Käyttöjänniteet

Saku-foorumi » Uusi sukupolvi: MorphOS » Yleinen keskustelu » Viestit 2004 » Viestit 06/2004 » Käyttöjänniteet « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

JPQ
Maanantaina, 14. kesäkuuta, 2004 - klo 14.30:   
Eli millä jänniteellä G3/600Mhz toimii ? entäs G4 jonka kellotaajuutta (senkin voi sanaoa) juuri en muista ? tarkoitan siis sitä G4:sta mitä nykyään Pegasos2:set käyttää...

 

hooligan/dcs
Maanantaina, 14. kesäkuuta, 2004 - klo 14.38:   
CPU vertailua

 

Jope
Maanantaina, 14. kesäkuuta, 2004 - klo 22.30:   
JPQ, jos oikeasti haluat mitata sen powerin oikeellisuuden, niin katso hardwarebookista ATX-powerin nastajärjestys ja yleismittarilla mittaat jännitteet ATX-liittimestä koneen käydessä.

Sinne mahtuu hienosti yleismittarin probet selkäpuolelle johtojen viereen.

Kaltaisesi yleisnero tiesikin, että musta on maa, punainen on +5 ja keltainen on +12.. Muut värit selviävät nastajärkästä.

 

JPQ
Tiistaina, 15. kesäkuuta, 2004 - klo 1.01:   
Jope: en muistanut mutta minulla on henkilö joka huolehtii tuosta puolesta. ja osaa varmasti homman uskallan sanoa varmaan mutulla kymmeniä PC:tä kasannut ja huoltanut muutenkin tuntee elektroniikkaa.
PS. mitä minä poweria mittamaan ja kysymys ei liity ongelmieni selvitykseen suoranaisesti mitenkään. Enkä usko että uusi tehokaampi poweri olisi yhtä ongelmallinen kuin vanhakin eli siksi vaikea uskoa että poweri on ongelma kohta.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: