MIST - Atari ST / Amiga fpga CLONE

Saku-foorumi » Uusi sukupolvi: Muut » Viestit 2013 » MIST - Atari ST / Amiga fpga CLONE « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

JaniK
Käyttäjätunnus: janikosk

Rekisteröity: 6-2010
Torstaina, 28. marraskuuta, 2013 - klo 15.45:   
Mielenkiintoinen fpga vehje. Amiga ja Atari samaan rahaan. Aikaisemmin tilannut tuolta Amigalle HxC floppyemulaattoreita, ja nyt huomasin että se on tuollaisiakin alkanut rakentelemaan. Voisi jopa harkita ostavansa.

http://www.lotharek.pl/product.php?pid=96

 

Hanzu
Käyttäjätunnus: hanzu

Rekisteröity: 3-2010
Perjantaina, 29. marraskuuta, 2013 - klo 0.10:   
Huomasin kanssa tuon jokin aika sitten, mutta ajattelin katsella vielä panostavatko riittävästi Amiga puoleen että olisi kiinnostava, Ataristeja kun kuitenkin enemmän ovat.

HxC Floppy Emulator Rev F kanssa on kyllä mennyt hermot pahasti, kun se ei ole salli DF2: ja DF3: käyttöä ollenkaan Amiga 4000 kanssa ja ulkoiseen korpuuasema kehikkoon asentaminenkin ilmeisesti vaatisi saksankielisen modausmateriaalin kääntämistä. Lisäksi ainakin kolme tuon tukifoorumilla on sanonut että se ei toimi OS3.9 kanssa kunnolla ja firmispuolen kehittäjä "Jeff" ei omista OS3.9 ollenkaan tutkiakseen asiaa sen paremmin. Ei omista OS3.9!? Ihan tajutonta että tekee softaa Amigalle vielä OS3.1 tasolla.

Lähetin kyllä kiinnostusilmoituksen tuosta C64 FPGA vehkeestä, kun "kameleontti" näyttää olevan loppuunmyyty tilapäisesti tai ehkä jopa lopullisesti.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: