Genesi haastoi Amigan oikeuteen

Saku-foorumi » Yleinen keskustelu » Viestit 2003 » Viestit 03/2003 asti » Viestit 2003 » Viestit 03/2003 asti » Viestit 2003 » Viestit 03/2003 asti » Genesi haastoi Amigan oikeuteen « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Anu Seilonen
Tiistaina, 4. helmikuuta, 2003 - klo 21.32:   
Edit: Viestit siirretty ketjusta Uusi sukupolvi: Genesi: Yleinen keskustelu: Bbrv-watch II omaksi ketjukseen. -Thoriel

 

JoannaK
Tiistaina, 4. helmikuuta, 2003 - klo 8.18:   
Lisätään yksi postitus..
---

Serious bug in IBrowse 2.3 : Comment 17 of 18
Posted by bbrv (212.198.0.93) on 04-Feb-2003 04:31:52
In Reply to Comment 15:

Thank you Gary_C for the well-reasoned and spoken responses to another obvious trolling attempt. We appreciate the effort you made to respond in such a manner.

@ all concerned

MorphOS IP is 100% legal. Any concerns or questions can be emailed to us directly. All suggestions to the contrary are complete FUD. Neither, Amiga Inc. or any of the AmigaOS4 signatories have any legally supportable evidence to the contrary.

Having said that, Genesi has taken legal action against Amiga Inc. in Federal Court (Washington State) for breech of contract (FACT). We are expecting a favorable result (OPINION).

Best regards,

Raquel and Bill

 

Hooligan/DCS
Tiistaina, 4. helmikuuta, 2003 - klo 9.01:   
Oho. Sentään munaa haastella toisin kun eräällä toisella it-alan yrityksellä. Tosin jenkkien oikeustajun kun tietää, Genesi häviää sen josta sitten valitetaan pariin ylempään portaasen joskus vuonna 2015 :)

 

Jon
Tiistaina, 4. helmikuuta, 2003 - klo 10.10:   
Eikös se voita jolla on eniten rahaa? Eli AI:ltä lähtee paidatkin pesästä...

 

Tero
Tiistaina, 4. helmikuuta, 2003 - klo 12.35:   
Ja näin alkoi kaikkien amiga-firmojen lopullinen tuho... Olen tätä touhua seurannut sivusta, ja ainavaan älyttömämmäksi menee. Tosta ei meinaan mitään hyvää seuraa. Minusta enemmän järkeä on päässä sillä osapuolella, joka ei lähde nykysenlaisessa epävarmassa tilanteessa sotkemaan tilannetta vielä jollain oikeusjutuilla. Puhua voi aina, mutta tuommoiseen ryhtyminen nyt on kyllä sama kun pelaisi venäläistä rulettia niin että pistooli osottaa Amigaa noin yleensä. Jotenkin myös semmoinen tunne, että ajoitus on tarkkaan harkittu, että vastapuolen olisi mahdollisimman vaikea viedä omaa projektiaan loppuun.

 

Joanna
Tiistaina, 4. helmikuuta, 2003 - klo 13.43:   
Tero: Tuskin tuo lakijuttu estää tai edes hidastaa Aonea ja OS4:ää valmistumasta ei AmigaIncin olemassaolosta (tai toiminnasta) ole heille ennenkään mitään hyötyä ollut, minusta Ainc on enemmänkin haitannut heidän toimintaansa kaikilla sekavilla puheilla ja huonolla markkinoinnillaan. Ainakin B.Hermans on itse julkisella listalla sanonut että heidän sopimuksenasa on niin hyvä ettei mikään pysty estämään sitä.

 

Tero
Tiistaina, 4. helmikuuta, 2003 - klo 14.26:   
Hyvä jos noin on. Tuntuu vaan melkoselta uhkapeliltä, mitä nuo harrastaa.

 

Joanna
Tiistaina, 4. helmikuuta, 2003 - klo 15.07:   
Tero: no se mitä olen Aincistä ymmärtänyt on kyse viimeaikoina enää ollut siitä milloin ja mihin suuntaan puu kaatuu .. :)

OS4 viivet ja Aone-tekniset jutut kuuluvat sitten enemmänkin Amiga.osastolle.

 

Jon
Tiistaina, 4. helmikuuta, 2003 - klo 15.11:   
Toisaalta jos AI kaatuu eikä tilalle tule mitään nimifirmaa, on OS4:n ja A1:n uskottavuusaste potentiaaliselle ulkopuolelta tulevalle käyttäjälle huono? Mutta mekin vain spekuloimme tietämättä mitä tapahtuu.

 

Joanna
Tiistaina, 4. helmikuuta, 2003 - klo 16.09:   
(jotenkin tämäkin kuuluisi Amigan puolelle kohta)..

No itselläni ei ole paljonkaan kunnollista todistetta siitä miten Aincillä menee vaan näkemys pohjautuu enemmän ulkoisiin seikkoihin..

He jo syksyllä 2001 tunnustivat talouden olleen kuralla (ja partypackkien olleen ajan ostoa) eikä minusta heidän tilanteensa juurikaan näytä parantuneen sen jälkeen olettaisin sen olevan vähintään yhtä huono kuin silloin.

Samaten tuo nyt yli puoli vuotta ilmennyt 'kyvyttömyys' hoitaa luvattuja T-paitoja kerholaisille (+ tapa millä 'kerho' syntyi osana arvonnan laillistamista) viittaisi joko haluttomuuteen hoitaa lupauksia (jolloin kyseessä olisi tahallinen huijaus ja hemmetin huonoa PR:ää) tai sitten todennäköisemmin siihen ettei heillä yksinkertaisesti ole rahaa laittaa niiden tekemiseen.

Samaten erilaiset tekosyyt siihen että suhjetaan yhtiön toimitilat ja puhelimet, pistetään ihmiset ottamaan työt kotiin yms viittaavat talouden heikkoon tilaan.

Samansuuntainen on myös tilanne DE:n kanssa.. Eli viime vuonna taidettiin julkaista kokonaista yksi uusi peli... Ja ympäristölle jolla pitäisi olla yli 3000 kehittäjää se on erittäin pieni luku. Lisäksi Devkitin arvo on pudonnut (ainakin joillakin jälleenmyyjillä) 1/10 osaan aiemmn ilmoitetusta, mikä osoittanee jälleenmyyjien luottamusta järjestelmän tulevaisuuteen ja Devikitin käypään arvoon.

Eikä ylläolevissa ole huhuja, mahdollisten ex työntekijöiden kommentteja yms jota ei voi tältä matkalta tarkistaa.

Jon: Se kaatuminen on toisaalta hankala asia mutta eipä AmigaInc:istä ole ollut muutenkaan tekemään mitään markkinointityötä OS4/Aone hyväksi. Heidän aikansa ja rahansa (silloin kuin niitä vielä oli) on mennyt DE:n kehittämiseen ja markkinoille tuontiin.

 

KimmoK
Tiistaina, 4. helmikuuta, 2003 - klo 19.39:   
Toi oikeusjuttu lienee AmigaDE:n liittyvä. AI ei kyennyt toimittamaan niinkuin oli luvannut.

 

Jupp3
Tiistaina, 4. helmikuuta, 2003 - klo 21.40:   
KimmoK: Kyennyt/halunnut

Muistelisin, että luin joskus jostain vanhasta bbrv-postauksesta, missä tosta oikeusjutusta mainittiin, että he saattaisivat jopa hyvittää ne kupongit...

 

Janne
Tiistaina, 4. helmikuuta, 2003 - klo 23.01:   
Minun käsitykseni on että oikeusjuttu liittyy Thedicin ja Amigan väliseen vanhaan AmigaDE-sopimukseen, kuten KimmoK jo viittasikin. Sen sisällöstä ja velvoitteista on ilmeisesti erimielisyyttä. Paha sanoa mitä siitä seuraa, voivat toki yhtä hyvin hävitä oikeudessa.

Asialla ei liene mitään tekemistä sen kanssa että Amiga & co. ovat puhuneet Genesistä pahojaan tms.

 

Piru
Keskiviikkona, 5. helmikuuta, 2003 - klo 13.08:   
Thendic Electronics Components v. Amiga, Inc.

[Edit: Linkki siistitty. -Thoriel]

 

Joanna
Keskiviikkona, 5. helmikuuta, 2003 - klo 14.27:   
Hmm.. ottan huomioon että kyseessä lienee Amerikkalainen sivu niin tuo päivämäärä on siis 2 päivä Tammkuuta (eikä 1 helmikuuta, joka olisi myös ollut Lauantai).

Sisällöstä/seurauksista tulnee tietoa sitten kun joku tuomio on selvä. Erilaisia huhuja on kuulunut moneenkin suuntaan mutta tuo De sopimus lienee todennäköisin.

 

Piru
Keskiviikkona, 5. helmikuuta, 2003 - klo 14.40:   
Joo. Näemmä juttujen numerointi on muotoa:

Cvv-nnnn

Missä vv on vuosi (02, 03) ja nnnn on jutun numero. Elikkä kyseessä on kolmas juttu vuoden 2003 puolella.

 

Janne
Keskiviikkona, 5. helmikuuta, 2003 - klo 19.26:   
Tuolla on ton tuomarin kalenteri... siitä pitäs näkyä jos Amiga Inc. & co. olisi listalla ja milloin. :)

[Edit: Linkki siistitty. -Thoriel]

 

Janne
Lauantaina, 8. helmikuuta, 2003 - klo 20.41:   
Eipä näyttäisi olevan riitapukareitamme ensi viikonkaan kalenterissa, jos kalenteri on täydellinen...

 

Janne
Maanantaina, 10. helmikuuta, 2003 - klo 19.30:   
http://www.morphos-news.de/comments.php?lg=en&page=1&cpp=10&nid=206

19/19 Genesi SARL has taken legal action against Amiga Inc. (UPDATE)
bbrv (10-Feb-2003, 12:00:42) - [ Answer | Singleview ]

Amiga will be represented in the case, so there will not be a Default Judgment. The whole process will take months now -- and we will NOT be posting updates...;-)

Best regards,

R&B

 

Joanna
Maanantaina, 10. helmikuuta, 2003 - klo 20.05:   
Eli lakijutusta tulee ihan oikean kokoinen. No sen näkee mihin tulokseen juttu johtaa. Ainakin se on jonkinmoinen kulunkierä osapuolille.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: