MorphOS ja Mui + PEGASOS2

Saku-foorumi » Uusi sukupolvi: MorphOS » Yleinen keskustelu » Viestit 2004 » Viestit 06/2004 » MorphOS ja Mui + PEGASOS2 « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

JPQ
Keskiviikkona, 9. kesäkuuta, 2004 - klo 20.25:   
Välillä kun tuota muita säätelen niin kone jämähtää niin mikähän on syynä näyttö kortti on Voodoo3 2000 AGP ymmärtääkseni. Eli onkohan kortti huonosti kiinni vai nnko muusta kyse ??? PS. eikun partioimaan. Kaatuilipa unohdin sanoa myös partitiointi työkalu aikaisemmin tänään ja se näytä olevan mui softa. Kivan nopea kone muuten kun FXPaint Liteä kokeilin....

 

itix
Keskiviikkona, 9. kesäkuuta, 2004 - klo 21.14:   
Onko sulla USB-näppäimistö/hiiri?

 

JPQ
Keskiviikkona, 9. kesäkuuta, 2004 - klo 22.21:   
ítix: näppistä ei ole mutta hiiren saan apaderin poistolla USBiinkin (Logitech) kiinni ja tuntuu olevan tosiaan graafista epävakautta nyt kun sain netin auki kappas vain miltei heti kun ikkunaa rupean siirtämään Voyager kaatui.:)
Ihan kuin liian ripeä toiminta kaataisi koneen.:(

 

Jupp3
Keskiviikkona, 9. kesäkuuta, 2004 - klo 23.18:   
No Voyager on nyt aina ollut "epävakaa"...

 

JPQ
Keskiviikkona, 9. kesäkuuta, 2004 - klo 23.28:   
Jupp3: öhöm. joojoo mutta huomaatkos että noi muutkin kaatuilee ja
selkeästi ongelma muualla kuin Voyagerissa kun ambientinkin prefsit
kaatuu ja myös partitiointi työkalu.

 

itix
Torstaina, 10. kesäkuuta, 2004 - klo 0.13:   
Enpä tiedä mutta kun sanoit että CDROM ei toiminut jänniteongelmien takia niin saatiiko ongelma kokonaan ratkaistua?

 

JPQ
Torstaina, 10. kesäkuuta, 2004 - klo 0.47:   
itix: kyllä kone on ajo kunnossa muuten eli vain näitä pieniä (liian usein silti) ongelmia esiintyy. Tämä Voodoo 3 2000 on AGP versio.:)

Uskoisin mitä olen tarkaillut niin ongelma MUI alueella koska eräät suht.raskasta graffaa ajavat 68k softat toimii paremmin kuten myös fxpaint lite.

 

itix
Torstaina, 10. kesäkuuta, 2004 - klo 3.32:   
Humm... ootko asennellu mitään 68k kirjastoja?

 

JPQ
Torstaina, 10. kesäkuuta, 2004 - klo 4.20:   
jos ne menee kuten oletan SYS:LIBS kansioon ainoastaan pgs.libraryn
joka photogenics softan osa. En ole varma mutta vakaampi tuntuu nyt
olevan tosin kaatuilu tai jämähtely tarkemmin olisi kiva saada pian
kuuriin. Kaatuu ilman loogikkaa mutta tuntuu kaikkea yhdistävän MUI.

 

rturja
Torstaina, 10. kesäkuuta, 2004 - klo 4.37:   
Toimiiko Morphosissa DosTrace tai SnoopDos tms. Tuli mieleen sellainen, että MUI kaatuu etsiessään jotain puuttuvaa modulia tms?

 

itix
Torstaina, 10. kesäkuuta, 2004 - klo 12.46:   
SnoopDOS toki toimii.

 

Joanna
Torstaina, 10. kesäkuuta, 2004 - klo 12.51:   
rturja: Ainakin SnoopDos toimii ok, joku ominaisuus vanhemmissa versioissa saattoi sotkea mutta uusimmat on ok.

JPQ: kuulostaisi siltä että joku MUI:n lisäpalikka olisi viallinen,... onko ohjelmien mukana tullut semmoisia?..

 

JPQ
Torstaina, 10. kesäkuuta, 2004 - klo 13.49:   
Joanna: Miamin mukana on ne eräät palat. Lienee eka itse asentamani mui softa tuolla alustalla. Ja sitä paitsi ongelma oli jo ennen sitä........

 

hooligan/dcs
Torstaina, 10. kesäkuuta, 2004 - klo 13.59:   
JPQ:

Boottaa siltä MOS cd:ltä ja katso onko systeemi epävakaa senkin kautta.

 

JPQ
Torstaina, 10. kesäkuuta, 2004 - klo 14.38:   
hooligan/dcs: minusta oli mutta kokeilen mutta tuntuu että sekoilu on
satunnaista ja tuntuu olevan MUI aiheista vai onko emuloidut softat
rauhallisempia kuin natiivit.....
tähän asti kaatuneet ne työpöydän ylävalikon säädöt,voyager,työpöydän
ikkuna mutta sitten fxpaint lite,photogenics5 ja tv paint eivät ole
emuloituna sekoilleet minusta kertaakaan.

 

hooligan/dcs
Torstaina, 10. kesäkuuta, 2004 - klo 14.45:   
Jos cd:ltäkin bootatessa ilmenee ongelmia, saattaa olla kyse esim. viallisesta muistikammasta. Ajapa sieltä jostain cd:ltä se Memtest ja katso toimiiko se oikein.
Olen nyt töissä enkä pääse tarkistamaan missä kyseinen työkalu sijaitsee.

 

JPQ
Torstaina, 10. kesäkuuta, 2004 - klo 17.10:   
memtestin ajoin eikä vikaa ole ja kaatuilu on satunnaista ja luulisi että JIT softat vie muistia enempi kuin noi natiivit MUIt... ja toiseksi kaatuilussa ei ole loogikkaa eikä ole ainakaan pystyssä pysymys tauti kyseessä kun päivä levon ajan ainakin cd bootti pysyi pystyssä hyvin tosin tekemättä mitään mutta silti.

Jämähdys tapahtuu muuten niin että kun jämähtää niin kohdistinkaan ei liiku eli kaikki niinkuin pysähtyy (silmällä arvioiden.... tosin FrodoMUIkin Overlayn ja ei overlayn välillä vaihdosta jämäytti kerran sen vielä kestää se ei haittaa normaali käyttöä. mutta Offtopic Kivaa että overlay juttu osaa pehmennyksen näyttää nebulin kuva heti
aidommalta.

 

itix
Torstaina, 10. kesäkuuta, 2004 - klo 17.25:   
Jos CD-bootti toimii vakaasti niin kiintolevyasennuksessa on jotain vikaa...

"tosin FrodoMUIkin Overlayn ja ei overlayn välillä vaihdosta jämäytti kerran"

Tuo vika taitaa olla Frodossa itsessään... Siihen on bugfixi sitten seuraavassa versiossa (tm). Muuten jos joudut asentamaan 68k MUI-kirjastoja niin ne menevät osoitteeseen SYS:Classes/MUI !

 

JPQ
Torstaina, 10. kesäkuuta, 2004 - klo 19.40:   
itix: joo eikös ohjelman oma kansio niille kelpaa ??? sillain kuin ennen jos ei niin menen heti miten tästä koneen ääreen siis sen koneen. Tämä ei ole se kone tämä on talon yksi PC.(Ei omani eikä ole omaa edes....) ohjelman oma kansio mulla oli joskus ali kansio ohjelman pääkansiolle tuollaisalla fileillä.

kaikki: kokeilen nyt vain väriä taustalla josko auttaa......

 

itix
Torstaina, 10. kesäkuuta, 2004 - klo 20.48:   
Voivat ne toki olla samassa kansiossa ohjelman kanssa. Tarkista kuitenkin ettei siellä ole samoja mitä MorphOS:n MUI tarjoaa. Ainakin NList.mcc tulee nykyään MorphOS:n mukana.

 

JPQ
Torstaina, 10. kesäkuuta, 2004 - klo 22.07:   
itix: mitäs väliä jos on ? (jollei ole kyse siitä että yrittää niitä ekana käytellä) toiseksi "disabloin" noi saman nimiset pistämällä nimiin ! merkin eteen. Tosin ei auta.

Kaikki: Noh yksivärinen taustakaan ei auttanut. Uskalteenko kokeilla CDeeltä fileiden uudelleen kopiointia päälle ? Mitähän ihmettä teen jos tämäkään ei auta???? ja onko teissä Voodoo3 2000 (AGP):sen käyttäjiä jos ongelma onkin kortin ajurit ?

PS. kiva olisi saada tuo vakaaksi että voisi välttää Amigan käyttöä kun täytyy vaihtaa piuhoja koneiden välillä nytten.Plus pöydällä ahdastakin kun kaksi tornia. ja CDeeltä vakaatti bootti testi ei ole kovin uskottava koska silloin en voi oikein mitään softaa ajaa. paitsi jos teen tosi vaikeasti niin voisin ehkä onnistua....
PP. paitsi jos 1024x768x24bittisenä liikaa tuolla kortilla tällä käyttiksellä ?

Tarkemmin muuten ei taida olla MUI joka mättää koska SCSIConfig jämähti kerran tosin siinä ei tullut graffa sotkua ja samoin OpenTTD (graffa sotkuton jämähdys myös) tosin sen sain nätisti lopettua siitä plussaa. ja tuo SCSIConfig esimerkiksi ei todellakaan näytä olevan mui sovellus. Kutne sanoin FX Paint Lite, TV Paint, Photogenics5.0, SDKoon MorphED eivät tuota ongelmia. Mutta Ambient tuottaa... tarkennus ambient noin kerran jämähtänyt tilanteena ikkunaa siirettäessä muitakin sodtia ajoin samalla.

PS. olisi kiva käyttää tosiaan pää koneena tuota Pegasosta2 kaikkeen mihin voi mutta nykyisen vakaus puolen tuntien se on enemmän kuin hieman hankalaa.

 

itix
Torstaina, 10. kesäkuuta, 2004 - klo 23.00:   
Kannattaa kai varmuuden vuoksi asentaa käyttis uudestaan.

Ootko laittanut WBStartuppiin ohjelmia? Jos olet niin mitä?

Entä kaatuuko se vain jos Miami on päällä?

Mut esimerkiksi OpenTTD on niin pomminvarma peli että se ei taatusti itse kaatuile. Ainoat mistä se on riippuvainen on CGX ja AHI.

 

JPQ
Torstaina, 10. kesäkuuta, 2004 - klo 23.06:   
itix: noi ongelmat tulee vaikka ihan puhtalla työpöydällä jos säätöihin kosken ei aina vaan joskus varsinkin tuntuu se lista mistä säätöjen "ala laji" valitaan olla sekoamis herkkä ihan kuin nopea toimintani olisi liikaa jos näin voi olla niin ikävää jos ei enään ole käyttistä modernille koneelle jossa käyttäjä joutuu käyttiksen takia hidastamaan tahtiaan. ja WbStartupissa on ainoastaan vain PegasosMixer (jos käyttis sen sinne pistää jollei niin ei ole sekään siellä) muuta en edes tunnu tarvitsevan.:)
PS. arexxia en vielä asentanut jos sen puute on ongelma niin voi silava.

 

itix
Torstaina, 10. kesäkuuta, 2004 - klo 23.06:   
Oikeastaan, jos se kaatuilee noin rankasti niin kannattaa installoida se MorphOS uudestaan. Siitä sitten yksitellen lisätä ohjelmia ja katsoa kunnes systeemi ratkeaa... Muuten ainakin Voodoo 3 2000 PCI toimii joten eiköhän sen AGP-versionkin pitäisi toimia.

Ei ARexxin puute haittaa ja PegasosMixerin WBStartuppiin laittaa asennusohjelma. Kyllä tuo vaikuttaa hiukan siltä että joku MUI-kirjasto on pielessä. Ota Ambientin valikosta "About..." ja sieltä "MUI"-nappula krediittien lopussa. Sieltä näkee mitkä MUI-kirjastot on sillä hetkellä käytössä...

 

JPQ
Perjantaina, 11. kesäkuuta, 2004 - klo 0.40:   
itix: Minusta oli ennen softien asennustakin ongelmia. Ainoa ei natiivi mui softa lienee nyt Miami,ja lisäksi on hyvä käytöksiä softia kuten Photogenics5,FXPaint Lite (on natiivi),TVPaint. Eikä mikään minusta ole omiaan "päälle heitellyt". Petris on lisäksi asennettuna kuten SDKoonkin mutta petris ei sisällä siis mitään kirjastoja tms. fileitä vain itsensä ja highscore tiedostonsa.
PS. Toiseksi auttaako ketään kuva jos valokuvan saisin tehtyä ? kuvaruutu kaappas ei onnistu koska kone jämähtää ongelman kanssa. Vai onko vieläkin huonoa sähköä se mitä kone saa?????

Kaikki: ongelmasta vaikkei kukaan kuvia halunnutkaan nähdä (noin ehkä 80kilotavua huonoja valokuvista tehtyjä kuvia löytyisi) niin näyttää mui jutuissa siltä että graffa alkaa piirtyä ok mutta sitten kesken piirron jämähtää. otetaan tuo about jossain välissä. Toiseksi tuskin ikkunan raahaminen muilla tehty ambientissa tai noi muutkaan softat ,ja vähän silti mietin sitä poweri juttua aiheuttaako teistä tehon kulutus piikkejä nopea guin käyttely ?

 

itix
Perjantaina, 11. kesäkuuta, 2004 - klo 18.25:   
No eipä normaalistikaan Pegasoksen pitäisi kuluttaa niin hirveästi virtasta. Mutta en oikein keksi muuta kuin syyttää virtalähdettä...

 

JPQ
Perjantaina, 11. kesäkuuta, 2004 - klo 19.18:   
itix: ei virtaa viekkään paljoa se on vissi se , mutta jänniteen vakaudesta puhuin tai piti ainakin puhua.:) Tosin teen vielä tarkkoja tutkimuksia raskain on MOS uusiksi ja yksi on se about requesterista tutkin mitä versioita MUI palat on.
PS. luithan ongelman kuvailun.
Kaikki: joskus jämähtää ennen kun graffa bugaa.:)

Jos ongelmani ei ole poweri eikä korttien kiinnityskään eikä MUI tai muut solmu MorphOSissa niin mitä ihmettä teen ??? Harmi vaan nyt ei ole powerin hankintaan mahdollisuuksia. :(

 

itix
Lauantaina, 12. kesäkuuta, 2004 - klo 2.39:   
Powerin voi ottaa toisestakin koneesta...

 

JPQ
Lauantaina, 12. kesäkuuta, 2004 - klo 14.13:   
itix: joo jos toinen kone on veljen PC kone sai sen mikä tässä oli alunperin tarkoitus olla siinä toimii kuulemma OK ja tässä oleva on taas siitä. Ja tuolla toisella ei edes CDROMit ja WD tunnistunut.:) ja toiseksi Amigassa minulla AT poweri jossa sitä tarvitsen eikä AT poweri korvaa ATX poweria.:)

 

Frn
Lauantaina, 12. kesäkuuta, 2004 - klo 19.17:   
JPQ: pari veikkausta, mistä kannataa lähteä liikkeelle: virtalähde, muisti, näytönohjain. Noita kannattaa kokeilla muissa koneissa ja jos mahdollista, kokeilla Pegasokseen toisia kappaleita.

Mulla esim. oli ongelma näytönohjaimen kanssa se, että alkuun toimi ok, mutta jossain vaiheessa alkoi grafiikan korruptoituminen. Syyksi paljastui lopulta (kun kaikki muut olin eliminoinut pois, tietysti) Voodoo 3:n huonosti kiinnitetty jäähdytysprofiili. Enkä tarkoita sitä Avengerin päällä olevaa (sen tarkastin ensin), vaan regulaattorin jäähdytystä. Kiristettyäni sen jäähdyttimen, kone toimi taas normaalisti. Regulaattorin jäädytysprofiili oli siis ihan oikein näköisesti paikoillaan, siitä ei pystynyt päällepäin sanomaan, että se oli hivenen irti regulaattorista.

Tarinan opetushan oli se, että erikoisempiin vikoihin on usein selitys, jota ei tule heti ajatelleeksi, eikä näy välttämättä silmällä. Onnea metsästykseen...

Tuli vielä mieleeni tapa, jolla lopulta löysin vian sijainnin tässä tapauksessa. Aktiivijäähdytin tuulettimella yhtä komponenttia kerrallaan ja kun totesin sen alkavan vaikuttamaan virheellisen toiminnan ilmenemisen viivästymiseen, alkoi syyllinen selvitä. Tämä tietysti toimii vain, jos on kyse lämmön aiheuttamasta viasta...

 

JPQ
Lauantaina, 12. kesäkuuta, 2004 - klo 21.30:   
Frn: tuskin tuon kiinnitys on löystynyt sen jälkeen kun tuo edellisessä koneessaan oli tuo Voodoo3 ja muisti testi sanoo että muisti on OK. ja Poweri toimii PC:eessä OK tosin PC on vähemmän nirso kun alunperin mietitty powerikin toimii samassa PC:eessä OK. jämähtikö sinulla graffa juttusi kanssa konekkin vai sekoiliko vain graffa???
PS. vinkit pidän silti mielessä.

Tänään meni ehkä toisen kerran Ambient "meditointi" tilaan eli epäilen poweria. Koska siinä yhteydessä graffa ei mättänyt. Siksi koska syyllinen on aina kiva tietää eikös ?

 

JPQ
Maanantaina, 14. kesäkuuta, 2004 - klo 16.55:   
Epävakaus ei johtune powerista tänään näet vaihdettiin se.:(:(:(
PS: voi järkäle jos olen liian ripeä tälle käyttikselle....

 

Jope
Maanantaina, 14. kesäkuuta, 2004 - klo 20.46:   
Sitten kokeilemaan toisilla muisteilla ja näytönohjaimella..

 

JPQ
Maanantaina, 14. kesäkuuta, 2004 - klo 22.46:   
Jope: näytön ohjain menee testiin heti kun voi ja muistista ainakin se
muistin tarkistus komento sanoo että se on ok. Toki sekin pitää ilman
muuta tarkistaa.

 

Frn
Tiistaina, 15. kesäkuuta, 2004 - klo 21.04:   
JPQ: En olettanutkaan, että sulla olisi sama vika. Kunhan inspiroin vianetsintää kun ei musta tuohon muutakaan hyötyä ole. Jos vika ei löydy normaalimenetelmillä, se voikin olla siellä, mistä sitä ei osaa hakea.

Vaikea sanoa/muistaa jämähtikö kone lopulta, kyllä se jonkin aikaa ainakin toimi korruption alettua. Lopulta kuva oli sellaista puuroa, että ihan sama toimiko kone vai ei...

> PS: voi järkäle jos olen liian ripeä tälle käyttikselle....
Joo, siinähän on se "Liikuta hiirtä vain 10cm/s" :) No vitsivitsi.

Joanna taisikin jo puhua asiasta, mutta niitten komponenttien pitää olla KUNNOLLA kiinni. Uuden emon liittimet voivat olla hyvin jäykkiä. Tarkista myös, että CPU-kortti on pohjassa asti. Mulla oli joskus pompannut itsestään hieman irti ja jämähtelyähän siitä seurasi. Tämä voisi olla sinunkin ongelma. Ovat menneet säästämään noissa kiinnikkeissä, hiphei.

 

JPQ
Tiistaina, 15. kesäkuuta, 2004 - klo 22.47:   
Frn: mulla menee vaikka muin säätö ikkunan graffat sekaisin ja jämähtää heti perään ja tosiaan huonoja valokuvia asiasta löytyy. Veljeni ei oikein usko enkä minäkään tuohon ja kun pysyy nätisti pystyssä tuntejakin jos en tee mitään ja toiseksi aina tietyn sortin asioissa ongelmia ja yksi asia erityisesti ripeästi toimiessani.:(
PS. kaikki tullaan käymään läpi...

Miten vakaa muuten on tämä MorphOSin kanssa tullut voyager ? nimimerkki noin kaksi kertaa tämäkin on mennyt meditointi tilaan.

 

itix
Keskiviikkona, 16. kesäkuuta, 2004 - klo 0.31:   
Mulla Voyager toimii loistavasti. 68k Voyager oli tosin hyvä reset-nappulan korvike, mut PPC-versio toimii kuin junan vessa.

 

itix
Keskiviikkona, 16. kesäkuuta, 2004 - klo 0.33:   
Harmi kyllä ettei MorphOS osaa bootata automaattisesti kun softa kaatuu. Voisi klikkailla Voyagerin 68k demoa aina kun haluaa bootata koneen. A1200:ssa se toimi loistavasti. No, kaikkea ei voi saada.

 

Joanna
Keskiviikkona, 16. kesäkuuta, 2004 - klo 0.54:   
jpq: ei kannata yrittää katsella Flash-animaatioita sillä.. Flash plugini kaataa Voyageria (+ kun äänet ei siinä toimi niin ei se ole kauhean kivaa).. En ole varma viimeismmästä versiota mutta aiemmassa kannatti se plugini suosiolla siirtää muualle...

Toinen mikä aiheuttaa Voyagerille ongelmaa on se jos muistitila loppuu kuvien konvertoimiselta ja näyttämiseltä, mutta se ei pitäisi olla ongelma. Niin vähän vaapata muistia sinulla tuskin on koneessasi.

 

JPQ
Perjantaina, 18. kesäkuuta, 2004 - klo 20.24:   
Kaikki: Ensi keskiviikkona pääsenen testamaan sitten Radeon 7000:sen kaikkihan niistä toimii eikös? jos ei niin mitkä ei ? ja mitkä oli muuten hyvä kuvaiset niistä ?
Joanna: eräät sivut toimii nätisti flashilläkin (kuten vaikkapa Bloodpit nimisen bändin kotisivun etu sivun "slideshow" ja toisena yksi Harry Potter sivu) ja ongelma ei todellakaan vaikuta olevan Voyager siis minun ongelmani.

Voodoo3 2000 AGPeeni en tiedä äkkiä kokeillen siis nopeassa pikakokeessa joka epäpätevin menetelmin tehty (mahdoton sanoa noin pienen käyttö hetken mukaan mitään varmaa koska kaatuilu muutenkin satunnaisen oloista joskus tapaahtuu heti joskus täytyy odottaa pitkäänkin) saattoi olla vaakampi 16bit tilassa. Tosin 16bit Ambientti esimerkiksi ei kuulosta hyvältä? eikä ainakaan ImageFX tai FXPaint Lite tai Photogenics5.0 16bit tilassa tilassa. Niistä olen periaateessa haluamassa eroon hyötykäytössä...

Heti=alle minuutin sisällä tuossa testissä millä asiaa tutkin joskus menee paljon pidempäänkin. Ja tuo on testi on jossa sen saa nopeiten aikaan (se jämähdyksen) on vaikkapa nopea Ambientin User interface settingsin alakategorian nopea vaihtaminen. Tapahtuu sitä muuallakin toki mutta tuo helpoin tapa saada se tapahtumaan...

Itix: Voi rahvattu vieläkin unohtui eli mitä väliä olisi sillä jos olisi USB hiiri ja näppis ? tai ei ole.

 

itix
Lauantaina, 19. kesäkuuta, 2004 - klo 21.02:   
16bit on ihan ok ambientille... vaikka tietysti ei niin hyvä kuin 32bit mut ei siihen kuole...

Ja USB:stä muistelin vain sitä että jollain oli jumiutumisongelma sen kanssa, mut en muista mikä siinä oli vikana tms.... USB:ssa oli jotain hämärää tai jotain, mut jos sulla ei edes ole USB-hiirtä tai -näppistä niin ei voi olla sama.

 

JPQ
Lauantaina, 19. kesäkuuta, 2004 - klo 21.58:   
itix: jaa kyllä siihen miltei kuolee jos tekee softia jotka käyttää amibient ruutua toiseksi en ole varma ja tosiaan kuten tuolla jossain kait lukee keskiviikkona siis tulevana pääseen radeon 7000:sen kanssa kokeilemaan.:) ja toiseksi tuollainen noin lyhyt testi ei sano mitään varmaan mutta minä en ymmärrä miksi tuo 16bit toimisi paremmin viehän se vähempi muistia joo siltikin en ymmärrä.
PS. täytyy selvittää mitä näyttö tilaa se toinen voodoo kansalainen käyttää.

Mitenhän MorphOShin shelliin saisi fontin ? nykyinen menetelee jotenkin mutta se on aika pientä... Nimimerkki vaihtaisin sen olettavasti mieluiten sgiscreen (13pistettä...) fonttiin on selkeä ja kivan pro...

 

bored
Maanantaina, 21. kesäkuuta, 2004 - klo 19.10:   
System Settings -> Font

 

JPQ
Maanantaina, 21. kesäkuuta, 2004 - klo 20.11:   
bored: jaa jos tuo se mitä katselin jo niin ei tunnu tottelevan... tosin kohta yritän uusiksi kun laitan pegan piuhoihin kiinni.

Mistäs löytyy layout.gadget V40 ja jos se löytyy OS3.9 cdeeltä tarviiko se jotain muuta kuin classes hakemin gadgets alihakemistosta saman nimisen fileen ? entäs onko zonexploreilla muita toiveita ??

 

itix
Maanantaina, 21. kesäkuuta, 2004 - klo 23.27:   
Kopioi CD:ltä koko SYS:Classes/Gadgets sisältö. Varma on aina varmaa.

 

JPQ
Tiistaina, 22. kesäkuuta, 2004 - klo 0.04:   
itix: niin tein mielestäni.jos OS3.9 cdtä tarkoitat...

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: