MorphZone: BBRV/Genesi rahoittaa Morp...

Saku-foorumi » Uusi sukupolvi: MorphOS » Yleinen keskustelu » Viestit 2007 » MorphZone: BBRV/Genesi rahoittaa Morphos kehitystä « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Joanna
Tiistaina, 9. tammikuuta, 2007 - klo 23.44:   
Oletan että uutinen on totta koska siitä on keskustelua MorphZonessa eikä kukaan MosDev ole ehtinyt siinä ketjussa mainittua kieltämään.
http://www.morphzone.org/modules/newbb_plus/viewtopic.php?topic_id=5019&forum=2
(onhan siitä toki maininta BBRV:N blogissakin, mutta :)

Sitten jos joku kysyy minulta tarkempia määriä (tms.), tai että onko tuolla jotain todellista merkitystä niin vastaan että en tiedä. Aika näyttää, se mikä olisi nykyisellään tärkeämpää olisi MOS1.5 ja jonkilainen rauta jolla sitä ajaa (edes Efika).

 

Esa Haapaniemi
Keskiviikkona, 10. tammikuuta, 2007 - klo 7.41:   
Omana kuvitelmanani näen asian seuraavasti: BBRV yritti oikeusteitse saada AmigaOSsia itselleen, jonka vuoksi AmigaInc ja kaikkia yhteistyökumppaneita kiellettiin myymästä/toimittamasta mitään vuodenvaihteesta alkaen, kunnes asia saadaan selvitettyä oikeudessa. Siksikin Hyperion kiirehti vapauttamaan joululahjansa ennen vuoden vaihdetta. Mutta tuosta oikeustoimesta johtuen sitä kovovalmistajaa ei ole julkistettu. Nyt lyhyen oikeudenistunnon jälkeen BBRV alkaa tajujamaan, miten turhauttavaa ja todennäköisesti epäonnistuvaa tuo oikeudenkäynti on (lakimiehet eivät kaikki ole lahjottavissa ja oikeus amerikassa ja euroopassa on toinen...) Sen vuoksi on ollut tarve nöyrtyä hieman, ja palata vähemmän poltettujen siltojen pariin. Arvelen silti, että ei tuosta minun "painajaisestani" tule mitään varmistavaa tietoa julkisuuteen, joten tämä on vain minun spekulointiani ja epätoivoani uusia XE koneita tehokkaampia myllyjä odotellessani.

Koska kyseessä on henkilökohtainen spekulointi, minä uskallan panna oman nimeni näkyviin.

 

hooligan/dcs
Keskiviikkona, 10. tammikuuta, 2007 - klo 10.24:   
Enpä tiedä tuotannii. Mutta joka tapauksessa lahjoitettu rahasumma on/oli oli kovin pieni joten kannattaako tuosta nyt isompia johtopäätöksiä alkaa tekemään.

Oliskohan Bill ottanut vaan viikonloppuna muutaman lasin viiniä liikaa ja paypallissa maksaessa tullut ylimääräinen nolla summaan ;-)

 

itix
Keskiviikkona, 10. tammikuuta, 2007 - klo 12.50:   
Genesi sponssasi MorphOS Teamia ilmaisilla Efikoilla jo viime vuoden puolella.

 

KimmoK
Keskiviikkona, 10. tammikuuta, 2007 - klo 16.21:   
toisinaan se antaa ja toisinaan ottaa. se Bill .

Niin se vaan on myös Amigalandiassa. Sinisessä ja punaisessa.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: