WinUAE: Värit väärin?

Saku-foorumi » Uusi sukupolvi: Muut » Viestit 2003 » WinUAE: Värit väärin? « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Markus
Keskiviikkona, 16. heinäkuuta, 2003 - klo 18.46:   
Tuossa kun selvittelin, että mistä mahtaa johtua, että eräässä ohjelmassani värit asettuvat väärin (tästä ehkä myöhemmin lisää Ohjelmointi-alueella) ja veivailin fileitä WinUAE:n alta oikealle Amigalle, niin vastaan tuli hieman ihmetystä aiheuttava seikka: Eräässä iff-kuvassa WinUAE:n alla yksi väreistä näkyy erilaisena kuin oikeassa Amigassa. Tämä väri on heksa-arvona $0eca. Vai olisiko tässä kuitenkin kyse siitä, että oikean Amigani scandoubler vääristää värejä? Sitä se nimittäin hieman tekee.

 

JPQ
Keskiviikkona, 16. heinäkuuta, 2003 - klo 19.35:   
no tosiaan "kosteuttaa" värejä mutta miten suuresta erosta puhut eli voisitko sanoa miltä tuo toinen väri RGB:nä näyttää noin suunnilleen ? eli se joka näyttää väärältä jos $0eca näyttää sitlä mitä tarkoitat emussa?
PS. Tuskin on vikaa emussa.

 

Markus
Keskiviikkona, 16. heinäkuuta, 2003 - klo 19.47:   
Emulaattorissa väri näyttää mielestäni jonkinlaiselta ruskehtavalta oranssilta. Amigassa taas väri näyttää silmille jokseenkin valkoiselta.

 

JPQ
Keskiviikkona, 16. heinäkuuta, 2003 - klo 20.16:   
Markus: no varmaan kyse on vaan scandoublerista.
Tuo näyttää mun silmillä äkkiä muistellen tuo värisi vähän persilkan väriseltäkin ja oransiin päihän tuo on mutta hyvin vaalean sellaiseen.
ps. persikka on nyt erään puuvärini värin mukaan..

 

Markus
Keskiviikkona, 16. heinäkuuta, 2003 - klo 21.57:   
Todetaan tässä vielä, että tuossa omassa ohjelmassani ilmeni samaa näppisjoystick-ongelmaa, kuin mistä tuolla toisessa ketjussa puhuin... Olen miettinyt, että liittykö tämä johonkin WinXP:n "ominaisuuteen" vai WinUAE:hen. Ennen WinXP:tä kyseistä ongelmaa ei esiintynyt WinUAE:lla pelatessa. Tosin en muista pelasinko toukokuussa 2003 julkaistulla WinUAE:n versiolla ennen kuin hankin XP:n...

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: