Bliz2D ja Bliz3D ..

Saku-foorumi » Uusi sukupolvi: Muut » Viestit 2001-2002 » Bliz2D ja Bliz3D .. « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Joanna
Lauantaina, 28. joulukuuta, 2002 - klo 18.42:   
Siis en suoraan sanonut minne tämä kuuluisi..

Siis törmäsin tälläisiin ohjelmiin ihan muuta kautta, onko tämä se sama Blitzbasic joka oli aikoinaan Amigalle?

http://www.blitzbasic.co.nz/

Siis tuolla on vain PC-versioita mutta sen perusteella mitä demoja imuroin ja katsoin se näyttää varsin näppärältä. Ja vallankin tuo 3D kirjasto on erittäin kiinostavan tuntuinen.. Ilmeisesti sillä saa olemssaolevista malleista tehtyä kohtuukivaa 3d jälkeä.

 

JPQ
Lauantaina, 28. joulukuuta, 2002 - klo 19.49:   
Tuo on tietääksni juurikin samojen tyyppien tosin sopii lähinä pelien tekoon toisin kuin amiga versio. Mutta toisaalta onko tuolla osa tekijällä väliä. PC versio ei tue kait tietyssä mielessä esim. GUIn tekemistä ? vai onko vanhaa tietoa. Että onko se nykyään lähmpänä amiga versiota kuin ennen ?

 

Joanna
Sunnuntaina, 29. joulukuuta, 2002 - klo 5.04:   
Siis ei noissa demo.ohjelmissa ainakaan mitään GUI.ta ole.. siis yleensä ne on kaikki joko ikkunoita (joissa ei ole edes memuja yms) tai kokoruudun ohjelmia.. No kuka niillä mitään tekee jossain 2d/3d pelissä. Pääasia että peli on hyvä :)

 

tomppa
Sunnuntaina, 29. joulukuuta, 2002 - klo 19.36:   
Muistaisin törmänneeni tohon jo pari vuotta sitten, olikohan sitten vielä vähän beeta silloin, liekö sillä sitten mitään suurempaa suosiota pc-puolella? Ja kansallisuudestakin päätellen samat tyypit asialla.

 

Joanna
Sunnuntaina, 29. joulukuuta, 2002 - klo 19.45:   
On sitä ainakin kehitetty.. Jos on PC ja hieman kohtuullisempi netti niin tuo kannattaa imuroida ihan kokeilumielessä.. Ainakin se toimii hemmetin siististi, ongelmitta ja käyttisystävällisesti Win2k koneessa. Ja siitä päätellen mitä sivuja löytyi niin näyttäisi sillä olevan käyttäjiäkin ihan.

Ja onhan eräs toinenkin olemassa.. Eli vanhasta AMOS:esta on kanssa edelleenkehitetty PC-portti. Jos jotakuta kiinnostaa niin se vuorostaan löytyy odoitteesta: http://darkbasic.com/ Sen haittana on tosin huonompi demoversio (rajoitetumpi) joten sen kokeilu jää vähemmälle, ellei ole hetimiten ostamassa.

 

tomppa
Sunnuntaina, 29. joulukuuta, 2002 - klo 20.06:   
Jaa että se on... Kokeilin tota DarkB:tä joskus ja aika amosmaiselta se vaikuttikin, ja armottoman hitaalta ainakin mopopeeceessä.

 

JPQ
Sunnuntaina, 29. joulukuuta, 2002 - klo 20.52:   
Joanna: pelissä teekkään mutta minusta olisi sellainen PC BlitzBasic kiva jos olisin PC niehiä että siinä saisi myös GUIn tehtyä..
Mopopeecee: Armottoman hidas on mopopc itse ainakin mutta mikä oli teho luokka ?

 

tomppa
Maanantaina, 30. joulukuuta, 2002 - klo 19.20:   
JPQ: muistaakseni joku 400mhz AMD jollain vanhalla 3d kortilla, ei mikään tykki siis.. Editorikin oli aika tahmainen, ei pelkästään itse ohjelmat.

 

JPQ
Maanantaina, 30. joulukuuta, 2002 - klo 22.18:   
Tomppa: No sitten ymmärrän.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: