee äänikort...

Saku-foorumi » Yleinen keskustelu » Viestit 2003 » Viestit 03/2003 » Uusi Delfina, eritäin viilee äänikortti « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

KimmoK
Torstaina, 20. maaliskuuta, 2003 - klo 7.47:   
http://ami.ga/products/delfina_e.htm

Ilmeisesti tuotanto on alkanut (lähde ANN) ja tarjolle tulee flipper adapteriosa jolla tuon kortin saa sopimaan niin Zorro kuin PCi väyläisiinkin koneisiin.

Hinta 129€ + 59€ (alvista ei tietoo)

Kiinnostaa...

 

miksuh
Torstaina, 20. maaliskuuta, 2003 - klo 11.48:   
Hiukka kallis on vaan :( Se huonopuoli mediatorissa et nyt on jo tottunu hiukka halvempiin osiin :|

 

JPQ
Torstaina, 20. maaliskuuta, 2003 - klo 13.18:   
KimmoK: paljon kiinnostaa. Ja minua ei taas toi "roska"/"lelu" äänikortit kiinnosta koska minulle kortti tulee hyöty käyttöön. Eli haaveena oikean muusikon ura ja tuo toimisi äänitys laitteena jos on parempi kuin Sunrize AD516. Onhan Delfina Litekin osin parempi mutta pykii täällä ja lisäksi kanatasapaino heittää. Toisaalta AD516 kohisee enempi sanoisin. Ja mikä ihme tuo 59euroa on tuossa ? eli jos moni osainen hinta niin selityksiä ? ja täytyy rukoilla että toimii tornissani. Ei ole halua siirtyä näet PCI väylään ja sopivaan torniin vaikka kyllähän CV/643d:sesta,Delfina Litestä,Ariadne2:sesta,Sunrize AD516:sesta,Nyky väyläkoritsta saisin hieman apurahaa mutten tarpeeksi varmaankaan silti. Kun tarttis tilalle hankkia PCI väylä,verkkokortti,äänikortti,ja esim. voodoo3. Ja on tuo halvempi kuin pelkäsin vaikka suomi hintaa ei olekkaan vielä saatavilla...
Miksuh: no soundaa melko varmasti paremmalta kuin noi Mediatorin tukemat kortit. Ja se mulle tärkeää...

 

KimmoK
Torstaina, 20. maaliskuuta, 2003 - klo 14.08:   
miksuh: On se puuceekortteja kalliimpi, niinkuin kaikki muukin Amigaspecifinen hömppä... mutta on se kuitenkin kuulemma jopa 140€ halvenpi kuin edellinen Delfina (en oo itse niin tarkkaan tuon hintaa seurannut).

JPQ: Sun pitää perehtyä alkuperäisen linkin tekstiin. Se lisähinta on flipper adapterista joka tarvittaneen muissa kuin kelloportti kytköksissä ja samalla adapterilla tuon kortin siis saa Zorro2/zorro3/PCI koneisiin (nykyiset amigat + tulevat + muut).

 

JPQ
Torstaina, 20. maaliskuuta, 2003 - klo 14.22:   
KimmoK: missä muuten halpa PC äänikortti jossa vapaasti ohjelmoitava
DSP? ja perehdyin tekstiin siitä ei ole apua mun väylä korttihan ei
toimi Repulsen kanssa ja eikä kuulemma X-SURFinkaan kanssa. Ja luin
tekstin kuten pyysit mutta lukemisen perus pointti jäi hämäräksi eli
jos voisit sanoa mikä oli lukemisen perus pointti. PS. Ylläpito
tekstin muotoilu johtuu Voyagerista (3.2 en vielä päivittänyt).

 

KimmoK
Torstaina, 20. maaliskuuta, 2003 - klo 14.24:   
JPQ: jotain tähän "eli jos moni osainen hinta niin selityksiä ? " liittyvää se peruspointti kait oli :)

 

JPQ
Torstaina, 20. maaliskuuta, 2003 - klo 15.53:   
KimmoK: niinpä pahuskun en oivaltanut anteeksi että turhaan kysyin... ja ylläpito nyt taas hyvää muotoilua kun IBrowse käytössä. Koskahan AWebillä tänne taas kirjoitan. Riippuu siitä mikä selain on valmiina käsillä ei huvita turhaan IBrowsea ladata jos on just käynyt sivulla joka toimii parhaiten Voyagerilla. Tuo oli esimerkki.

 

Thematic
Sunnuntaina, 23. maaliskuuta, 2003 - klo 13.01:   
Mediatorille on turha odottaa Delfina-ajureita :(

JPQ: Onko jotain sivua, jossa V3.2 toimii paremmin kuin IB 2.3?

Muuten, AmigaOS noudattaa ISO-standardeja, ja euro on silloin ¤ , ei tympeä laatikko. Eipä sillä, tuo euro-merkki puuttuu fontista jolla tämän kirjoitan, mutta näkyy esim. times:ssa jolla selain viestit näyttää.

 

JPQ
Sunnuntaina, 23. maaliskuuta, 2003 - klo 13.33:   
Thematic: surullista jos ei tule ja mikähän on syynä ettei tule?
Jollain sivuilla Voyager toimii paremmin mutta mun IBrowse onkin kivikautinen eli kait 1.2. Eli voi olla että nykyään IBrowse & AWeb (se AmigaOS3.9 versio) riittäisi...

 

explo
Sunnuntaina, 23. maaliskuuta, 2003 - klo 21.46:   
JPQ: Vapaasti ohjelmoitava DSP löytyy käsittääkseni esimerkiksi SB Live!:stä. Linuxin alla tulin itse joskus hakeneeksi emu-tools - nimisen ohjelmapaketin, jossa tulee mukana muun sälän lisäksi emu10k - piirin DSP:n 'assembleri', jolla voi periaatteessa itse vääntää sille ohjelmia, joitain valmiita esimerkkejäkin tulee mukana. Tuosta nyt tietysti ei ole suoraan Amigan kanssa mitään iloa, mutta ei kai mikään estä teoriassa väkertämästä samanlaista softaa Amigalle.

 

JPQ
Sunnuntaina, 23. maaliskuuta, 2003 - klo 23.39:   
explo: voiko Liven DSP:tä käyttää muuhunkun audion käsittelyyn ja entäs teholuokka. Ja toisksi öö konekielen laatu. Ja entäs kortin muu laatu? (ei kysymys tiedän eipä kummoinen)

 

Täh
Maanantaina, 24. maaliskuuta, 2003 - klo 3.06:   
JPQ: Mikä on kanatasapaino? Hyviä kanoja on tietty määrä suhteessa huonoihin kanoihin? Ylläpidolle ohjaat toistuvasti kommentteja, voisit kyllä itsekin vähän katsoa miten kirjoitat. Ja ne PILKUT, edes muutama? Jooko?

 

JPQ
Maanantaina, 24. maaliskuuta, 2003 - klo 16.18:   
Täh: yritetään, yritetään. Ja kanatasapaino eli kanavatasapaino tulipa paha moka.
PS. Terveisin Höh.

 

miksuh
Maanantaina, 24. maaliskuuta, 2003 - klo 18.40:   
Noniin noniin :) rauhallisesti siellä :) Kaikkiha me typotetaa välillä

 

miksuh
Maanantaina, 24. maaliskuuta, 2003 - klo 18.41:   
Vaikka juu kanatasapaino kuulostaa kyl hassulta :)

 

explo
Maanantaina, 24. maaliskuuta, 2003 - klo 19.13:   
JPQ: En valitettavasti ole tuohon Live!:n DSP:lle koodaamiseen saanut aikaan toistaiseksi perehtyä kun N asiaa töissä, opiskelussa ja muussa on jyrännyt niskaan, joten en kovin suurena guruna uskalla sen suhteen esiintyä ;) Veikkauksena kuitenkin, että enemmän tai vähemmän kikkailuksi menee, jos tuolla haluaa muuta kun ääntä käsitellä... Samasta syystä en myöskään tuon assemblerin selkeyttä tai toimivuutta uskalla kommentoida.

Muu laatu on kait aika pitkälti sellainen "ei mikään pro-kortti, mutta tällainen peruskäyttäjä on sen kanssa tyytyväinen" - tasoa; joitain perversioita kortista kyllä on tiedossa, kuten kova halu resamplata signaalia 48 kilohertsiin ja radioäänityksiä tehdessä huomattu mystinen ongelma; tuntuu olevan jokseenkin mahdotonta saada täyttä dynamiikkaa käyttöön. Ei sen puoleen, että tuo nyt olisi oikeasti jonkin FM-radion tapauksessa suuri kriisi ollut äänenlaadulle, mutta hassu ilmiö kuitenkin. Mutta ei tuo hintaansa nähden minusta mikään hirveä kapistus ole. ;)

 

JPQ
Maanantaina, 24. maaliskuuta, 2003 - klo 21.52:   
explo: ei ole hintaansa nähden hirveä myönnän varsinkin kun ei yritä edes semipro käyttöä. Ja toisaalta sehän ei taas kärsi tuosta kanavatasapaino pulmasta toisin kuin Delfina Liteni.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: