Yhteisymmärryksen alku?

Saku-foorumi » Yleinen keskustelu » Viestit 2003 » Viestit 03/2003 asti » Viestit 2003 » Viestit 03/2003 asti » Viestit 2003 » Viestit 03/2003 asti » Yhteisymmärryksen alku? « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Joanna
Keskiviikkona, 29. tammikuuta, 2003 - klo 16.16:   
Tämä oli Ann.lu:ssa mutte aika hyvin jemmattuna sinne sadanen kommentin paikkeille ja osana pitkää postausta jote kaikki eivät liene lukeneet (ei minun tekstiäni).. Itse en oikein usko että tuo toimisi mutta onpahan mielenkiintoinen ajatus keskustelulle pohjaksi.

"I see one way that they could make it go: Amiga Inc. and Hyperion could license MorphOS and run their new WorkBench and bundled software and whatever on top of MorphOS. Ralph and company tweak things for the A1, then Hyperion finish up in a couple months, call it OS4, and satisfy all the Amiga Inc. loyalists and trademark followers. Genesi gets income from one of their core products, Amiga Inc. continues to get their cut from Hyperion and Eyetech, Pegasos and MorphOS continue unchanged, the community split is mended in an equitable way, and everybody's happy. "

 

Joanna
Keskiviikkona, 29. tammikuuta, 2003 - klo 16.37:   
Ka. Linkki unohtui..
Tuossa

 

Esa Haapaniemi
Keskiviikkona, 29. tammikuuta, 2003 - klo 16.47:   
Ihan omana mielipiteenäni toteaisin, että ilmeisesti tuota toivovat lähinnä MorphOSsin käyttäjät/odottajat/... Kun heillä ei ole "toiveita" virallisen AmigaOS4:n saamiseksi omalle kovolleen.

Kyllähän se olisi samanlainen "yhteinen" systeemi, jos vaikka Pegasoksen tekijät suostuisivat tekemään AmigaOS4:lle vaadittavan muutoksen kovolleen ja lisensoimaan sen. (Myönnän: kunhan se nyt ensin tulisi saatavaksi).

 

Janne
Keskiviikkona, 29. tammikuuta, 2003 - klo 17.11:   
Esa: No, sanotaan näin että tuosta voisivat hyötyä kaikki. OS4 tulee häviämään paljon käyttäjiä ja tekijöitä MOS:lle. MOS tulee häviämään käyttäjiä ja tekijöitä OS4:lle, ehkä enemmän - ehkä ei. OS4 EI OLE vielä saatavilla ja häviää sen takia käyttäjiä koko ajan. Ja kuka tietää koska se on saatavilla jos siellä on jotain ongelmia...

Mutta minulle on ihan fine ettei tarvitse Amiga Inc. & co.:n kukkaroon penniäkään vierittää, joten pidetään MOS ihan erillään. :)

 

KimmoK
Torstaina, 30. tammikuuta, 2003 - klo 8.33:   
Veikkaan että niin paljon on AOS4:n kehitystä viety eriin suuntaan että tuo ei onnistune, kehittäjät eivät halua heittää työtään hukkaan.

Toki toivoisi että moinen yhteistyö ja ristiin lisessoiminen olisi mahdollista.

 

Joanna
Torstaina, 30. tammikuuta, 2003 - klo 9.53:   
Tässä vaiheessa voin varmaan paljastaa mitä itse vastasin tuohon ylläolevaan Ann.lu viestiin..

" Theorethically not a bad idea.. but I see some big problems..

1) Fanatics who don't want to touch anything coming from other side. And expecially targets to MOS core as it's made by RS himself they would rather sell their AmigaOnes than install his code.

2) These fights and insults have been so ugly and so long-running that I can't really belive people could get into any agreement that would not require some people leaving arena for good (not to mention other humiliation).

3) Money or other payment of this license. What Hyperion/AmigaInc could give in return? %-share of future sales does not sound too promicing deal..."

 

Pertsa
Lauantaina, 1. helmikuuta, 2003 - klo 8.28:   
Eiköhän sovelleta Darwinismia tähän ongelmaan! ;)

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: