Pegasos saatavuus & MorphOS päivityks...

Saku-foorumi » Uusi sukupolvi: MorphOS » Yleinen keskustelu » Viestit 2003 » Viestit 03/2003 asti » Pegasos saatavuus & MorphOS päivitykset & PC-emulaattori? « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

mkl
Tiistaina, 21. tammikuuta, 2003 - klo 10.13:   
Miten nopeasti tuollaisen P:n saisi? (Vesalia ym.)
Saako MorphOSsin päivitykset myöhemmin ilmaiseksi?
Saako MorphOSsiin PC-emulaattoria?

 

Hooligan/DCS
Tiistaina, 21. tammikuuta, 2003 - klo 10.28:   
Morphossille on tämä .. tämä.. perkele.. ei muista nimeä :) Porttaus unix maailmasta ja ilmeisesti aika päteväkin. Vastaus ON, mutta joku muu saa auttaa nimen kanssa

 

Jon
Tiistaina, 21. tammikuuta, 2003 - klo 10.55:   
Bochs? tjsp

 

Hooligan/DCS
Tiistaina, 21. tammikuuta, 2003 - klo 11.39:   
Taisipa olla juuri tuo

 

Joanna
Tiistaina, 21. tammikuuta, 2003 - klo 11.45:   
Ainakaan mina en ole mistään koskaan kuullut että MorphOS:sta olisi tarvinnut erikseen maksaa vaan että se kuuluu koneen hintaan. Ja tällähetkellä (ja lähitulevaisuudessa) päivitykset hoidetaan FTP-palvelimen kautta jolloin suurin kulu lienee päivityksen imuroinnissa ja CD:n poltossa.

Varmaa tulevaisuutta en ainakaan minä tiedä, mutta kysyessani asiaa valmistajan suunnalta minulle sanottiin että niiden Mos-päivitysten pitäisi olla ilmaisia ainakin tämän vuoden.. Pidemmälle ei uskaltanut sanoa vielä.

Laitteen saatavuus on tällähetkellä eniten kiinni siitä että ne on kaikilta myyty loppuun. Eli niitä ei ole kenelläkään varastossa vaan niitä tulee piakkoin mutta sitten kuinka monta niitä riittää millekkin myyjälle (ja paljonko nitä on jo tilattu ennakkoon) onkin sitten se suuri kysymysmerkki.

 

Janne
Tiistaina, 21. tammikuuta, 2003 - klo 14.41:   
Educated guess: Nyt jos tilaat, saat emolevyn ja MorphOS:n helmikuun loppupuoliskolla. Toimitusaika siis jotain kuukauden luokkaa. Jos et tilaa, ei voi sanoa milloin saat - tarkoittaen että odottaminen ei ainakaan asiaa nopeuta kun levyä myydään sitä mukaa kun osia saadaan tarpeeksi valmistamiseen. Jos haluaa laitteen, kannattaa mennä jonoon mielestäni. Johan niitä näin ainakin yksi on Suomeen myyty.

Ja nyt GE:kin ottaa tilauksia tolle.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: