MorphOS 2.0 ja smbfs

Saku-foorumi » Uusi sukupolvi: MorphOS » Yleinen keskustelu » Viestit 2008 » MorphOS 2.0 ja smbfs « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Frn
Lauantaina, 26. heinäkuuta, 2008 - klo 15.55:   
Ongelma smbfs:n ja MorphOS 2.0:n kanssa. Kopioin aiemmin toimineen smbfs:n (1.66, 68k) vanhasta MOS 1.4.5:sta ja smb-mount aiheuttaa nyt n 50% varmuudella ongelmia. Hiiren pointteri jämähtää tai lähtee seikkailemaan tai shelliin tulostuu §-merkkejä, kun hiirtä liikuttaa. 50% kerroista toimii oikein. Välillä tulee Division by Zero-ilmoituksia.

Etsimällä en löytänyt uudempaa smbfs:aa, joka ilmeisesti on kuitenkin olemassa? Apuja? :)

 

Frn
Perjantaina, 8. elokuuta, 2008 - klo 6.13:   
MorphOS 2.0 hyytyi taas. Voisiko joku ystävällisesti kertoa, mikäli jokin smbfs:n versio toimisi edes hieman paremmin?

 

Wizor
Perjantaina, 8. elokuuta, 2008 - klo 8.32:   
En nyt saa töissä tarkistettua mikä versio itsellä on, mutta pääasiassa se toimii ok linuxin sambajaon kanssa.

Mutta noita DbZ-virheitä tulee joskus silloin tällöin kun käynnistän koneen ja smbfs ajetaan net-startupissa.

Kuikuilen version kotona. Jos en muista niin muistuta :)

 

jPV
Perjantaina, 8. elokuuta, 2008 - klo 10.15:   
Sama ongelma mullakin. 1.4.5:llä toimii täysin ongelmitta, mutta 2.0:lla hyvin epävarmaa. Tähän pitäisi keksiä ratkaisu.

 

jPV
Perjantaina, 8. elokuuta, 2008 - klo 14.46:   
Hmm.. laitoin isomman stackin ennen smbfs:n käynnistämistä ja ongelmat näyttäis kadonneen kokonaan. 65536 käytössä nyt.. tiedä tuota paljonko tarvitsisi. Mulla ei kyllä noita hiiriongelmia ollu aiemmin, mutta jumitti hyvin isolla todennäköisyydellä heti mountatessa tai vähän ajan päästä. Nyt oon käynnistäny ja stopannu useemman kymmenen kertaa ja siirrelly dataakin aika paljon eikä yhtään jumitusta :)

 

Wizor
Perjantaina, 15. elokuuta, 2008 - klo 7.18:   
Tuota voisi itsekkin tarkistella kotosalla.

Amigalla käytän StackAttack nimistä ohjelmaa joka ei anna ohjelmien varata liian vähän stackia joten pitänee varmaankin katsella jos se toimisi myös MorphOS:n alla. Kun tuota muistia nyt kumminkin on koneessa reippaanlaisesti :)

 

Frn
Lauantaina, 6. syyskuuta, 2008 - klo 19.07:   
Kokeilin itsekin tuota stackin lisäystä, mutta ikonin asetukset eivät näytä tallettuvan. Uudelleen kun katsoo, 4096 on palannut stackiksi. Tein skriptin, joka pistää vähän läskimmin pinoa ja hyvin tuntuu nyt toimivan.

Muutenkaan Ambientin asetukset eivät näytä tekevän mitään, esimerkiksi näitä ärsyttäviä help-puhekuplia ei saa disabloitua millään. Tai edes tulevan joskus myöhemmin kuin 1,5s päästä. Tein tuosta bugirapsaakin, mutta ei näytä toimivan paremmin tässä 2.1:ssa.

 

itix
Sunnuntaina, 7. syyskuuta, 2008 - klo 2.18:   
En muista pitäisikö Ambientin luoda uusi ikoni tuolle (pitäisi varmaan...) mutta näköjään tuolle ei ole sitä ikonia koska stack asetus ei tallennu.

Joka tapauksessa ikonin stack-asetusta käytetään vain jos se käynnistetään Ambientista, komentoriviltä käynnistäessä sillä ei ole vaikutusta...

Helpppikuplat pitäisi saada pois MUI:n asetuksista, mutta voisinpa tuon tarkistaa.

 

Frn
Keskiviikkona, 10. syyskuuta, 2008 - klo 22.36:   
Kuten sanottu, stackin lisäyksen jälkeen ei ole ollut edelleenkään isoja ongelmia smbfs 1.66 68k:n kanssa. :)

@itix:

Olisi järkevää tietysti, että joko ikoni luotaisiin, tai sitten koko stack turhana disableen. Yksi mahdollisuus olisi laittaa Informationiin "Create icon"-optio tjsp.

Helppikuplia olen pistänyt disableen, muuttanut delayta, millään ei näytä olevan mitään vaikutusta. Mahtaako muilla toimia?

 

jPV
Keskiviikkona, 10. syyskuuta, 2008 - klo 23.13:   
Ei toimi Ambientin helppikuplilla kuin ulkoasumuutokset. Se triggeroi ne esiin sisäisesti eikä tarkastele MUI:n asetuksia noissa asioissa. Kaipa se asia vielä korjataan, mutta kukaan ei ole vielä ehtinyt tehdä sitä :-) Jos muuten on ongelmana, että ne ei pysy tarpeeks kauan esillä device-ikoneille, niin retangle-mallinen toimii paremmin kuin sarjiskupla.

 

Frn
Torstaina, 11. syyskuuta, 2008 - klo 1.23:   
@jPV:

Ok. Korjausta odotellessa siis. Pikkujuttuja, toki, mutta olisi kiva saada vaikka hevoon koko kuplat. Osaavat olla todella ärsyttäviä tietyissä tilanteissa.

 

jPV
Keskiviikkona, 24. syyskuuta, 2008 - klo 19.46:   
smbfs:stä vielä, että eipä ole ollut minkäänlaista ongelmaa stackin lisäämisen jälkeen. 1.4.5:llä oli satunnaisia lockupeja, jotka piti aina breakilla purkaa, mutta nyt 2.x:lla ei ole ollut kertaakaan. Myös upload-nopeus on nyt hyvää luokkaa, toisin kuin vanhalla systeemillä. Oiskohan se stackin lisääminen auttanut 1.4.5:lläkin noihin ongelmiin :) Enivei, nyt ei voi valittaa :)

 

Frn
Keskiviikkona, 24. syyskuuta, 2008 - klo 21.23:   
@jPV:

Komppaan. Nyt ei mitään ongelmia ole ilmennyt 32k stackilla. Hienonhieno asia, että tämä ratkesi. Toimii tosiaan nyt paremmin kuin 1.4.x:lla, siinä ongelmat juuri nuo samat.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: