TotalAmiga-lehti löytyykö kiinnostust...

Saku-foorumi » Yleinen keskustelu » Viestit 2003 » Viestit 03/2003 » TotalAmiga-lehti löytyykö kiinnostusta ? « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

miksuh
Keskiviikkona, 19. maaliskuuta, 2003 - klo 14.50:   
Ajattelin kysyä täällä, mitä mieltä porukka on siitä kannattaisiko tuo TotalAmiga lehti yrittää saada suomeen ? Tällähetkellähän suomeen ei tule mitään Amiga-lehteä, paitsi niille, jotka on ehkä jonkin tilannut itselleen.

Itse vaan kun olen tuota TotalAmigaa vilkuillut, niin se vaikuttaa ihan asialliselta lehdeltä. Tietty monesti uusin tieto löytyy netistä, mutta välillä tuntuu että jokin paperilehti olisi kieltämättä kiva olla sekin.

TotalAmiga:sta on nyt ilmestynyt 14. numero, ja ilmeisesti lehteä alkaa pikkuhiljaa saada paperisena ympäri maailmaa.

Tuossa on siis linkki TotalAmigan webbisivulle:
http://www.totalamiga.org/

Ja tässä näytenumero (numero 12) PDF-muodossa:
http://www.totalamiga.org/pdf/totalamiga_12.pdf

Aikanaan Lehtipiste/Rautakirja saatiin suostuteltua tuomaan AmigaActivea suomeen. Pitkälti se oli porukan yhteisen yrityksen tulosta. Ja lehtihän tuli suomeen aina siihen asti, kun lehti lopetettiin. TotalAmigan kohdalla varmaan yhtälailla vaadittaisiin sitä, että porukka kävisi kyselemässä paikallisilta kioskeilta ja lehtipisteiltä tuon lehden tilauksesta. Eikä tietty jonkunlainen kirje/sähköposti rautakirjalle olisi pahitteeksi. Yhden kiinnostuneen tyypin takia eivät varmaan ala tilaamaan, mutta jos kiinnostuneita on enempi niin ehkä sitten.

 

miksuh
Keskiviikkona, 19. maaliskuuta, 2003 - klo 14.54:   
Niin siis en tiedä onko toi ylipäätänsä tarpeeksi ammattimainen lehti mennäkseen läpi löehtipisteellä :) Eli siinämielessä tilaus suoraan tekijöiltä voi olla helpompi kyllä :)

 

miksuh
Keskiviikkona, 19. maaliskuuta, 2003 - klo 14.59:   
Hmm tarkemmin kun tota lukee, niin itseasiassa täytyy kyl varmaan unohtaa toi lehtipiste juttu. Sikäli et se miten sitä saisi ympäri maailmaa on kai lähinnä amiga firmojen kautta.

"Issue 14 of Total Amiga Magazine is out now to subscribers and will shortly be available via selected Amiga retailers worldwide."

 

Jani Kuituniemi
Keskiviikkona, 19. maaliskuuta, 2003 - klo 22.49:   
Kyllähän tuo lehti, mitä olen pdf:nä lukenut, tuntuu olevan ihan ok lehti sinällään. Toki pari kymmentä sivuisena se on hiukan "läpyskä" mutta eipä ole toisaalta hinnallakaan pilattu. Saisi kyllä ilmestyä useammin, 4 kertaa vuodessa on liian vähän :I

 

JPQ
Keskiviikkona, 19. maaliskuuta, 2003 - klo 23.49:   
Jani: ehkä harvuus auttaa pitämään laadun yllä.

 

miksuh
Torstaina, 20. maaliskuuta, 2003 - klo 11.46:   
Öh olihan tossa näytenumerossa yli 40 sivua :)

 

Seppo
Torstaina, 20. maaliskuuta, 2003 - klo 15.56:   
Koetin tuossa syksyllä kannustaa Boogieta hankkimaan lehden valikoimiinsa, mutta en saanut silloin vastakaikua, pitäiskö kysyä uudestaan? Minä olisin kyllä valmis vaikka sitovaan tilaukseen Gentle Eyen:n kautta.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: