Uusi Amiga-ohjelmistoyritys

Saku-foorumi » Uusi sukupolvi: AmigaOS 4 » Yleinen keskustelu » Viestit 2005 » Viestit 12/2005 asti » Uusi Amiga-ohjelmistoyritys « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

TSK
Maanantaina, 14. marraskuuta, 2005 - klo 2.38:   
Uusi AmigaOS4-ohjelmiin ja peleihin pääasiallisesti keskittynyt yritys on aloittanut toimintansa nimeltään Alinea Computer. Linkki AW.net:in uutiseen. Heillä on myös muita palveluita kuten CD-tuotanto, webbisuunnittelu ja printtaus.

 

jap
Maanantaina, 14. marraskuuta, 2005 - klo 4.41:   
Edullisia tuotteita Alinean verkkokaupassa. Tarjonta ei tosin ole suuren suuri.

 

Joanna
Maanantaina, 14. marraskuuta, 2005 - klo 10.18:   
jap: Tasan kaksi omaa tuotetta (os4-ohjelmia), lopun ollessa jotain yleistä roimpetta ja pikkusälää (mm. kirjoja, kotelotuulettimia jne).. Tosin sen perusteella mitä heidän pelisivuillaan mainitaan niin heiltä tulnee joskus lähiaikoina (aika normaalin suhteelista) CrossfireII:n OS4 portti ja ensivuonna joku WB-peli -kokoelma.

Senverran huomautaisin että tämä ns. "CD-tuotanto" on CD-R duplikaattien polttamista asiakkaan originaalista.. Voihan siitäkin rahaa ottaa jos joku siitä haluaa maksaa, mutta sen kutsuminen "tuotannoksi" on luultavasti hieman liioittelua. Samoin kuin Amiga-spesifisten tekstinkäsittelyformaattien tulostuspalvelu.. Ajanvietettä ehkä, mutta tuskin tuosta kovin merkittävää 'bisnestä' tulee. :)

 

Bugala
Maanantaina, 14. marraskuuta, 2005 - klo 12.41:   
Tuollainen CD-R tyyppinen tuotanto on silloin hyvä kun joku bändi tahtoo tehdä pienen erän Cd-levyjä vaikka 200 kpl.

Nuo painopaikat jotka tuollaista tarjoavat, tarjoavat mukaan nimittäin yleensä niin etiketin kuin kannetkin kansilehtisineen, jolloin jonkun 100 kpl tekeminenkin on ihan rahallisesti fiksua.

Lisäksi kun tuollaisilla firmoilla on yleensä tyyliin minimissään se 8 kpl polttavia, niin niillä riittää aikaa poltella niitä yksinopeuksisina, mikä nyt käytännössä vain yhä edelleen näyttää olevan fiksua jos haluaa varmistaa että levy kanssa soi joka soittimessa.

Käytännössä kun tuollainen paketti tehdään laadukkaalla tulostimella, niin eroa ei edes äkkisilmäyksellä tavalliseen painettuun levyyn huomaa.

Ainoat selkeät erot ovat lähinnä etiketin paksuus, sellasien metallikiillon käyttämisen vaikeus ja cd-levyn soittopuolella näkyvä polttojälki, mikä siis painetussa levyssä ei ole sen näköinen.

Eli jos ne vain ovat tuon fiksusti ymmärtäneet toteuttaa ettei se ole vain levyjen kopiointia, niin tuo on ihan fiksu systeemi.

Mainittakoon mm. Janne Tulkin tehneen tällä polttosysteemillä 1 000 kpl erän sinkkua jotain vuosi takaperin muistaakseni. Tosin 1 000 kpl olisi mielestänio kyllä jo kannattanut painattaa. Mutta ehkä sillä oli kiire, sillä poltot kun pystyy saamaan periaatteessa vaikka päivässä, kun painettaessa menee aina se lähelle kaksi viikkkoa, jos ei sitten lyö ylimääräistä rahaa tiskiin.

 

itix
Maanantaina, 14. marraskuuta, 2005 - klo 16.22:   
Olettaisin että heillä on käytössä oikea monistuskone. Käsipelillä menisi järki ensimmäisen sadan satsin jälkeen. Esimerkikki vastaavasta palvelusta on http://www.atk-expert.fi/index.html (tarttui Googlesta).

 

Boogie
Maanantaina, 14. marraskuuta, 2005 - klo 17.16:   
Ihan mukava juttu. Monistuspalvelussa suuretuna se että tekevät myös Amiga-specifikaattisina. Tuosta voi olla iso apu Amigan pienelle mutta terhakalle peliteollisuudelle.
Uskonpa että heille voi joku tarjota omaa pelituotetta, jolloin levitys ja mainostus hellittää omilta hartioilta ja pystyy itse (tiimi) kunnolla keskittymään tuotantoon.
Eli ruloon :)

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: