MOS SDK toteutus

Saku-foorumi » Uusi sukupolvi: MorphOS » Ohjelmointi » Viestit 2006 » MOS SDK toteutus « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Frn
Torstaina, 4. toukokuuta, 2006 - klo 0.18:   
STL:n toteutus ihmetyttää MOS SDK:ssa. Onko tosiaan niin, että esim. vector::at(int) on jätetty toteuttamatta, ainakin sellainen virhe tulee. Onhan se legacy-funktio, mutta kuitenkin aika käytetty. Iteraattorilla näyttäisi toimivan niin kuin pitääkin.

Lisäksi STL näyttää antavan kipeät määrät varoituksia aggregaatti-palautuksista, erikoista. Vai onkohan mulla taas vaan "time to upgrade"?

 

itix
Perjantaina, 5. toukokuuta, 2006 - klo 17.40:   
Taitaa olla ettei toi toimi GCC2:lla. Jos innostusta riittää voit yrittää kääntää uusimman GCC4:n tai odottaa että Gunther Nikl saa päivityksen valmiiksi.

 

Frn
Lauantaina, 6. toukokuuta, 2006 - klo 15.45:   
Iteraatori ja operattori-indeksointi toimivat kyllä. Oli täysi yllätys, että vector::at(int) ei toimi, vaikka sama toiminnallisuus löytyy. Sattumalta tuo toimimaton menetelmä oli se, mitä tuli ensin kokeiltua ja oletin siitä, että STL on jotenkin rikki. Voi olla kyllä mahdollista, että GCC2 on tosiaan niin vanha, ettei tuota siinä edes pitäisi olla.

Eipä tuolla mitään suurempaa merkitystä ole, kunhan tuon tietää, paitsi porttaukset voi olla hitusen työläämpiä. Täytyy vaan näköjään tottua kaikkiin pieniin yllätyksiin näiden vanhempien työkalujen kanssa.

Noihin SDK:n warningeihin ei taida olla muuta lääkettä kun suppressoida ne pois ja koodata tarkemmin. Vai onko tuo ihan normaalia?

 

itix
Maanantaina, 15. toukokuuta, 2006 - klo 13.32:   
MorphOS SDK:n GCC2:een on tullut päivitys joka saattaa auttaa tai sitten ei, vaikea sanoa... Päivityksen saa MDC:stä, Files section.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: