Ibrowse 2.4 kaatuu

Saku-foorumi » Uusi sukupolvi: AmigaOS 4 » Yleinen keskustelu » Viestit 2008 » Ibrowse 2.4 kaatuu « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

timu
Perjantaina, 11. tammikuuta, 2008 - klo 21.02:   
Eli Classic OS4:ssa käy satunnaisesti niin, että IBrowse 2.4:n kaatuu "Data Storage Interrupt" virheeseen. Tuo kaatuminen tapahtuu Ibrowsen käynnistyksessä. Grim:n logi on kyllä jemmassa, mutta tulkata en tuota kyllä osaa.

 

Thematic
Perjantaina, 11. tammikuuta, 2008 - klo 21.52:   
AmigaOnella tuo on vakaa, hyvin harvoin IBrowsenetwork sekoaa, jolloin selainta ei ole kuitenkaan pakko sulkea. Voisiko jonkin asetuksen vaihtaminen auttaa, esim. muistinkäyttöön liittyvä?

 

TSK
Keskiviikkona, 16. huhtikuuta, 2008 - klo 11.40:   
Joo tossa IBrowsessa on tuo ikävä bugi että kaatuu satunnaisesti heti käynnistyksen jälkeen. Onneksi ei liian usein kuitenkaan. Valitettavasti näyttää siltä että IBrowsen kehitystyössä ei nykyään paljon tapahdu. Juttua AW.netissä.

 

jPV
Keskiviikkona, 16. huhtikuuta, 2008 - klo 11.53:   
A1200:lla (030/AGA & 060/Voodoo3) ja Pegasoksella IBrowse 2.4 ei ole kaatunut kertaakaan noin, vaikka onkin ollut päivittäisessä käytössä julkaisustaan lähtien. Voisko olla joku OS4:n emulointijuttu? Eiks siinä joskus pitäny ottaa jitti pois päältä jollekin IBrowsen komponentille joskus?

 

TSK
Keskiviikkona, 16. huhtikuuta, 2008 - klo 12.05:   
Lainaus: "A1200:lla (030/AGA & 060/Voodoo3)"
OS3.x:ssä ei ole edes sitä osittaista muistin suojausta että eihän se valittele jos softa kulkee laittomilla vesillä. MOS:ista en osaa sanoa.

Lainaus: "Eiks siinä joskus pitäny ottaa jitti pois päältä jollekin IBrowsen komponentille joskus?"
Olikohan joku javascript-kirjasto tai joku muu aikaisemmin 68k:ta josta tuli sitten PPC-versio IB2.4:een.

 

hooligan/dcs
Torstaina, 17. huhtikuuta, 2008 - klo 7.14:   
Juu ei siinä IBrowsessa tuollaista bugia ole joten vika on muualla. Tosin, viime viikolla kun käyttelin sitä pari päivää niin ei sillä kyllä enää mitään teekään. Oli yhden käden sormin laskettavissa ne sivut mitkä toimi JOTENKUTEN.

 

joanna
Torstaina, 17. huhtikuuta, 2008 - klo 11.00:   
hooligan: Taitaapi olla että maailman internetti.moottoritie ajaa ohi ihan pelkkien teksi+html sivustojen. Nykyään alkaa kaikkialla olla läjäpäin CSS:ää, monimutkaisia javascriptejä ja 'nerokkaita' flashi-vimputtimia.

Olen itse käyttänyt wintoosilla nettisurffaukseen Firefox+Noscript yhdistelmää viime vuodet ja sen kanssa huomaa selvästi ettei nykyään enää vaivauduta tekemään sivuja jotka toimisivat ilman Javasriptiä, flashiä ja CSS.ää. Osa sivuista sentään kohteliaasti huomauttaa ongelmista mutta varsin usein tahtoo itse sisältö jäädä kokonaan tavoittamatta.

Tosin NoScriptissä on vanhan selaimen käyttämiseen verrattuna se etu että sen kanssa voi osalle sivuista oman harkinnan mukaan sallia nämä tietoturva-aukot, joten tärkeille sivuille pääsy ei ole ihan toivotonta.

 

JPQ
Torstaina, 17. huhtikuuta, 2008 - klo 12.43:   
Tuo sivu juttu on jo paha näkövammaistenkin kannalta.

 

itix
Tiistaina, 22. huhtikuuta, 2008 - klo 19.48:   
No kyllä se on niin että CSS-pohjaiset sivut ovat parempia näkövammaisille kuin perinteiset HTML-sivut joissa raiskataan HTML:ää armotta.

OWB:ssä ja Sputnikissa on sentään kuitenkin erinomainen Javascript- ja CSS-tuki joten siitä se ei ole enää kiinni. Javaa ja Flashiä tuskin Amigalla koskaan nähdään joten PC on pakko olla. Tosin jos surffaa julkiselta koneelta (esim lentokentältä) niin eipä niilläkään useimmiten ole Javaa tai Flashiä...

 

jPV
Tiistaina, 22. huhtikuuta, 2008 - klo 20.38:   
En nyt sanois että pakko olla. Lähinnähän noita javaa ja flashia tarvii viihdekäyttöön (kököt pelit) ja mainoksiin. Kunnon javascript-tuki riittää pitkälle ja lähes kaikkeen "pakolliseen". PC:lläkin mukavampi surffata, kun ei flashmainokset pompi silmille joka välissä (eli yleensä en asentele PC-koneille flashia enkä javaa).

BTW. IBrowsen flash-plugini toimii sen verta, että halutessaan saa mainoksia toimimaan ;)

 

jPV
Tiistaina, 22. huhtikuuta, 2008 - klo 20.41:   
Niin ja itse pidän javascriptinkin päällä vain niillä sivuilla, jotka sitä oikeasti vaativat. Nopeuttaa huomattavasti selailua, kun ei pidä kaikkea pasketta defaultina päällä.

 

css
Torstaina, 24. huhtikuuta, 2008 - klo 2.11:   
Onko se css tuki niin vaikea tehdä, kun mihinkään Amiga selaimeen sitä tunnu kukaan saavan kirveelläkään. Nostaisi Amigan selainten käyttöarvoa aika paljon.

 

jPV
Torstaina, 24. huhtikuuta, 2008 - klo 10.19:   
Ilmeisesti se vaatisi koko renderöintienginen uudelleen kirjoituksen kaikilla selaimilla. Eli taitaa melkein olla helpompi tehdä kokonaan uus selain kuin tunkata vanhaan :( IBrowse 3:eenhan sitä on lupailtu, mutta nykytahdilla sitä saanee odotella vielä pitkään. AWeb:hän on open sourcea, että siitä voi vapaaehtoiset katsella millanen urakka se olisi ;)

 

PR
Lauantaina, 26. huhtikuuta, 2008 - klo 16.40:   
Ibrowse Amigasivuille, pankkiin turvallisuuden vuoksi (?) , ja mailiin kun ei jaksa pc:n bootausta odotella vs. AmigaOne. Sitten se romu (jossa takuukin vielä) Firefoxilla muihin mitkä ei toimi IB kolmosta ja muuta odotellessa. Kätevä sama näppis,hiiri ja näyttö tietty. Eiks se men jotenkin noin;)

 

Thematic
Lauantaina, 9. elokuuta, 2008 - klo 3.56:   
IBrowse ja last.fm on aika varauksin suositeltava. Joo, sivut aukeaa ja videotkin saa getvideo:lla, mutta tietojen lähetys onkin toinen juttu. Ja jos joku lähettää friend -pyynnön, IBrowse sotkee koko homman (kyllä == ei). Keskustelualueille voi sentään kirjoittaa.

 

Thematic
Lauantaina, 9. elokuuta, 2008 - klo 19.05:   
^ Ei sotkenutkaan, kun OWB-selaimella vielä onnistui. Viesti oli siis "siirtynyt" niin ettei sitä IB:llä enää nähnyt.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: