April RIP, welcome Pegasos rev2 tai j...

Saku-foorumi » Uusi sukupolvi: MorphOS » Yleinen keskustelu » Viestit 2003 » Viestit 03/2003 asti » April RIP, welcome Pegasos rev2 tai jotain ??? « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

KimmoK
Torstaina, 16. tammikuuta, 2003 - klo 12.54:   
Jostain syystä (myös) pegasos toimitukset viipyvät.

http://amiga.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=5710&forum=1

Olisikohan että seuraaviin pegasos emoihin tulee korjattu ArtisiaS... silloin April lienee turha ...

 

JPQ
Torstaina, 16. tammikuuta, 2003 - klo 13.18:   
KimmoK: Hoh hoijakkaa taasko pulmia.;-(

 

KimmoK
Torstaina, 16. tammikuuta, 2003 - klo 13.22:   
JPQ: Ei kannata ylireagoida. "ei mopolla mahdottomia" eli kun pikkufirmoista on kyse, ei kaikki tapahdu niin suurilla voluumilla & nopeuksilla. En usko että kyseessä on mikään iso "pulma".

Mutta jos ArtisiaS:stä tulee uusi versio tässä kuussa niin olisi varmaan järkevää karsia pegasos emolsvyistä pari ylimääräistä komponenttia... ja se olisi pelkästään positiivinen asia.

 

miksuh
Torstaina, 16. tammikuuta, 2003 - klo 13.25:   
Tavallaan harmittaa ettei ole kumpaankaan uuteen koneeseen varaa, toisaalta hyvä saapa muut toimia koekaniineina :) Ehkäpä suurimman ongelmat on karsittu sit kun on varaa noihin :)Enhän mä Classic Amigaakaan saanut ekojen joukossa kun vasta -89 A500:n sain.

 

JPQ
Torstaina, 16. tammikuuta, 2003 - klo 14.56:   
JPQ: Alkaa vaan pikku hiljaa kyllästyttämään tämä odotus ja ns. ikävät yllätykset. No kuten alla lukee ei niistä mulle itselle hirveää haittaa ole.
miksuh: Minäpä en muista koska sain Amiga500Plusani ja eikä minullakaan ole varaa että hyvä tietää että aiankin on betatestaajia ideoilleni hehehehe.

 

Janne
Torstaina, 16. tammikuuta, 2003 - klo 16.43:   
KimmoK: Melko villiä spekulaatiota, sanoisin. Uskoisin että enemmänkin kyse on siitä että joulu, CES ja muut vastaavat asiat ovat venyttäneet Genesin resurssit äärimmilleen. He ovat myöntäneet julkisesti etteivät vielä pysty tekemään emolevyjä tarvittavia määriä ja että sekä Aprilin teon hitaus että vanhojen levyjen vaihtaminen ovat syöneet tuotantoeriä.

 

Janne
Torstaina, 16. tammikuuta, 2003 - klo 16.45:   
JPQ: Juurihan yksi suomalainenkin sai uuden Pegasoksen jonka Saksasta tilasi. Jos haluat levyn, laita tilaukseen. Uskon että saat sellaisen, mutta hetken varmasti joudut odottamaan - mutta mitä pikemmin kirmaat jonoon sitä nopeammin se tulee. Siis jos sellaisen oikeasti haluat. Tuote ON saatavilla, mutta ei jonottamalla.

 

Janne
Torstaina, 16. tammikuuta, 2003 - klo 16.45:   
Ei jonottamatta. :) Piti sanoa.

 

JPQ
Torstaina, 16. tammikuuta, 2003 - klo 19.07:   
Janne: Aivan ja tilaisin mutta mistä hitosta rahat ? Ei mun tuloilla juhlita. Lienen taas AmigaOnen tai Pegasoksen kanssa viimeisiä ostajia kuten olin Amiga1200:senkin kanssa aika loppupuolella.

 

Janne
Torstaina, 16. tammikuuta, 2003 - klo 19.21:   
>Alkaa vaan pikku hiljaa kyllästyttämään tämä
>odotus ja ns. ikävät yllätykset.

>Janne: Aivan ja tilaisin mutta mistä hitosta rahat ?

JPQ: Joo, en minä sillä - tarkoitin vain että odotteluun on tällä kertaa ihan konkreettista lääkettä eikä vain ikuista odottelua. :)

 

Janne
Torstaina, 16. tammikuuta, 2003 - klo 19.48:   
http://www.ann.lu/comments2.cgi?view=1042636862&category=news&start=1&42#message40

bbrv:
"Lastly, we confirmed delivery of 400 "old" Articias yesterday with Mai. We will be applying the April to these chips as soon as we get them. Things are fine with Mai, we met with them at CES."

 

Joanna
Torstaina, 16. tammikuuta, 2003 - klo 23.41:   
Hmm. 400 laitetta lisää ei tietenkään ole hirvittävän iso luku mutta se on markkinat huomioiden ihan mukava arvo. Tietenkään en tiedä paljonko niitä on sitten jää kaikkien tilattujhen jälkeen jää. Vai onko nekin myyty?

Luvuista puheenollen.. Olikos A-onesta mitän lukuja?

 

KimmoK
Torstaina, 16. tammikuuta, 2003 - klo 23.58:   
Vedänpäs hatusta uuden arvauksen mahdollisesta skenariosta... se uusi ArtisiaS viipyykin vielä noin kaksi kuukautta ja Genesi haluaa myydä Pegasosta siinäkin välissä ... tai April sisältää muutakin kuin vain ArtisiaS korjauksia ... tai Genesi vaan sai loput vanhan mallin ArtisiaS:t niin sikahalvalla että se kannattaa vaikka bugittomampi (ja halvenpi valmistaa) tulisikin ihan just hetken päästä ...

Juu, ei saa ottaa nuita vakavasti. ... mutta kun kyllin monta kertaa arvaan niin kyllä joskus osuu kohdalleen... ;P

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: