G4 G4 G4 G4...

Saku-foorumi » Uusi sukupolvi: AmigaOS 4 » Yleinen keskustelu » Viestit 2005 » Viestit 12/2005 asti » G4 G4 G4 G4... « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Maxell
Lauantaina, 1. lokakuuta, 2005 - klo 6.39:   
...eli missä p%#&*!!! ne G4 prossut oikeen kuppaa?! Ei niin että täällä kukaan mistään mitään tietäisi (saisi kertoa?) niihin liittyen, mutta... silti korpeaa tää jatkuva turha venttaaminen. Pöydällä pyörinyt jo vuoden verran G3lla varustettu uA1 kaivaten jo lisää poveria, mutta mistäs revit. Ei hirveesti nappaa idea hankkia esim A1-XE:tä G4lla varsinkin kun kyseinen prossu vanhempaa (hitaampaa) mallia :( . En käytä Amigaani pelaamiseen (joo ja varsinkin kun niitä A1-pelejä on ihan pilvin pimein) mutta sen verran heavypuserrusta koneella tulee väsättyä että tehot vääntyy vain rimaa raapien. Muistia on (onneksi) tullut hommattua 512MB ja parin viikon sisällä saan 1GB lastun.

(EYETECH, EYETECH, ARE YOU DEAD OR ALIVE!?)

 

C128
Lauantaina, 1. lokakuuta, 2005 - klo 11.22:   
(huh, huh, käytpä kuoma kuumana) Ihan vain uteliaisuudesta haluaisin tietää mitä raskasta oikein koneellasi teet, että edes G3 ei ole riittävä (mainitsit, ettet pelitarkoitukseen konettasi käytä, mutta mielestäni juuri ne pelit sitä varsinaista konetehoa vaatii ja paljon). Toisaalta, kyllähän se tehokkaampi prosessori aina tervetullut on, eikä siitä (luullakseni) varmaankaan haittaa ole, mutta... No, mikäpä mä olen kenenkään tarkoitusperiä kyseenalaistamaan.

Käsittääkseni niiden G4:sien saanti A1-koneisiin on tällä haavaa Eyetechillä jokseenkin onnettomissa kantimissa. Tämä seikka ei liene Eyetechin käsissä, vaan syy on jossain aivan muualla.

Itsekin olen kyllä niitä G4:sia odotellut, mutta periksi en aio antaa. Aika sitten näyttää palkitaanko vaiva, vai potkitaanko päähän ;) .

 

Piru
Lauantaina, 1. lokakuuta, 2005 - klo 16.28:   
Mikä se ongelma tässä oikein on? Nimittäin kellään muulla ei tunnu olevan ongelmia G4:n saatavuudessa.

 

hooligan/dcs
Lauantaina, 1. lokakuuta, 2005 - klo 16.34:   
/me laulaa Abban vanhaa hittiä "Money, money, money..."

 

Inf
Maanantaina, 3. lokakuuta, 2005 - klo 9.18:   
Kyllä Freescale toimittaa G4 prosessoreita kenelle vain, eli ei siellä päässä ainakaan toimitusongelmia ole.

 

KimmoK
Maanantaina, 3. lokakuuta, 2005 - klo 10.53:   
G4 ongelmat on vaihdelleet kait niin että joskus ei ole ollut sopivaa mallia saatavana ollenkaan (erit mallit kuin mitä Genesi käyttää, yleensä, muistaakseni) tai sitten että niitä ei ole ollut saatavana tolkulliseen hintaan.

Voipii olla tekosyytä, luultavasti onkin. Todellinen syy lienee pohjaton persaukisuus verrattuna Raquel Velascon omaisuuteen.

 

KimmoK
Maanantaina, 3. lokakuuta, 2005 - klo 10.55:   
Niin ja nykyisinhän kait Pegasos myynnistä saadaan kylliksi rahaa uusien komponenttien ostamiseen (etenkin kun R&D:tä ei kustanneta samasta pussista). A1 puolella tilanne ei liene niin selkeä useampien välikäsien vuoksi.

 

itix
Maanantaina, 3. lokakuuta, 2005 - klo 14.09:   
Eikös tuo A1:n G4-prossukortti ole juuri sen verran pitkä että se ei mahdu Mini-ITX-specsien sisään jos sen asentaa mA1-emolle?

 

KimmoK
Maanantaina, 3. lokakuuta, 2005 - klo 15.10:   
@itix
Ainakin jotkin aikaisemmat G4 prossukortit oli hieman ylimittaisia. Muistan kuulleeni että tekeillä ois ollut pienempi/erimallinen G4 prossukortti. Mutta muistelen ettei myöskään ArtisiaS kamalasti tykkää jos sen päälle tulee jokin kuumakalle.

(jotain itua Gardalla siinä että tökkäs prossun pystyyn???)

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: