Pegasos-mainos Amiga.orgissa

Saku-foorumi » Uusi sukupolvi: MorphOS » Yleinen keskustelu » Viestit 2003 » Viestit 03/2003 » Pegasos-mainos Amiga.orgissa « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Janne
Perjantaina, 7. maaliskuuta, 2003 - klo 19.20:   
Pegasos on näemmä saanut viimein mainospaikan Amiga.orgissa...

 

Janne
Perjantaina, 7. maaliskuuta, 2003 - klo 20.31:   
Wayne kommentoi:

http://amiga.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=6907&forum=9

 

hups?
Perjantaina, 7. maaliskuuta, 2003 - klo 23.04:   
"Error - The forum/topic you selected does not exist. Please go back and try again."

 

MarkoS
Perjantaina, 7. maaliskuuta, 2003 - klo 23.14:   
Forum: Talk-about
Subject: Farewell Everyone

http://amiga.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=6907&forum=1&11

 

Tero
Lauantaina, 8. maaliskuuta, 2003 - klo 13.59:   
Ihan olematta puolueeton. Omasta mielestäni Amiga.org pitäs pitää nimenomaan Amiga sitenä ihan siis rauhan mielessä. Onhan sitten näitä MOS/Pegasos sitejäkin ihan tarpeeksi, kuten MorphOS news. Miksi siis on ihan väkisin vietävä sitä MOS asiaa myös Amiga.org:n?

Tarkotan sitä, että jättäsivät nyt jonkin siten myös amiga-onlyksi, kun on MOS onlyjakin. Kaikki ei kuitenkaan ole kiinnostunut MOS:sta ja pegasoksesta. Herättää ihan turhaa närää se, että joka sitestä ollaan pikkuhiljaa muokkaamassa MOS siteä.

En yhtään ihmettele, että MikeyC lähti ja varmasti lähtee moni muukin, kun missään ei voi enää olla rauhassa vaan se saakelin sota viedään jokaikiselle sitelle.

 

Tero
Lauantaina, 8. maaliskuuta, 2003 - klo 14.29:   
Olematta puolueellinen piti sanoa :) Hih

 

jPV
Lauantaina, 8. maaliskuuta, 2003 - klo 14.42:   
Tero: Minusta MOS/Pegasos on niin vahvasti sidoksissa Amigaan, sen ohjelmiin, sekä sen käyttäjiin, että miksi se olisi väkisin pidettävä pois amiga-aiheisilta sivuilta? Kyllähän varmaan useimpia amigisteja kiinnostaa tiedot Amiga-yhteensopivista tietokoneista, vaikka eivät sellaista olisi hankkimassakaan. Minun mielestäni kaikilla Amiga-sivuilla sopisi jutella rauhassa classic-amigasta, os4:stä ja mos:sta sekä niihin liittyvästä hardwaresta. Ainahan kaikilla sivuilla on jotain, joka ei kiinnosta kaikkia ja helppohan ne jutut on ohittaa. Ja miksi pitäisi kulkea silmälaput silmillä ja seurata vain juuri sitä omaa käyttöjärjestelmävariaatiotaan... sitten voisi ymmärtää jotenkin, jos olisi kyse kokonaan toisistaan riippumattomista platformeista.

 

Tero
Lauantaina, 8. maaliskuuta, 2003 - klo 14.50:   
jPV: tarkoitin sitä, että ehkä olisi hyvä olla näin alkuvaiheessa joku yhteinen keskustelualue kuten ANN ja sitten jotkin sivut missä tietystä puolesta lähinnä kiinnostuneet olevat voisi rauhottua ja keskittyä eteenpäin meenoon ilman jatkuvaa sotaa.

Pakko myöntää, että tuo olisi omiaan lisäämään kahtiajakoa, mutta ei se jatkuva sotakaan ole hyväksi. Se on jo aika selvää, että OS4 ja MOS porukka ei tule samalla sitellä toimeen keskenään.
Täällä nyt onneksi on suht rauhallista :) Ehkä suomalaisten pidättyväisyydessä on jotain hyvääkin :)

 

JPQ
Lauantaina, 8. maaliskuuta, 2003 - klo 15.07:   
musta amiga.orgiin kuuluu myös Pegasos jutut teknisestihän se on yhtä Amiga kuin AmigaOnekin eli oikeastaan hyvin vähän. Mutta Czech Amiga Newsissa Linux juttuja mitä ne siellä tekee ?

 

Yoda
Lauantaina, 8. maaliskuuta, 2003 - klo 15.09:   
Indeed in the dark side of the Force the MorphOS is: One of it's developers is Piru (Devil in English) and there's also Darth_X... :D

 

Markus
Lauantaina, 8. maaliskuuta, 2003 - klo 15.47:   
Tuntuu vähän siltä, että tilanne on se, että osalle ihmisistä "the Amiga" on fiilikset vanhoilta hyviltä ajoilta + nykyinen nimenomistaja Amiga Inc. kumppaneineen. Nyt kun sitten mm. OS4 on myöhstynyt myöhästymistään ja Amiga Inc viettää pitkälti hiljaiseloa, niin yhteisö pelkää asioiden olevan huonosti. Pelissä ei ole vain "uuden Amigan" olemassaolo, vaan suuri tunnemöykky henkilön sisällä, eräänlainen nuoruudesta alkunsa saanut tunnejatkumo, jonka odotetaan jatkuvan. Osa ottaa itseensä sen, että Amiga Inciä kumppaneineen pilkataan, koska "Amiga on lapsuus" kuten Assemblyn 2001 voittaja demon nimi on. Tarkoitan, että koko Amiga-asia saattaa herättää osassa ihmisistä regressiota, he ikään kuin taantuvat sinne nuoruutensa tai jopa lapsuuteensa, mistä hyvät fiilingit tulevat (Amiga OLI vallankumouksellinen kone, joka teki lähtemättömän vaikutuksen) ja kokevat, että sitä "pientä poikaa tai tyttöä" pilkataan, kun nykyistä nimenomistajaa pilkataan... Lisäksi Amiga Inc saattaa joillekin olla kuin isä, jota katsotaan alhaalta ylöspäin...

Genesi edustaa jonkinlaista isäpuolta, jota ei hyväksytä ja/tai Genesiä pidetään suorastaan perheenrikkojana...

Taitaa olla kaikkien onni, etten kuitenkaan päätynyt opiskelemaan psykologiaa aikoinaan, vaikka ala kiinnosti... :)

 

Markus
Lauantaina, 8. maaliskuuta, 2003 - klo 16.07:   
Tuohon tunnejatkumoon vielä, että pelissä on suuret tunteet ja virallisen vaihtoehdon kaatuminen olisi henkisesti melkoinen isku osalle. Joutuisi luopumaan jostain hyvin tärkeästä itselle, ja alkaa rakentamaan uutta. Kyse on vähän kuin tärkeän ihmissuhteen loppumisesta.

Lisäksi jokainen siirto, mikä ei tue virallista Amiga-vaihtoehtoa, on siirto sitä ja samalla itseä vastaan, mikä saattaa tuntua suurelta henkilökohtaiselta loukkaukselta, jolloin henkilö lähtee voimakkaalle puolustuskannalle.

Itseasiassa tuntuu vähän huvittavalta, että jos henkilö päätyy PC + Windows -käyttäjäksi ja jättää Amiga-maailman, niin sanotaan "Good luck, you will be missed", mutta jos päätyy Pegasos + MorphOS -käyttäjäksi on suuri petturi.

Kun katsoo ANN:ssa esim. kiroilun määrää ja muutenkin kielenkäyttöä, niin tuntuu kyllä, että melkoisessa regressiossa porukka kirjoittaa...

Osalla amiga.org:ssa tosin näyttää olevan vain lähinnä tarve päteä, kun jokaisesta pienestäkin virheestä tehdään iso asia sanomalla esim. "what have you been smoking" tms...

Psykoanalyysi loppuu tähän.

 

Janne
Lauantaina, 8. maaliskuuta, 2003 - klo 16.16:   
Markus: Olet varmaan enemmän oikeassa kuin arvaammekaan. Tuostahan siinä on kysymys. Kirjoitin Saku #40:ssä myös kolumnia aihetta sivuten, silloin en niinkään Amigan vaikutuksesta lapsuuteen vaan Amigan parissa pysymyisen vaikutuksesta nykyiseen psyykeeseen.

Mitä tehdä kun joku niin kauan niin tärkeänä pysytellyt asia alkaakin lipsua (oli lipsuminen sitten omissa silmissä yhteisön hajoamista, kuten joillakin, tai, kuten minulla ja monilla, emoyhtiön uskomaton törttöily)? Joillekin ratkaisu on yrittää säilyttää sitä vanhaa hyvää jotenkin (uskotaan Amiga-nimeen laadusta riippumatta ja karataan AmigaWorld.netteihin), toisille taas kylmän realistinen suhtautuminen asiaan ja vaihtoehtojen asiallinen tarkkailu - väittely ja asioiden kyseenalaistaminenkin.

Amiga oli aikansa hienoinen kotitietokone. Se oli upea ja se jätti meihin kaikkiin todella kestävän vaikutuksen. Mietiskelin sitä tossa hiljattain kun vähän innostuin tulevasta Pegasoksesta. Totesin realistisesti itselleni että fiiliksissä voin olla hetken ja ehkä sittenkin kun se tulee, mutta ei se tunne koskaan tule takaisin kuin A500 "tuli kotiin". Ihan samalla tavalla kun ne huipputehokkaat PC:t tai muut jotka ovat arkea (ja paljon parempia kuin se Amiga niin monella miljoonalla tavalla) eivät enää herätä sitä intoa. Kaikki oli uutta ja upeaa silloin. Ei enää.

Hei, me kasvoimme isoksi. Isona asiat eivät enää herätä intoa samalla tavalla - tai ainakin ne ovat erilaisia juttuja. Vibat pitää hakea muualta. Ei se Amiga sellaisena enää tule koskaan takaisin, ei vaikka menestyisikin. Ei mikään varmaan koskaan enää voi saada samaa fiilistä kuin muistoissa kultaantunut Amiga aikoinaan. Mutta se on hienoa. Hienoa että joku juttu elämässä on liikuttanut niin, ja vaikuttanut varmasti monella uravalintaankin.

Hyvä homma. Mutta se ON historiaa. Amiga tulee takaisin jossain muodossa, luki siinä sitten Genesiä tai Hyperionia kannessa, mutta se ei koskaan enää ole se ilmiö joka se joskus oli. Ehkä joku niche- tai set-top-box-markkina ilmestyy ja menestyykin, mutta Amiga oli 80-luvun ilmiö. Maailma on muuttunut. Me voimme joko kaipailla sitä historiaa ikuisesti tai sitten katsoa realistisesti mitä on käsillä ja tehdä valintoja sen perusteella.

Amiga-nimeen liittyy paljon tunnelatausta, mutta itse jätän sen mieluummin historiaan kuin vedän enempää lokaan. Se oli upea juttu aikanaan. Enää ei ole. Nyt se on historian jalkoihin jäänyttä sälää. Tuloillaan olevissa laitteissa on harrastus- ja kenties niche-mielessä potentiaalia, mutta kaikki on muuttunut. Se ei ole sama asia missään tapauksessa. Ei kannata pettää itseään eikä kannata jäädä koukkuun siihen illuusioon että se joku tulee takaisin.

Se vain sokaisee. Sokaisee uskomaan valehtelijoita. Sokaisee pitämään huonoa teknologiaa hyvänä. Amiga oli aikanaan todella loistava tekninen suoritus. Älkää antako kenenkään myydä teille roskaa sen nimellä. Amiga Inc. ja sen edeltäjät ovat tehneet sitä ihan tarpeeksi. Jos oikeasti haluaa kunnioittaa sitä upeaa teknistä suoritusta mitä Amiga aikanaan edusti, niin ostaa jotain yhtälailla nykypäivänä innovatiivista eikä Amiga-nimellä varustettua roskaa... Se on sama kuin 80-luvulla IBM PC:n ostaminen vain siksi että se oli IBM.

Amiga on kärsinyt samankaltaisen (vain pienemmän) kohtalon. Nyt nimellä myydään mitä vaan ja tekninen innovaatio on pelkkä sivuseikka.

Minulle nimi on loattu ihan tarpeeksi. Nyt katselen asiaa eri tavalla. Selvästikään näistä ei ole suurta kiinnostusta työmielessä, joten olisiko niistä harrastukseen. No, pelikoneeksi ei varmaankaan. Entä muuten? Tietokoneyhteisön välikappaleena, kenties. Hyviä ystäviä, yhteenkuuluvuutta, hauskoja tapaamisia, tapahtumia ja tilaisuus vaikuttaa johonkin. Ehkä. Pegasoksesta tuli hyvä tarjous ja tartuin siihen, katsotaan ajattelenko samoin sitten.

 

Janne
Lauantaina, 8. maaliskuuta, 2003 - klo 16.24:   
Tero: Sinulla on ihan asiallinen pointti tuossa "miksi MorphZonella on vaan MorphOS ja Amiga.orgissa MorphOS ja AmigaOS" -kyseenalaistuksessa...

Kysymyshän on siitä, että Amiga tuli ensin ja sirpaloitui vasta sitten. Siitä tuli paitsi yksi sirpaleista, myös se yläotsikko. "Amiga" pitää sisällään löyhän UNIX-määritelmän tapaan monta erilaista mutta hyvin samanlaista käyttistä: AmigaOS, MorphOS ja AROS. Niinpä "Amiga.org" voi luontevasti kattaa nämä kaikki ja historiallinen kehitys on johtanut siihen että näin on käynyt. Monille "Amiga" on nuo kaikki. Kuten monille "UNIX" on UNIX, Linux, NetBSD...

Ilmiselvästikin MorphOS on "Amigan" alijoukko, johon AmigaOS ei kuulu. Näin ollen on loogista ettei MorhpZonella käsitellä AmigaOS:ää.

Tämä tietysti jättää ihan asiallisen kysymyksen, mitäs sitten se "AmigaOS"-alijoukko... Toki he ansaitsevat samalla tavalla oman saittinsa. Itse ehkä nimeäisin sen AmigaOS:n mukaan mutta toki tässä on problematiikkansa.

Pitäisikö Sakun käsitellä vain jotain näistä?

 

JPQ
Lauantaina, 8. maaliskuuta, 2003 - klo 17.55:   
Janne: Tiukoilla kriteereillä tietenkin vain AmigaOnea,AmigaOSia. Mutta minusta kaikista voi jutella.

 

Hooligan/DCS
Lauantaina, 8. maaliskuuta, 2003 - klo 18.36:   
Faktahan on että esim. uutisia ei amiga.orgiin liiemmin ole tullut ilman genesis/pegasos/mos yhdistelmää. jos genesi uutiset poistetaan niin eipä taida liiemmin jäädä mitään uutisoitavaksi.

amiga.orgiin aloin itse kirjoittelemisen pari viikkoa sitten ja toisena päivänä leimattiin "mos-fanaatikoksi". Ja nyt "amigaone vs pegasos" threadissa frieden vastasi minun mielestäni asialliseen postiin todella tökerösti. janne joskus ainitsi miehen olevan tökerö ja ylimielinen. nyt voin olla samaa mieltä

 

MarkoS
Lauantaina, 8. maaliskuuta, 2003 - klo 21.17:   
Hooligan: Keskustelupalstoilla, joissa kumpikaan osapuoli ei puhu äidinkieltään, tapahtuu helposti väärinkäsityksiä. Lisäksi keskustelupalstoilla on vaikea arvioda, kuinka perillä toinen on asioista, mistä puhuu. Tässä _minun_ tulkintani siitä, miten ns. vastapuoli (Niin, avantarina sinulla on Morphosin sininen perhonen, eli ensimmäinen mielikuva sinusta on, että olet pro-morphos) voi tulkita viestisi.

"And judging by late silence from Amiga, plus Hyperion folks can't even give an estimate when it will be ready, it doesn't look too good."

Sanavalinta "can't even" on erittäin huono. Voiko tämän tulkita muuten kuin, että OS4:n on niin alkutekijöissä, että arvioiden tekeminen on mahdotonta? Tähän kun vielä lisää, että Rogue on useaan otteeseen kertonut miksi Hyperion ei enään anna arvioita, sukset ovat välittömästi ristissä.

"I have bet money (5€) that this will happen in 3/4 of 2003."

Vedonlyönti mielletään helposti triviaaliksi, eli tässä annat signaalia, että OS4:n valmistuminen on sinulle samantekevää huvia, eli et arvosta roguen työtä.

"Also there are _rumours_ of A1 board being somewhat crippled and a hack. if this is true, your guess is just as good as mine."

Tässä vaiheessa sanan rumours painottaminen on yhdentekevää, olet jo ns. valinnut puolesi edellisillä lausumillasi ja tämä on pelkästään suolaa avaamiisi haavoihin, kuten myös tätä seuraavat kommettisi.

"My point of view only, fuel up the flamethrowers."

Voiko tämän viestin jälkeen enään kyseenalaistaa, että haluat aiheuttaa pahennusta?

MarkUs: et ole ainoa, jota psykologia kiinnostaa. :-)

 

Joanna
Lauantaina, 8. maaliskuuta, 2003 - klo 22.51:   
Tuosta Amigan vaikutuksesta voin sanoa että omalle kodalle se isku sattui silloin vuosia sitten.. Commodoren meno .. sen jälkeinen aika. En usko että valehtelen jos sanon itkeneeni silloin. Nykyään nämä firmat eivät ole NIIN tärkeitä. Siis voin toki käyttää päivä sillointällöin asian edistämiseen mutta tuskin kumminkaan konkurssi tai pari aiheuttaisi paljonkaan yöunten menetyksiä.

Ja onhan se AmigaWorld.org olemassa jos haluaa virallista totuutta tunnetuilta sisäpiirin puhujilta. Kun paikkaa ja virallista keskustelun linjaa valvoo Mike Bouma niin homma on taatusti kaikkien sääntöjen mukainen. No, nyt hänellä on oma seurueensa joka uskoo kerrankin mitä hänellä on sanottavaa. :)

 

Hooligan/DCS
Sunnuntaina, 9. maaliskuuta, 2003 - klo 19.53:   
Marko S:

Ray Akey vastasi kysymyksiini asiallisesti, miksi hän ei ymmärtänyt väärin postiani? Friedenin vastaus oli "so?", parempi kun olisi jättänyt senkin vähän sanomatta.

-
Sanavalinta "can't even" on erittäin huono. Voiko tämän tulkita muuten kuin, että OS4:n on niin alkutekijöissä, että arvioiden tekeminen on mahdotonta?
-

jos os4 olisi sellaisessa vaiheessa että se on lähellä julkaisua, ei luulisi olevan mitään estettä ilmoittaa esim. kuukautta. sanavalintani 'cant even' on enemmän kuin sopiva, koska os4 ON tällä hetkellä sellaisessa kunnossa ettei sitä vielä useaan kuukauteen julkaista.

ja mitä tulee arvostukseeni hyperionia kohtaan, olen useaankin kertaan kehuhut äijien töitä eri foorumeilla. ja frieden tietää tämän.

kuten myöskin olevan useaan kertaan maininnut etten ole kummallakaan puolella. ei taida olla montaa päivää aikaa kun amiga.orgiin postitin tekstin jossa sanoin että JOS a1/os4 tulee olemaan niin hyvä kun paperilla lukee, heitän pegasosin mäkeen ja ostan sen.

"My point of view only, fuel up the flamethrowers."

jos olet vähääkään seurannut foorumeita viimeisen vuoden aikana, mos vs os4-flamesotia on ollut useampia kymmeniä. kunhan hauskalla tavalla lopetin tekstin, tietäen mitä tuleman pitää.

mitä tulee avatariin, se oli pakko vaihtaa koska edellinen avatar oli kuulemma mainostusta (http://koti.phnet.fi/yh14756/bud.gif)
minun puolestani olisin valmis ottamaan käyttöön vaikka amigaone-logon, mutta sellaista ei nyt ole tähän hätään saatavana. sitä paitsi tuo perhosavatar on nätin näköinen.
mitä tulee minun olemiseeni pro-mos, en tod ole. eihän minulla ole edes pegasos-konetta, kuinka voisin olla pro-mos?

psykologia kiinnostaa mutta.. don't quit your dayjob :)

 

MarkoS
Sunnuntaina, 9. maaliskuuta, 2003 - klo 23.46:   
Hooligan/DCS: Kun tarkkoja ollaan, niin se Friedenin "So?" oli kommentti väitteeseesi, että viesti, johon haluat kommentointia on kypsä ja rakentava. Tämän jälkeen hän kommentoi hauskana lopetuksena tarkoittamaasi lausetta lauseella: "Still insisting on your constructiveness?" Näistä Friedenin kommenteista tein sen johtopäätöksen, että hän ei ollut samaa mieltä viestisi rakentavuudesta ja yritin edellisessä viestissäni poimia kohtia viestistäsi, joita voi tulkita eri tavalla kuin olet tarkoittanut. Jos olisin silloin tiennyt, että Frieden tietää (ja muistaa) sinut, kuten nyt kerrot, olisivat arvaukseni olleet erillaisia. Viestini pointtia se ei kuitenkaan muuta, eli viestien tarkoitusperiä tulkitaan helposti väärin. Takaisin Friedenin vastaukseen, eli kolmannessa ja viimeisessä lauseessa hän kommentoi viestiäsi lauseella: "Other than that, I think Ray's posting sums it up quite nicely." Lyhykäisyydessään hänen viestinsä siis oli: "Olen eri mieltä viestisi rakentavuudesta, mutta Ray vastasi siihen ihan kivasti." Ei tämä minusta nyt niin paha tai ilkeä vastaus ole. Niin, ja syy miksi Frieden kommentoi viestiäsi, vaikka Ray oli jo kommentoinut sitä, johtui luultavasti siitä, että pyysit kommentointia molemmilta (@Mr.Akey *and* Mr.Frieden), et jommalta kummalta. Lisäksi sinun vastaustasi Raylle hän ei välttämättä ollut edes lukenut, kun sen ja hänen vastauksensa välinen aikaero on vain 7 minuuttia.

...Jaa että ei pitäisi jättää päivätyötä? Hah, tietäisitpä vaan kuinka "hyvä" minä siinä olen. :-D

 

Hooligan/DCS
Maanantaina, 10. maaliskuuta, 2003 - klo 6.40:   
Se selittäisikin monta asiaa jos Frieden kommentoi sitä sun tätä ilman lukematta aikaisempia postituksia :)

Ja olen edelleen sitä mieltä että Akey antoi enemmän kuin hyvät vastaukset, oli tarpeetonta Friedeniltä edes ottaa vastauspyyntöäni uudelleen esiin.

 

miksuh
Maanantaina, 10. maaliskuuta, 2003 - klo 13.48:   
Noista sivuista: www.amigaworld.net vaikuttaa äkkiseltään oikein kivalta sivulta. Ja ainakin mitä tulee siellä olevan äänestyksen vastauksiin, niin suurinosa vastanneista tuntuu todella kypsyneen jatkuviin sotiin.

Itsekin olen samaa mieltä kuin Tero ja moni muu ANN:ssa näköjään, että taitaa olla paikallaan alkaa siirtää Amigaone/OS4 keskustelua noilta pahimmin sotien riivaamilta sivuilta tuonne, saavat sitten jäädä riehujat ANN:n ja Amiga.org:n jne.

 

Hooligan/DCS
Maanantaina, 10. maaliskuuta, 2003 - klo 14.06:   
Miksuh:

Samaa sotaa näyttäisi olevan osnewsissä. Ei siitä eroon pääse.

 

miksuh
Maanantaina, 10. maaliskuuta, 2003 - klo 14.36:   
Hooligan: no touhu ANN:ssa ja amiga.org:ssa on ryöstäytyny melkosesesti käsistä. Tuo uus sivu on ainakin jonkun aikaa paljon rauhallisempi kun noi vanhat. Tonne pitää lisäksi rekisteöityä, eli ANN:n Anonymous tyypeistä ainakin osa jättää poistaamatta sinne.

 

miksuh
Maanantaina, 10. maaliskuuta, 2003 - klo 14.41:   
Itse ainakin taidan jatkossa tehdä niin, että luen ennemmin erillisiä MorphOS newsiä ja AmigaWorld.net:a, kun ANN:aa ja Amiga.org:a.

 

JPQ
Maanantaina, 10. maaliskuuta, 2003 - klo 17.42:   
miksuh: ja minä en koskaan ole pitänyt Amiga.Orgista enkä ANNIsta jotenkin vajaa oloisiakin. Siksi seuraan eniten Czech Amiga Newsiä.

 

Hooligan/DCS
Maanantaina, 10. maaliskuuta, 2003 - klo 18.07:   
Czech Amiga News vaan tuntuu olevan nykyään Czech Amiga Olds .. silloin harvon kun sinne uutisia tippuu niin nekin on päivän pari myöhässä kopioitu muualta.
Aikanaan CAN oli minunkin vakiosaitti lukea uutiset, nykyään se on aika pitkälti turha. Ilmeisesti saitin pitäjät ovat laiskistuneet tjs

Ann.lu ja Amiga.org, vaikka ovatkin taistelutantereina tämän tästä, tarjoavat uusimmat uutiset. Ei niitä foorumeita ole pakkoa lukea jos ei kestä katsella kun enemmän tai vähemmän tappelemista.

Amigaworld.net, niinkuin tässä aikanaan (Lauantai, 1. maaliskuuta, 2003 - klo 16.47 :) ) kerroin on aika mukavan näköinen saitti. Kaikkea hyvää ja menestystä toivotan.

 

Janne
Maanantaina, 10. maaliskuuta, 2003 - klo 19.47:   
Hooligan: ANN ja Amiga.org ovat niin suosittuja kommenttien ja foorumiensa takia, uskoisin. CAN oli ennenkin minun vakiosaittejani, mutta nykyisin se on niin... kliininen. :-)

 

Hooligan/DCS
Maanantaina, 10. maaliskuuta, 2003 - klo 21.17:   
oho, edittiä tarviis. kirjoitin kommentin niin nopeasti että saa hädin tuskin selvää. Joskus voisi lukea kerran läpi ennen kuin painaa "Lisää viesti"-painiketta :)

 

Jupp3
Tiistaina, 11. maaliskuuta, 2003 - klo 10.57:   
Thomas Friedeniltä (Tai joltain muulta Hyperion-tyypiltä) muistan lukeneeni kommentin (ann.lu:ssa), joka oli suunnilleen:

"How common. Claim without a proof."

Ja tuolla _ei_ viitattu Hyperionin kommentteihin MorphOSin laittomuudesta, vaan johonkin Hyperioniin liittyvään kommenttiin/arvailuun...

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: