Pegasos 2:n USB-portit

Saku-foorumi » Uusi sukupolvi: MorphOS » Yleinen keskustelu » Viestit 2006 » Viestit 12/2006 asti » Pegasos 2:n USB-portit « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Frn
Perjantaina, 30. kesäkuuta, 2006 - klo 12.48:   
Yritin ladata puhelintani sisäisestä USB:sta datakaapelin avulla ja puhelin huomauttikin, että latautuu. Kuitenkaan lataustaso ei juurikaan noussut, ehkä muutamia prosentteja usean tunnin aikana. Kokeilin samaa PC:n USB-portista, jolloin lataus toimi huomattavasti paremmin. Mahtaako Pegasoksen sisäisen USB:in virta olla niin heikko, että lataus ei onnistu?

 

rrebel
Perjantaina, 30. kesäkuuta, 2006 - klo 19.19:   
Vai tarviiko puhelin jotain hämärää "ajuria" latautuakseen oikein. USB:n virrat lienevät speksatut muuhun materiaaliin kuin muovailuvahaan.

 

Frn
Maanantaina, 3. heinäkuuta, 2006 - klo 11.11:   
Kyllä puhelin ihan tiedostonsiirrossakin toimii MSD kompilanttina, eikä taida Windowsillakaan mitään ajureita asenella. Kokeilin huvikseni Pegasoksen taka-USB:ja, ja sieltä tuntui tulevan latausta paremmin. Miksi sisäinen USB toimi huonommin, jäi hämärän peittoon.

 

hooligan/dcs
Maanantaina, 3. heinäkuuta, 2006 - klo 11.56:   
Töissä ei ainakaan kaverin eriksoni suostunut latautumaan ilman ajureita. taitaa olla vähän valmistaja/luurikohtaisia nuo

 

Frn
Maanantaina, 3. heinäkuuta, 2006 - klo 16.48:   
@hooligan/dcs: Mielenkiintoista, et muistaisi mallia? Itselläni on SonyEricsson 750i. Eipä kyllä ajurit selittäisi sitä, miksi toisesta portista toimii ja toisesta ei.

 

hooligan/dcs
Maanantaina, 3. heinäkuuta, 2006 - klo 22.12:   
@FM

Itellä on K500i, ja eukolla joku uus lutka-simpukkamalli.. olen nyt vaan lomalla enkä pääse itse testaamaan, kaapelit löytys iteltäkin. Se oli suht tuores luuri kuiteskin, mallia en vaan muista.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: