Tulevaisuuden kaikuja

Saku-foorumi » Uusi sukupolvi: MorphOS » Yleinen keskustelu » Viestit 2003 » Viestit 03/2003 » Tulevaisuuden kaikuja « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Janne
Torstaina, 6. maaliskuuta, 2003 - klo 9.57:   
Luinpa uudestaan tuon vanhan haastattelun johon bbrv viittasi.

Suosittelen ottamaan uuden luvun. Genesin asiat voivat aueta uudessa valossa?

http://www.amiga-news.de/en/news/AN-2002-04-00159-EN.html

 

Joanna
Torstaina, 6. maaliskuuta, 2003 - klo 12.10:   
Pahus.. oli paljon pidempi juttu mutta hukkasin sen kun menin klikaamaan tuota linkkiä vahingossa.. No, sen siitä saa kun selain ei oikein hallitse tätä foorumia :)

Ensimmäinen mielenkiintoinen pointti on tuo AmigaDE lisenssi. Siis Thendic oli ensimmäinen asiakas ja se sopimus on heidän lakimiestensä tekemä. Okei.. Vahvistaa käsitystäni siitä ettei Genesi ole turhaan liikkellä asiassa.

Toinen on se 5 kohdan ohjelma Pegaosksesta/mos:ista. Suunnitelma toimii edelleen, vallankin Pegasos-2 on merkittävä askel, sillä se alkaa olla oikeasti hyvässä teho/hintaluokassa että sen voi ostaa joku muukin kuin umpifanaatikko. Myös tuo DTV-STB mahtuu suunnitelman kakkoskohtaan vaikka sen mukaantulo lieneekin suuri syy Eclipsis.in lykkääntymiselle.

Toisaalta STB antaa paljon kokemusta mm käyttöliittymän tarkistamisesta pikkulaitteelle ja rautapuolellakin. Lisäksi sille sovitetut ja kehitetyt pelit+ohjelmat ovat varmaan aika helppo sitten siirtää Eclipsis:iin kun aika tulee. Samalla STB tullessaan antaa aika mukavat markkinat pikkupeleille, siis jos ne ilmoitetut myyntimäärät yhtään pitävät mitä olen kuullut niin sellaiselle kannattaa jo jotain kehittääkkin ihan toisella tavalla kuin nyky Amigoille.

Ja kuten aina.. Kun/Jos .. eli mitään varmaksi tiedä mitä tulevaisuudessa tapahtuu.

Nimimerkillä Konetta odotteleva.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: