Amigan ohjelmien toimivuus Morphosissa

Saku-foorumi » Uusi sukupolvi: MorphOS » Yleinen keskustelu » Viestit 2019 » Amigan ohjelmien toimivuus Morphosissa « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Jani Mäkelä
Käyttäjätunnus: makeljan

Rekisteröity: 2-2017
Sunnuntaina, 22. syyskuuta, 2019 - klo 9.07:   
Olen yrittänyt asentaa ja ajaa CandyFactory Pro:ta suoraan Morphosista siinä onnistumatta. Asennus onnistuu ihan nätisti mutta tuplaklikkauksen jälkeen antaa vain ilmoituksen No hexview yet for ...
Miten MOS:ssa pitäisi pystyä ajamaan Amigan natiiveja ohjelmia? Vai olenko ymmärtänyt jotain taas väärin.

 

jPV
Käyttäjätunnus: jpv

Rekisteröity: 6-2009
Sunnuntaina, 22. syyskuuta, 2019 - klo 18.01:   
Kyllä pitäisi toimia juuri noin noiden hyötysoftien kanssa, että tuplaklikkaa vain käyttiksestä. Mitä tuo kertoo tiedostotyypiksi, jos klikkaat sitä Candy Factoryä oikealla napilla? Ylimpänä popup-menussa lukee tiedostotyyppi.

Yritän testata joku päivä itsekin, mutta en tiedä koska ehdin...

 

Jani Mäkelä
Käyttäjätunnus: makeljan

Rekisteröity: 2-2017
Sunnuntaina, 22. syyskuuta, 2019 - klo 20.21:   
Tiedostotyyppinä on sovellus.

 

Jani Mäkelä
Käyttäjätunnus: makeljan

Rekisteröity: 2-2017
Torstaina, 26. syyskuuta, 2019 - klo 8.31:   
Onko muut saaneet Amigan natiivit ohjelmat pyörimään MOS:ssa?

 

jPV
Käyttäjätunnus: jpv

Rekisteröity: 6-2009
Torstaina, 26. syyskuuta, 2019 - klo 20.05:   
Juu, kyllä mulla pyörii koko ajan käytössä vanhoja Amigan softia... esim. Magellan2:lla manageroin koko ajan ja sitten tulee usein käytettyä esim. ArtEffect, PPaint, fxPaint, FinalWriter, jne.

Ja oikeasti niiden pitäisi toimia tuosta vaan kuten natiivitkin (paitsi jos vaativat oikeaa rautaa ja hajoavat, mutta periaatteessa kuitenkin).

Mutta palaan tähän Saku 2019:n jälkeen, nyt on liian kiire sen järjestelyissä. Voin vaikka koittaa kaivaa itsekin tuon CandyFactoryn testiin, että mikä siinä olisi. Jos tiedostotyyppi on "sovellus", niin kyllähän se kuulostaisi, että se ajettavaksi ohjelmaksi tunnistettaisiin...

 

Reksa
Käyttäjätunnus: reksa

Rekisteröity: 8-2011
Perjantaina, 27. syyskuuta, 2019 - klo 10.40:   
Kokeilin huvikseni joitain Amigan hyötysoftia, mutta tulos oli aika laiha... Monet vanhemmat ohjelmat (esim. MaxiPlan, Wordworth) avasivat suoraan näytön joka ei toimi nykyisellä monitorilla (=MOS ei osannut niitä ohjata validille näytölle). Jotkut kaatuivat siihen paikkaan (AmigaVision), jäivät muuten jumiin (Thinker) tai eivät käynnistyneet olllenkaan (PPage). Monet isommat ohjelmat vaatisivat kai asentamisen alusta alkaen MOS:n kautta jotta kirjastot ym. olisivat oikeassa paikassa. En tiedä onnistuisiko tuo AmigaOS:lle tehdyilla asennustiedostoilla...

Ainoa täysin toimivalta vaikuttanut hyötysovellus oli TurboCalc 4, joka ei tarvitse mitään oman hakemistonsa ulkopuolelta.

 

Jani Mäkelä
Käyttäjätunnus: makeljan

Rekisteröity: 2-2017
Lauantaina, 28. syyskuuta, 2019 - klo 22.00:   
jPV: saatko siis Magellan2:n pyörimään MOS:ssa Ambient puolella vai miten?

 

Jani Mäkelä
Käyttäjätunnus: makeljan

Rekisteröity: 2-2017
Sunnuntaina, 29. syyskuuta, 2019 - klo 20.09:   
Höh, pikku googletuksella löytyi jPV:n tekemä ohje tuohon hommaan jota nyt meinasin kokeilla :-)
Ohessa linkki ohjeeseen jos joku muukin innostuisi: https://library.morph.zone/How_to_Install_Directory_Opus_Magellan_II

 

jPV
Käyttäjätunnus: jpv

Rekisteröity: 6-2009
Torstaina, 3. lokakuuta, 2019 - klo 17.36:   
Nuo vanhimmat ohjelmat tosiaan tahtoo käyttää Amigan natiiveja näyttötiloja eivätkä toimi sen takia, mutta uudemmat ja WB-ruudulle aukeavat toimvat kohtuu hyvin. Itse olen suurimman osan ohjelmista kopioinut mun A1200:n backupilta, että en ole juurikaan kokeillut itse MorphOS:ssa niitä asentaa alusta asti.

Mulla on nyt omiin käynnistysvalikoihin konffattuna ainakin nämä vanhat Amiga-softat: IBrowse, Voyager, AWeb, DCTelnet, AmTelnet, NetInfo, RC-ftpd, Xami, FXPaint, PPaint, ArtEffect, ImageFX, Photogenics, ElasticDreams, FantasticDreams, TVPaint, Imagine, Real3D, AMPlifier, AmigaAMP, DAPlayer, MP3TagEditor (mutta en tarvi enää, koska RNOTags), HivelyTracker, microGoldED, Pagestream, AmigaWriter, FinalWriter, CubicIDE, MakeCD, Sanakirja, TurboCalc, p96speed, VirusZ, Software Tycoon, Earth 2140, HBMonopoly, Myst, dynAMIte, Wipeout 2097, Payback... ja kasa demoja.. ja sitten paljon shellikäskyjä yms. Mutta noi on sellaset mitä tulee ainakin joskus käyteltyä. Sitten on vielä paljon muuta joita en ole jaksanut valikkoihin konffata, vaan pitäisi kaivella hakemistoista.

 

jPV
Käyttäjätunnus: jpv

Rekisteröity: 6-2009
Torstaina, 3. lokakuuta, 2019 - klo 17.48:   
Hmmjaa.. aloin kaivelemaan noita hakemistojani, niin mullahan on Candy Factory Pro asennettuna ja näyttää toimivan.

Tiedostotyypiksi näyttää mulla "AmigaOS 68k Executable", mutta onko se sitten suomennettuna vain "sovellus"? :-) Itsehän en käytä kuin englanniksi mitään tietokonetta...

Tämäkin lienee kopio mun vanhalta A1200:lta, joten 060-versio näyttää olevan exestä. Minkähän version se sulla asensi? Noita on viisi eri versiota eri prossuille... PPC:kin olisi...... pitänee kokeilla.

 

jPV
Käyttäjätunnus: jpv

Rekisteröity: 6-2009
Torstaina, 3. lokakuuta, 2019 - klo 17.55:   
Kyllä noi kaikki CPU-versiot näyttäisi käynnistyvän mulla MorphOS:ssa.

 

jPV
Käyttäjätunnus: jpv

Rekisteröity: 6-2009
Perjantaina, 4. lokakuuta, 2019 - klo 7.50:   
Kokeilin suomeksi käyttistä, niin mulla sanoo noista "AmigaOS-ohjelmatiedosto". Onkohan sulla jotain häikkää mime-typeissä, että tunnistaa väärin? Voitko kokeilla buutata MorphOS:n CD:ltä ja katsoa miten se Candy Factoryn executable toimii sieltä?

 

Jani Mäkelä
Käyttäjätunnus: makeljan

Rekisteröity: 2-2017
Tiistaina, 15. lokakuuta, 2019 - klo 10.09:   
Oli ilmeisesti väärä versio ohjelmistosta sillä sain tuon CandyFactoryn toimimaan. Se kyllä herjailee fonttien puutteesta. Pitäisikö sille asentaa omat fontit vai kuinka jPV olet sen itse tehnyt?

 

jPV
Käyttäjätunnus: jpv

Rekisteröity: 6-2009
Tiistaina, 15. lokakuuta, 2019 - klo 19.35:   
Hmm... mulla on siellä CandyFactoryn patheissä fonttihakemistona "Fonts:", jolloin se kyllä latailee ja käyttää systeemistä löytyviä skaalattavia fontteja ihan hyvin. Mutta en tiedä äkkiseltään saako noita CandyFactoryn omia fontteja miten toimimaan.. mitähän noi .type-päätteiset fontit oikein on... näköjään ainakin Amigan TypeSmith-ohjelmalla tehtyjä, mutta onko se sen ihan oma formaatti ja mitä vaatii toimiakseen... en osaa sanoa. Ois voinut kuvitella, että softa itsessään tukisi noita, mutta toisaalta se näyttää käyttävän systeemin fonttirequesteria, että tiedä häntä... en muista oliko noi mulla aidolla Amigallakaan käytössä vai käytinkö systeemin fontteja....

 

Jani Mäkelä
Käyttäjätunnus: makeljan

Rekisteröity: 2-2017
Keskiviikkona, 16. lokakuuta, 2019 - klo 21.24:   
Pitäisiköhän noita fontteja asentaa jostain lisää kun niitä ei näy kuin muutama? Mistä noita fontteja oikein löytää?

 

jPV
Käyttäjätunnus: jpv

Rekisteröity: 6-2009
Lauantaina, 19. lokakuuta, 2019 - klo 16.18:   
Kaikenlaisia fonttipaketteja kiersi aikoinaan ja varmaan jostain Aminetistäkin löytyy bitmap-fontteja, mutta CandyFactory tais vaatia skaalautuvia vektorifontteja, joten niissä ehkä paras vaan penkoa nettiä tai muita käyttiksiä :-) Myös kaikenlaisissa DTP-paketeissa tuli aikoinaan satoja fontteja (Amigallekin sellaisia CD:eitä oli).

Tuota softaa kannattaa käyttää, kun asentelee TTF-fontteja: https://library.morph.zone/Tools/FTManager

 

Jani Mäkelä
Käyttäjätunnus: makeljan

Rekisteröity: 2-2017
Lauantaina, 19. lokakuuta, 2019 - klo 19.01:   
Täytyypi etsiä noita fontteja sitten urakalla. Mikä on skaalautuvan vektorifontin virallinen englanninkielinen nimitys? Morphosissa fontit on jotenkin erikoisesti laitettu jonkin yleisfilen alle. Törmäsin siihen kun lueskelin sitä fonttihakemiston readme fileä.

Kokeilenpa sitten tuota FTManageriakin kunhan löydän sopivia fontteja.

Olitko saanut oikeasti Wipeout 2097 pyörimään Morphosissa vai onko sinulla nyt käytössä jokin warp3D yhteensopiva näytönohjain?

 

jPV
Käyttäjätunnus: jpv

Rekisteröity: 6-2009
Sunnuntaina, 20. lokakuuta, 2019 - klo 14.19:   
Kyllä ne fontit on ihan erikseen MorphOS:ssa... esim. jokaista true type -fonttia vastaan löytyy fonts:_ttf/ hakemistosta yksi tiedosto sekä fonts: hakemistosta sitä vastaavat .font sekä .otag tiedostot (nämä luodaan automaattisesti kun fontti asennetaan systeemiin esim. tuolla FTManagerilla).

Jokaista perinteistä Amigan bitmap-fonttia vastaan löytyy yksi .font-tiedosto sekä yksi hakemisto, joka sisältää tiedoston per fonttikoko.

Käyttiksen mukana tulevat fontit löytyvät SYS:MorphOS/Fonts-hakemistosta, mutta käyttäjän itse lataamat/asentamat SYS:Fonts-hakemistosta. Fonts: assigni siis osoittaa näihin kumpaankin.

Eiköhän esim. "ttf font" haulla Googlessa löydy aika mukavasti kaikenlaisia toimivia fontteja.

Minulla on pääkäytössä yhä Mac mini (1.5GHz/64M), joten siinä on Warp3D-yhteensopiva näytönohjain ja Wipeout pyörii ihan raudalla OK siis.

 

Jani Mäkelä
Käyttäjätunnus: makeljan

Rekisteröity: 2-2017
Sunnuntaina, 20. lokakuuta, 2019 - klo 18.21:   
Ok, pikakurssi fonttien jännittävään maailmaan :-)
Eli onko truetype fontti candyfactoryn haluama skaalautuva vektorifontti?
Täytyypi kokeilla tuo wipeoutti pleikkarin emulla josko toimisi.

 

jPV
Käyttäjätunnus: jpv

Rekisteröity: 6-2009
Sunnuntaina, 20. lokakuuta, 2019 - klo 18.35:   
Juu, nuo truetype-fontit kelpaavat CandyFactorylle. Kokeilin tänään asentaa parit uudet googlatut ttf-fontit MorphOS:iin ja sain ne käyttöön CandyFactoryssä ilman ongelmia.

 

Joni Valtanen
Käyttäjätunnus: jvaltane

Rekisteröity: 7-2010
Maanantaina, 21. lokakuuta, 2019 - klo 10.48:   
Kyllä sen Wipeoutin saa natiivisti myös Wazp3D:llä pyörimään. Wazp3D on siis Warp3D uudelleen implementaatio OpenGL/TinyGL päälle.

Tosin joutuu pelailemaan ikkunassa. Väreistäkään en ole ihan varma onko täysin ok.

Testailin just PowerBookilla jossa ei ole Warp3D yhteensopivaa näytönohjainta. On asennettuna myös Miniin kuten jPV:llä ja siinä toimii hienosti.

Wazp3D: http://aminet.net/package/driver/video/Wazp3D
Wipeout patchi: https://www.morphos-storage.net/?page=Games/Patch&file=WipeoutLoader_1.0.lha

Jossain joku suositteli juurikin pleikkari-emulaattorilla pelata.

 

Jani Mäkelä
Käyttäjätunnus: makeljan

Rekisteröity: 2-2017
Maanantaina, 21. lokakuuta, 2019 - klo 13.12:   
Eli fontteja metsästelemään ja sitten muokkaamaan tuolla CandyFactoryllä.

Wazp3D:tä täytyykin koittaa. Jossain välissä tuo li ollut ilmeisesti hieman keskeneräinen mutta josko nyt toimisi :-)
Kiitoksia!

 

Joni Valtanen
Käyttäjätunnus: jvaltane

Rekisteröity: 7-2010
Maanantaina, 21. lokakuuta, 2019 - klo 13.55:   
Kyllä se Wazp3d tuntuu äkkiseltään olevan vähän sinne päin. En ole muilla kuin tuolla Wipeout:lla ehtinyt testaamaan.

 

Jani Mäkelä
Käyttäjätunnus: makeljan

Rekisteröity: 2-2017
Maanantaina, 21. lokakuuta, 2019 - klo 20.52:   
Wazpilla sain Wipeoutin pyörimään jotenkin mutta ei siitä pelattava tullut. Ikkunassa pyörittäessä muu ruutu vapisee kuin horkassa. Koko ruudulla jumiutuu tai ainakin kuva katoaa jossain vaiheessa.

Millaisilla asetuksilla sait sen toimimaan ja mikäs näytönohjain sinulla on? Itselläni on 9650 tällä hetkellä G5:ssa.

Täytyypi huomenna kokeilla miten pyörii Powerbookissa...

 

Jani Mäkelä
Käyttäjätunnus: makeljan

Rekisteröity: 2-2017
Tiistaina, 22. lokakuuta, 2019 - klo 19.36:   
Sama tulos tuli wipeoutissa tällä Powerbookilla kuin PowerMacillä. Vielä en ole saanut pleikkari emuakaan toimimaan. Sitkeyttä ja yritys erehdys metodilla eteenpäin :-)

 

Jani Mäkelä
Käyttäjätunnus: makeljan

Rekisteröity: 2-2017
Perjantaina, 15. marraskuuta, 2019 - klo 7.13:   
Monet asiat alkoivatkin toimimaan kun vaihdoin Applen Cinema näytön tavalliseen töllöön. Jostain syystä MOSin Cinemaan automaattisesti tarjoama yksi näyttötila ei vaan ollut kaikkeen yhteensopiva.
Taasen hymyilyttää :-)

 

jPV
Käyttäjätunnus: jpv

Rekisteröity: 6-2009
Maanantaina, 18. marraskuuta, 2019 - klo 20.10:   
Mikähän siinä...oliko se joku hurjan isolla resoluutiolla oleva näyttötila?

Monitors prefseistä voi kans luoda itse uusia näyttötiloja, jos jotain tarvittavaa ei luoda automaattisesti DDC:n saamien tietojen perusteella.

 

Ibe U
Käyttäjätunnus: ibe_u

Rekisteröity: 10-2009
Tiistaina, 19. marraskuuta, 2019 - klo 8.45:   
Yksi mainostamisen arvoinen ohjelma on Art Effect, jota Alinea computers myy hintaan 14,95€

https://www.amiga-shop.net/Amiga-Software/Amiga-Tools/ArtEffect-4::142.html

Musta tuo on ehkä paras hinta laatusuhde koskaan.

 

jPV
Käyttäjätunnus: jpv

Rekisteröity: 6-2009
Tiistaina, 19. marraskuuta, 2019 - klo 18.48:   
Juu, Art Effect on hieno ohjelma. Yksi parhaista koskaan Amigalle ja yhä käyttökelpoinen graffaohjelma. Hyvä tarjous kyllä tuo...

Itse käytän nykyään kolmen komboa MorphOS:lla:
- ShowCase koko kuvan prosessointiin (skaalaukset laadukkailla algoritmeillä, terävoittämiset, horisontin korjaamiset digikuville, yms)
- ArtEffect erillisten kuva-alueiden käsittelyyn ja "maalaamiseen" (hyvät työkalut stencil-alueiden määrittämiseen, skannausten korjailuun, yms. hienosäätöön)
- PPaint pikselinnypläykseen ja palettipohjaiseen säätöön

Tai no pistetään vielä neljäs:
- RNOEffects useampien kuvien yhdistelyyn yhdeksi, varjostusefekteihin, batch-konvertointiin, ellipsien kroppaamiseen, kuvien PDF:ksi konvertoimiseen, nuolien piirtämiseen yms. erikoistoimenpiteisiin :-)

 

jPV
Käyttäjätunnus: jpv

Rekisteröity: 6-2009
Tiistaina, 19. marraskuuta, 2019 - klo 18.58:   
Jaa mutta tuo sivusto sanoo, että "Product not available" varastosaldoksi :-(

 

jPV
Käyttäjätunnus: jpv

Rekisteröity: 6-2009
Tiistaina, 19. marraskuuta, 2019 - klo 19.01:   
Tuolla on 12kpl vielä:
https://www.vesalia.de/e_arteffect4.htm

 

kimmok
Käyttäjätunnus: kimmok

Rekisteröity: 10-2009
Maanantaina, 9. joulukuuta, 2019 - klo 9.55:   
Spämmink to U...

Jos joku hakeepi vinkkejä WHDLoad virittelyistä vanahoille softille:
https://morph.zone/modules/news/article_storyid_2420.html

 

Jani Mäkelä
Käyttäjätunnus: makeljan

Rekisteröity: 2-2017
Torstaina, 12. joulukuuta, 2019 - klo 8.16:   
Miten A1200_WHDLoad.conf fileen pitää tehdä muutoksia jotta voisi pelata volumelta Games_Apps: WHDLoad pelejä ja demoja suoraan klikkaamalla slaveja?
Siinä configin alussa on selvästi osioiden esittelyjä mutta mihin kohtaan ja miten esitellen?

kickstart_rom_file=PROGDIR:Roms/kick40068.A1200
filesystem=rw,AmigaOS:PROGDIR:HardDisks/AOS31WHD
#filesystem=rw,Games:Games:
#filesystem=rw,Work:Work:
#filesystem=rw,MorphOS:MorphOS:
filesystem=rw,RAM2:RAM:
filesystem=rw,AmigaForever:AmigaForever:
filesystem=rw,Stock:Stock:
filesystem=rw,Boot:Boot:
filesystem=rw,Work:Work:
filesystem=rw,System:System:

 

Joni Valtanen
Käyttäjätunnus: jvaltane

Rekisteröity: 7-2010
Torstaina, 12. joulukuuta, 2019 - klo 11.26:   
Eikös tuolla linkissä lue että: "...Paths/Volumes need to be the same both on MorphOS and emulated AmigaOS..."

Kai ihan mihinkä väliin vaan lisäät seuraaavan rivin, kunhan on tuon AmigaOS:n jälkeen:
filesystem=rw,Games_Apps:Games_Apps:

En tosin ole testannut ko. viritystä koskaan. Joten luetun varassa olen.

 

Jani Mäkelä
Käyttäjätunnus: makeljan

Rekisteröity: 2-2017
Torstaina, 12. joulukuuta, 2019 - klo 19.04:   
Yritin lisätä tuon muutamaankin conf fileen mutta selkeästi E-UAE ei lue niitä conffi filuja.
Mistä löydän tuon file-tyypityksen .slave? Sieltä varmaan näkisin mitä yritetään ladata ja millä lisämääreillä.

Lisäksi koneessahan (G5) on nyt kaksi eri E-UAE:tä, toinen Chrysaliksen mukana tullut ja tämä. En tiedä sotkeeko tämäkin jotain?

 

Joni Valtanen
Käyttäjätunnus: jvaltane

Rekisteröity: 7-2010
Perjantaina, 13. joulukuuta, 2019 - klo 6.40:   
Katsoin paketin läpi ja... Prefs/Ambient/filetypes/application/x-amigaos-whdload

Varmaankin ajoit sen installerin onnistuneesti läpi? Installeri imaisee oman e-uae:n ja sed:llä korvaa sen noissa käynnistys hommissa ja paljon muutakin. Wget, sed, paste pitää olla esiaennettuna.

Config-tiedostojahan pistetään kait sinne neljä kappaletta jos äkkiä asennus skriptiä luin oikein. Kai muutit kaikki?

Pitänee itsekin testata. Kunhan ehtii.

 

Jani Mäkelä
Käyttäjätunnus: makeljan

Rekisteröity: 2-2017
Perjantaina, 13. joulukuuta, 2019 - klo 13.56:   
Installeri meni ihan ok läpi ja starttaa emulaattoria mutta pysähtyy aina kohtaan "Please Insert volume games_apps in any drive.
"filesystem=rw,GamesApps:GamesApps:" on lisätty joka perhanan paikkaan.

Nyt alkoi pelittämään kun tajusin että levyn on oltava alle 127Gb. Tuo osio jota yritin käyttää on 128Gb ja heti kun siirsin toiselle osiolle joka on myös SFS formaatissa mutta 126,tGb alkoi homma rokkaamaan ja Turrican raikaamaan :-)

Huomasinpahan että tuo asennusohjelma osaa itse kaivaa levyosiot niihin configeihin.

 

Jani Mäkelä
Käyttäjätunnus: makeljan

Rekisteröity: 2-2017
Perjantaina, 13. joulukuuta, 2019 - klo 19.20:   
Sieltä A1200_WHDload.conf:sta kannattaa myös vaihtaa se joyport1=joy1 niin rupeaa joikkarikin toimimaan mikäli se Poseidonissa on oikein.

Kirjoittelen näitä tänne sillä että joku muukin tumpelo voisi saada Morphosin salaisuudet auki :-)

Kiitos Joni inspiroinnista jatkaa kokeiluja.

 

Joni Valtanen
Käyttäjätunnus: jvaltane

Rekisteröity: 7-2010
Lauantaina, 14. joulukuuta, 2019 - klo 0.25:   
SFS osioiden kokorajoitus on kait tuon 127Gt tietämillä.

Testasin myös tuota ja... Powerbook:lla piti pistää kaksi asiaa kuntoon:

filesystem=rw,Work:Work: ....jotta sai Work:lla olevat pelit latautumaan
amiga.use_overlay=true ...ja skaalautumaan peli koko ruutuun.

Tietenkin joy homma myös, mikäli haluaa joystickiä tai padia käyttää.

Installerin vaatimuksista: Kunnollinolliset sed ja paste löytyy helposti SDK:sta. Wget:stä en ole varma mutta Gruch:sta moinen oli asennettunaa jo ennen kokeilua.

Lähti toimimaan ihan kivasti. Poistuminen emulaattorista inan ihmetytti, mutta sekin löytyi kunhan googletteli homman: ctrl alt q

 

Jani Mäkelä
Käyttäjätunnus: makeljan

Rekisteröity: 2-2017
Lauantaina, 14. joulukuuta, 2019 - klo 8.08:   
Tuo skaalautuminen pitää kokeilla kun nyt käytin sitä ohjeessa olevaa tuplaamista.

 

Joni Valtanen
Käyttäjätunnus: jvaltane

Rekisteröity: 7-2010
Maanantaina, 16. joulukuuta, 2019 - klo 6.27:   
Mikäli näytönohjain tukee, niin tuo overlay on ihan hyvä vaihtoehto. Pitänee itse testata sitä tuplausta myös. Skaalaus pisti inan reunat yli ja kuvasta tulee pehmeä näköinen. Tosin pehmeys johtuu varmaankin näyttötilasta jonka tuo e-uae pistää.

...ja tuo filesystem rivin lisäys oli itsellä turha. Huomasin että kyllä se siellä listassa oli. Hukkui vaan muiden joukkoon.

Yleensä uae:ee on tullut käyteltyä pikaisesti omien tuotosten testaamiseen. En ole oikeastaan aiemmin kiinnittänyt huomiota tuon asetusten säätämiseen.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: