Thendic konkurssin -sotkujen selvitys...

Saku-foorumi » Uusi sukupolvi: MorphOS » Yleinen keskustelu » Viestit 2005 » Viestit 12/2005 asti » Thendic konkurssin -sotkujen selvitystä aiotaan alkaa « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Joanna
Maanantaina, 11. heinäkuuta, 2005 - klo 18.58:   
Poimittu Morphzone.org:ista. linkki
Nyt kun Genesin lupaama Pegasos 1->2 on (ainakin melkein) hoidossa, BBRV ilmoittaa että heillä on seuraavana tarkoitus alkaa paikkaamaan Thendic:in konkurssin aiheuttamia vahinkoja.

En tiedä mitä he aikovat tehdä tai tekevätkö mitään, mutta koska asia on ollut tärkeä ja jätti aikoinaan monille pahan maun Genesin/BBRV:n toiminnasta uskoisin asian seuraamisen täällä saavan kiinnostusta?

 

itix
Maanantaina, 11. heinäkuuta, 2005 - klo 20.14:   
Olikohan jossain joku Genesi-sotkuille omistettu nettisivu... hmm... ei, eikai... ei tule mieleen.

 

Joanna
Maanantaina, 11. heinäkuuta, 2005 - klo 20.26:   
Tjaa--- Pelkästään Thendicin kaatuminen (pretory yms taustoineen) lienee kaikkine kiemuroineen semmoinen sählä että harvalla on riittävästi tietoa siitä kirjoittamiseen. Ja ne jotka tietävät eniten ovat lähinnä Genesin corea joten...

 

Jon
Maanantaina, 11. heinäkuuta, 2005 - klo 22.05:   
David Gerberin haastattelussa oli jotain tietoa...ainakin monilla MorphOS-kehittäjillä oli sen mukaan sopimus Thendicin kanssa.

 

Joanna
Perjantaina, 15. heinäkuuta, 2005 - klo 11.33:   
Jon: jos muistan oikein niin yksi tärkeimmistä Thendic-konkurssin takia kärsineistä Stefan Stunz joka lienee tunnetuin MUI -käyttöliittymästään ...

EN tiedä mitä mahdollisesti on tekeillä taustalla mutta minusta tuntuu ettei äskettäin julkaistu Mui:n uusi/parannettu versio ole ajankohdaltaan ihan sattuma, vaan että sillä voisi olla jotain tekemistä tuon aiemmin linkittämäni BBRV:n kommentin kanssa.

Toivoakseni tämä kohtuullisen ajaan sisällä johtaa siihen että MorphOS pikkuhiljaa pääsee eroon sotkuista ja sen kehitys/julkaisu normalisoituu.

(note).. Piti tarkistaman asia.. www.morphos.net sivuilla on Stunz edelleen mainittuna, mitä sitten tarkoittaakaan?

 

Jon
Perjantaina, 15. heinäkuuta, 2005 - klo 13.28:   
Joanna: toivottavasti. Jos Gerberin haastatteluun on luottaminen, niin MorphOS kärsi melko paljon Genesin takia ja moni kehittäjä hankki leipänsä muualta.

 

Joanna
Perjantaina, 15. heinäkuuta, 2005 - klo 14.41:   
Jon: Samaan aikaan on ainakin minusta rehellisyyden nimissä sanottava että ilman Genesiä/BBRV:tä tuskin kukaan heistä olisi saanut rahallista korvausta Amiga/MorphOS harrastuksestaan.

Ymmärrän kyllä myös että rahavirran äkillinen loppuminen herätti katkeruutta ja että jälkiviisaasti on helppo sanoa että paljon rahoista meni ihan turhuuteen. BBRV:llä oli todella erikoinen tapa 'keksiä' ihmisille rahaneteisiä virkoja ja valitettavan moni (mm. Amiga.org Wayne) otti vastaan viran jota ei (genesiltä kuuluneiden kommnettien mukaan) pystynyt täyttämään.

 

itix
Perjantaina, 15. heinäkuuta, 2005 - klo 19.32:   
Jon: Ilman Genesiä developerit olisivat joutuneet hankkimaan joka tapauksessa leipänsä muualta. Sen sijaan lupaukset "maksetaan pian, kunhan se ja se tulee jne" ovat sitä Genesin pimeää puolta.

 

Jupp3
Perjantaina, 15. heinäkuuta, 2005 - klo 23.39:   
Ja mielestäni noita "epävarmoja lupauksia" on ollut Genesin ympärillä muutenkin - ei vain developereille maksamiseen liittyen...

 

itix
Lauantaina, 16. heinäkuuta, 2005 - klo 0.38:   
Heh... hyvä nyrkkisääntö on että jos BBRV lupaa lahjoittaa kymmenen egeä huomiseksi niin saat vitosen puolen vuoden kuluttua. Ennen sitä sinua on spammattu bisnesideoilla sun muulla EVVK:lla ja saat alkaa itse kysellä sen kympin perään.

 

Joanna
Lauantaina, 16. heinäkuuta, 2005 - klo 11.43:   
Itix: Tuo on hyvin tiivistetty.. Ihan liikaa ideoita ja projekteja, eikä todellista halua/aikaa valvoa ja tukea niitä.

Itse vältin mahdollisuuksien mukaan noihin mukaan menemistä ... Kerran tosin mokasin sillätavoin että väistäessäni heidän ehdottamaansa projektia ylipuhuin Hooliganin toimimaan 'demo-ryhmäkoneiden' välittäjänä. En muista ihan tarkkaa loppusaldoa siitä mutta käsittääkseni ainakin osa ryhmistä oikeasti sai aikanaan koneet/emot???

 

hooligan/dcs
Lauantaina, 16. heinäkuuta, 2005 - klo 13.24:   
Kaikki saivat koneensa. Bonuksien kera.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: