Seagate USB

Saku-foorumi » Uusi sukupolvi: AmigaOS 4 » Yleinen keskustelu » Viestit 2008 » Seagate USB « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

PR
Tiistaina, 19. helmikuuta, 2008 - klo 23.01:   
Ostin joku viikko sitten 500Gigasen satasella
ja luulin olevan silloin ainakin ok hinta.

OS4:lla partitioin sopivaksi, tarkoituksena jättää vähän muillekkin tilaa. Formatoin Quickilla yhden et sai digikuvat sinne.
Kaikki ok siihen asti.

Visva ei tunnistanut tyhjiä paikkoja ja takas -OS4:ssä vilkkui vaan usb:n hubin valo aika disko-tyyliin.
Mitään ei enää kait ollu tehtävissä.

Kummallakaan koneella ei mitään näkynyt. Tais olla oma moka ruveta osioimaan koko levyä vaikka se onkin kovalevy?

Eiku paketti takas.

Nyt tulis uus tilalle odottelujen jälkeen tällä
viikolla ja arvelin kysyä jo etukäteen onko kokemuksia/ehdotuksia kun pitäis saada Amiga partitioni,Windows ja yleensä kaikki mikä luuli toimivan esim kun samalla tuli toi DVD soitin jossa usb-liitin.

Lätkinkö kaikki vaan drawereihin esim: Amiga , PC , Leffat ilman osioimista?

Vai onko se sekovisva taas minkä teki perkele?
Sillä en ainakaan rupea partitioimaan mitään mut
formatoida ei ainakaan kannattais edes yhtä osaa;) ???

 

PR
Perjantaina, 22. helmikuuta, 2008 - klo 15.08:   
No nyt postissa odottaa paketti. Kiitos runsaasta palautteesta!

 

Jarmo Piippo
Lauantaina, 23. helmikuuta, 2008 - klo 12.17:   
Vistaa en ole hankkinut (eikä kai moni muukaan täällä), joten vähän mahdoton neuvoja antaa. Tosin vaikka suhtaudun Vistaan kyynisesti, en silti olisi arvannut sen tuhoavan osioita levyltä ilman luvan kysymistä ensin. :-(

Eli taitaa olla tuossa tilanteessa paras tehdä kuten ehdotit, että antaa vain levyn olla Windows-osioinnissaan, ja jakaa tiedostot hakemistoihin?

 

JPQ
Perjantaina, 7. maaliskuuta, 2008 - klo 21.56:   
Visvaa en ota musakoneeseeni tai muutenkaan ennen kuin on pakko enkä usko kovin pian. xp pro pceessä saa riittää toimii muuten ihan ok vaikka kuvittelin täältä lukemani pohjalta toista no ensimäistäkään warea ei ole asennettu. Eikä tule.

 

PR
Torstaina, 13. maaliskuuta, 2008 - klo 11.48:   
Toimiihan tuo uus, ajattelin vaan et saisko Amigan ymmärtämään tota pc:lle tehtaalla configuroitua systeemiä. Jos ei niin ei. Parisataagigaa sain jo ihan yleistä leffaa sun muuta jotka pitäis toimia. Tulee harmaa ikoni vaan joka ei avaudu tietty. Joku pc0 tapainen juttu?
Kysyin kyllä samaa jo muualla.

 

jPV
Torstaina, 13. maaliskuuta, 2008 - klo 15.10:   
En muista tuota OS4:n USB-pinoa, mutta esimerkiksi Poseidon tarvii L:ään fat95-tiedostojärjestelmän, että PC-formaatissa olevat USB-massamuistit toimivat.

 

Jarmo Piippo
Torstaina, 13. maaliskuuta, 2008 - klo 17.54:   
Miten isoja levyjä tuo FAT95 muuten edes tukee? Meinaan vain, jos onnistuu mountaamaan isomman levyn kuin mitä tuetaan, sen ylimenevän osan sattuessa kirjoituksen kohteeksi voi dataa tuhoutua muualta levyltä. Kirjoitustoiminto looppaa takaisin levyn alkuun tai johonkin satunnaiseen kohtaan, ja se on sitten siinä. Nimimerkillä "kantapään kautta opittua Win98:n kanssa aikoinaan".

 

jPV
Maanantaina, 6. lokakuuta, 2008 - klo 16.55:   
Tulipa vihdoin ostettua itsellekin ulkoinen kovalevy kun halavalla sai. 250 gigainen. Näyttää toimivan suorilta sekä MorphOS2.x:n että AmigaOS4.1:n kanssa. Säilytin esiformatoituna yhtenä isona osiona sen ja täytin kokonaan MorphOS:n puolelta ongelmitta... MorphOS:ssa tulee kyllä nykyään mukana oma FATFileSystem, joten se ei paljoa kerro siitä em. FAT95 filesysteemin tuesta ;)

OS4.1:llä on sellainen juttu, että sitä levyä ei tule heti näkyviin kun sen kytkee koneeseen. Jonkin aikaa odottelee, niin tulee uninitialized ikoni ja sitten kun vielä odottelee lisää, niin tupsahtaa ihan oikea ikoni oikealla levyn nimellä. En tiedä mitä se niin kauan siitä kaivelee... Lisäks OS4.1 ei tue kuin USB1.1 nopeutta, joten vähän hidasta isompien määrien käsittely.

 

Jupp3
Maanantaina, 6. lokakuuta, 2008 - klo 17.12:   
Jarmo:
>Miten isoja levyjä tuo FAT95 muuten edes tukee?

500 gigaa on isoin mitä itse olen testannut (MorphOS 1.4 ja Fat95), ja hyvin tuntui toimivan. Tosin sen kummemmin en testaillut, mitä nyt kopioin muutaman tiedoston kumpaankin suuntaan.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: