USB massstorage -ihmettelyä

Saku-foorumi » Uusi sukupolvi: AmigaOS 4 » Yleinen keskustelu » Viestit 2009 » USB massstorage -ihmettelyä « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Thematic
Perjantaina, 12. syyskuuta, 2008 - klo 20.13:   
Minulla on ollut vuoden verran YP-F2-soitin (1.43 firmware). No, valmistaja ilmoittaa, että se toimii vain USB 2.0:lla. Pidin siis mahdollisena, ettei laite edes suostu käyttämään tiedonsiirtoon muuta kuin EHCI-protokollaa. Tänään tämä osoittautui vääräksi, koskapa käytössä on OS4 finalin USB-softa.

Tuo oli siis USB-hubissa kiinni, koska latasin sitä. Sitten ffmpeg jolla koitin videota konvertoida, siinä epäonnistuen, kaatui (ensin DSI sitten ISI), mikä sitten potki tuon soittimen kaksi kertaa "pihalle". Tässä vaiheessa Workbenchiin ilmestyi uusi ikoni! Eli ensimmäinen kerta, kun tuo laite näkyi levyasemana tällä AmigaOnella, ml. linux.

Yritän vielä selvittää, miten tuo olisi toistettavissa, mieluiten ilman ffmpegiä.

USB Inspector toteaa nyt seuraavaa:

Product: YP-F2
Vendor: Samsung
---
Version: 10.1

Class: Mass Storage
Subclass: 6
Driver: MassStorage Device Task

 

Thematic
Lauantaina, 13. syyskuuta, 2008 - klo 1.27:   
Poikkeuksellinen USB-skannaus tmv. tapahtuu silloin, kun Grim Reaper tulee käymään. Toisella kerralla tuo asema jo mountaakin, jolloin voin kopioida sinne tiedostoja. En vain tiedä miksi. OS X:ssä olen sitä myös käsitellyt ongelmitta, mutta voihan se firmware olla silti standardinvastainen.

 

Thematic
Torstaina, 18. kesäkuuta, 2009 - klo 17.49:   
Tänään tuo sama laite löytyi samoilla USB-palikoilla (hw & sw) joko ensimmäisellä tai toisella liittämisellä, ilman ainoatakaan virheilmoitusta. Näyttäisi vain olevan melko harvinainen tapahtuma.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: