Creative MuVo USB

Saku-foorumi » Uusi sukupolvi: MorphOS » Yleinen keskustelu » Viestit 2005 » Viestit 06/2005 asti » Creative MuVo USB « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Frn
Keskiviikkona, 16. maaliskuuta, 2005 - klo 0.18:   
Ostin tuossa Creativen 128MB MuVo MP3-soittimen. Kyseessä on siis USB muistitikkuun integroitu MP3-soitin, jonka pitäisi olla MSD-kompilantti.

Ongelma: Kytkiessäni sen Pegasoksen USB-porttiin valo syttyy ja kaikki on fyysisesti kunnossa. Levyä ei vain tule Ambientin ruudulle. Jopa asematunnus UMSD: mounttaa, mutta not a valid dos diskinä. Poseidon pistää kaikkea NAK timeouttia yms. mutta sitä se tekee jonkin verran muillakin kalikoilla, jotka siis toimivat.

FAT95 on asennettu ja toimii muiden USB-muistien kanssa ok. Kokeilin Wizorin ohjetta Saku 42:ssa laittaa "No initial reset"-lippu päälle, mutta ei banaania.

Hieman korpeaa, kun joka paikassa kerrotaan, että MuVo toimii suoraan, mutta kun ei toimi! Kortti on fat-formatoitu valmiiksi ja sillä on testibiisikin. Formatointi uudestaan saattaisi olla vaihtoehto, mutta en ole vielä uskaltanut tuolla fat95:lla kokeilla.

No niin, kokemuksia, ideoita? :)

 

Jupp3
Keskiviikkona, 16. maaliskuuta, 2005 - klo 19.37:   
Ihan heittona vaan "Simple SCSI" ja/tai "Translate CMD6->CMD10"

 

Frn
Keskiviikkona, 16. maaliskuuta, 2005 - klo 21.48:   
Jupp3n innoittamana kokeilin vielä noita lippuja, mutta tämä ei auttanut. Olin kyllä jo testannut aika monta kombinaatiota läpi. Laitoin nuo siis usb/classes/massstorage.device-asetuksiin ja use as defaults. Sitten huomasin, että myös itse laitenimeä klikkaamalla pääsee käpistelemään laitekohtaisia asetuksia, missä nuo muutokset eivät näkyneet. Iskin sinne kokeeksi nuo kaikki ketjussa mainitut liput päälle ja vielä better removable supportin. Samoja virheitä tulee edelleen, mutta lopulta laiteikoni ilmestyy Ambient-ruudulle.

Voi olla omaa kokemattomuutta, kun ei ole tarvinnut ennen noita USB-asetuksia ruuvailla, mutta oletin, että massstorage.deviceen tehdyt muutokset olisivat riittäneet. Näin ei kuitenkaan ollut.

Kiitos Jupp3 inspiraatiosta, nyt näyttäisi toimivan. :)

Ja vinkkinä, MuVo 128MB on plussakorttitarjouksena Anttilassa 40e, jos jotakuta kiinnostaa.

 

Jupp3
Keskiviikkona, 16. maaliskuuta, 2005 - klo 23.10:   
>mutta oletin, että massstorage.deviceen tehdyt muutokset olisivat riittäneet.

Ilmeisesti laitteelle tehtiin omat asetukset (sen hetkisen defaultin mukaan) kun sitä ensimmäisen kerran käytit?

Itsellänikin taisi olla juuri sama ongelma ensimmäisen muistikortinlukijan kanssa...

 

Frn
Keskiviikkona, 16. maaliskuuta, 2005 - klo 23.54:   
Jupp3: niin varmaankin aluksi, mutta boottailin konetta aina välillä, joten asetusten olisi minun jätkeni mukaan pitänyt propagoitua myös yksittäisen laitteen tasolle viimeistäin bootin yhteydessä. Jostain syystä näin ei ollut käynyt. Joko en ymmärrä prefsin logiikkaa tai sitten jossain on vikaa. Mutta hyvä että tämä selvisi ja playeri soi.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: