Sakufoorumin lataus Odyssey-selaimeen...

Saku-foorumi » Yleinen keskustelu » Sakufoorumin lataus Odyssey-selaimeen takkuaa... « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Reksa
Käyttäjätunnus: reksa

Rekisteröity: 8-2011
Lauantaina, 3. huhtikuuta, 2021 - klo 11.58:   
Kun nykyisin avaan Odysseyn koneen käynnistyksen jälkeen, ja klikkaan pikalinkeistä Sakufoorumia, sivu kyllä latautuu mutta latauksen editymispalkki jumittuu johonkin 40% tienoille, ja näkyy teksti: "33,2 kt / 32,2 kt luettu". Jos lataan sivun uudelleen, oire häviää eikä toistu kuin vasta seuraavan buuttauksen jälkeen. Myös jos lataan ensin jonkun muun sivun ja vasta sen perään Sakufoorumin, ongelmaa ei esiinny.

Onko tälläistä näkynyt nyt muillakin...? Käyttöympäristö on X5000, ja testasin sekä 'puhtaalla' AmigaOS4.1 u2 asennuksella että normaalilla käyttöasennuksellani, jossa on nyös Enhancer 2.0.

 

jPV
Käyttäjätunnus: jpv

Rekisteröity: 6-2009
Maanantaina, 5. huhtikuuta, 2021 - klo 11.28:   
MorphOS:n Odysseyllä en ole koskaan törmännyt tähän. Jos avaat Network Activity -ikkunan, esim. klikkaamalla oikealta alhaalta niitä activity-lamppuja, niin näkyykö sieltä tarkemmin mihin tiedostoon se jumittaa? Ja hassua, että edistyminen on mennyt ns. yli...

 

Reksa
Käyttäjätunnus: reksa

Rekisteröity: 8-2011
Tiistaina, 6. huhtikuuta, 2021 - klo 18.49:   
Nyt en saa tätä enää toistettua... En ole tehnyt muita muutoksia systeemiini kuin karsin WBStartupista joitain ohjelmia jotka mahdollisesti aiheuttivat käynnistyksen jumittumista (AsyncWB, NotificationServer, ContextMenus). Voisiko joku noista vaikuttaa Odysseyhynkin?

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: